Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.9 )

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 44, 45, 46  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mikmik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Nie Gru 02, 2007 5:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind mrowisko w lesie troche ponda powierzchnie wystaje ;P wiec nie przesadzajmy:p pozostańmy może przy kretowisku:D

wybaczcie spam ale jednak Einstein miał racje;] są tylko 2 nieskończone rzeczy wszechświat i ludzka,,,
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Ewelinka;)

PostWysłany: Nie Gru 02, 2007 7:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I jak tu sie nie stresowac...
od rana boli mnie pecherz..i jak koncze sikac to mnie boli tak strasznie:|
Boje sie jutra, bo robie kolejny test ciązowy....
jak nic nie wykarze a @ sie nie pojawi, to lece czym predzej do gina:|
najgorsze jest to, ze w takich sytuacjach...wszystkie widzimy to jak inni by o nas mowili...ze jestesmy puszczalskie albo cos w tym stylu, brak zrozumienia u wiekszosci rodziców, odsunicie sie towarzystwa...Neutral i czywiscie nie sprostanie obowiazkom matki, pozostanie z tym problemem samemu.
Boje sie!! Trzymajcie za mnie kciuki zeby test był negatywny!!!
Pozdrawiam!
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Gru 02, 2007 7:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ewelinka a czemu pozostanie z tym problemem samemu Question a Twoj boy.. nie mowilas mu o tym jeszcze czy jak. Jak nie chcesz to nie musisz odp. Tak tylko pytalam, pozdrawiam Smile
Powrót do góry
karol87

PostWysłany: Nie Gru 02, 2007 7:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja z taka sprawa pewno to głupie ale czy w taki sposób może dojść do zapłodnienia jeśli no miał gumke ale sie zeslizgneła to moze byc problem? a później wsadził tylko na chwile ale mimo wszystko czy powinnam sie martwic?
Powrót do góry
delicja

PostWysłany: Pon Gru 03, 2007 10:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie.....minął dopiero tydzień po współzyciu a jestem jakaś zmęczona, zwiększył mi się apetyt szczególnie słodycze i owoce, jestem napuchnięta...często czuje kucie w okolicy jajników.....czy możliwe są obajwy po takim czasie.....Czy mogę być w ciąży? Pozdrawiam

----edited by emilka----
hej, nie pisz dwóch identycznych postów. jeden skasowałam:)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Gru 03, 2007 4:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Delicja tydzien to za wczesnie na objawy... Smile pojawiaja sie dopiero ok. 6-8 tygodnia Smile. Doszlo do wytrysku w srodku? miałas dni płodne ze podejrzewasz ciaze? byc moze jesien tak na Ciebie dziala Razz nie doszukuj sie od razu ciazy..na Boga Shocked Rolling Eyes

Powrót do góry
delicja

PostWysłany: Pon Gru 03, 2007 5:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To nie jesień na mnie tak działa...wybacz i nie doszukuje sie ciąży....miałam właśnie dni płodne i nie najlepiej się czuję....czekam na okres ale nic na to nie wskazuje dziękuję za odpowiedz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Gru 03, 2007 5:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok a stosunek byl z gumka? pekła Wam czy co? jesli nie to nie martw sie, bez wytrysku w ciaze nie zajdziesz...a zle sie czujesz bo zbliza sie pewnie owulacja...ja tez tak mam... Smile wszystko jest ok. pod warunkiem ze nic nie pekło itp Smile

Powrót do góry
delicja

PostWysłany: Pon Gru 03, 2007 5:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie bylo gumki....i jestem juz cały tydzien spuchnieta zazwyczaj szybko byl okres a teraz nic

mam nadzieje ze nie jestem w ciąży..... Rolling Eyes

---edit by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta
Powrót do góry
fantasmagoria

PostWysłany: Pon Gru 03, 2007 5:14 pm    Temat postu: wpadka czy nie? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia w 27 dniu cyklu a cykle mam średnio 25-29 dni. Czy mogłam zajść w ciążę? Wcześniej miałam już nieprzyjemne dolegliwości przedmiesiączkowe jak bóle brzucha, rozdrażnienie itd. Wink Proszę o poradę!!

---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przenosze w odp. miejsce. Na przyszlosc czytaj regulamin zanim napiszesz nie tam gdzie trzeba.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 44, 45, 46  Następny
Strona 8 z 46