Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mikmik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 5:38 pm Temat postu: |
|
|
wind mrowisko w lesie troche ponda powierzchnie wystaje ;P wiec nie przesadzajmy:p pozostańmy może przy kretowisku:D
wybaczcie spam ale jednak Einstein miał racje;] są tylko 2 nieskończone rzeczy wszechświat i ludzka,,, |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelinka;)
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 7:01 pm Temat postu: |
|
|
I jak tu sie nie stresowac...
od rana boli mnie pecherz..i jak koncze sikac to mnie boli tak strasznie:|
Boje sie jutra, bo robie kolejny test ciązowy....
jak nic nie wykarze a @ sie nie pojawi, to lece czym predzej do gina:|
najgorsze jest to, ze w takich sytuacjach...wszystkie widzimy to jak inni by o nas mowili...ze jestesmy puszczalskie albo cos w tym stylu, brak zrozumienia u wiekszosci rodziców, odsunicie sie towarzystwa... i czywiscie nie sprostanie obowiazkom matki, pozostanie z tym problemem samemu.
Boje sie!! Trzymajcie za mnie kciuki zeby test był negatywny!!!
Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 7:11 pm Temat postu: |
|
|
Ewelinka a czemu pozostanie z tym problemem samemu a Twoj boy.. nie mowilas mu o tym jeszcze czy jak. Jak nie chcesz to nie musisz odp. Tak tylko pytalam, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karol87
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 7:45 pm Temat postu: |
|
|
ja z taka sprawa pewno to głupie ale czy w taki sposób może dojść do zapłodnienia jeśli no miał gumke ale sie zeslizgneła to moze byc problem? a później wsadził tylko na chwile ale mimo wszystko czy powinnam sie martwic? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
delicja
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 10:08 am Temat postu: |
|
|
Mam pytanie.....minął dopiero tydzień po współzyciu a jestem jakaś zmęczona, zwiększył mi się apetyt szczególnie słodycze i owoce, jestem napuchnięta...często czuje kucie w okolicy jajników.....czy możliwe są obajwy po takim czasie.....Czy mogę być w ciąży? Pozdrawiam
----edited by emilka----
hej, nie pisz dwóch identycznych postów. jeden skasowałam:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 4:53 pm Temat postu: |
|
|
Delicja tydzien to za wczesnie na objawy... pojawiaja sie dopiero ok. 6-8 tygodnia . Doszlo do wytrysku w srodku? miałas dni płodne ze podejrzewasz ciaze? byc moze jesien tak na Ciebie dziala nie doszukuj sie od razu ciazy..na Boga _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
delicja
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 5:04 pm Temat postu: |
|
|
To nie jesień na mnie tak działa...wybacz i nie doszukuje sie ciąży....miałam właśnie dni płodne i nie najlepiej się czuję....czekam na okres ale nic na to nie wskazuje dziękuję za odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 5:06 pm Temat postu: |
|
|
ok a stosunek byl z gumka? pekła Wam czy co? jesli nie to nie martw sie, bez wytrysku w ciaze nie zajdziesz...a zle sie czujesz bo zbliza sie pewnie owulacja...ja tez tak mam... wszystko jest ok. pod warunkiem ze nic nie pekło itp _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
delicja
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 5:07 pm Temat postu: |
|
|
nie bylo gumki....i jestem juz cały tydzien spuchnieta zazwyczaj szybko byl okres a teraz nic
mam nadzieje ze nie jestem w ciąży.....
---edit by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fantasmagoria
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 5:14 pm Temat postu: wpadka czy nie? |
|
|
Kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia w 27 dniu cyklu a cykle mam średnio 25-29 dni. Czy mogłam zajść w ciążę? Wcześniej miałam już nieprzyjemne dolegliwości przedmiesiączkowe jak bóle brzucha, rozdrażnienie itd. Proszę o poradę!!
---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przenosze w odp. miejsce. Na przyszlosc czytaj regulamin zanim napiszesz nie tam gdzie trzeba. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|