Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 5:26 pm Temat postu: |
|
|
ciaza jest w Twoim przypadku niemozliwa dlaczego? bo jestes kilka dni przed okresem a to sa na 100% dni nieplodne, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 5:39 pm Temat postu: |
|
|
W 100% zgadzam sie z Ewela Jesli bylas w 27 dniu cyklu(a piszesz ze twoj cykl zamyka sie miedzy 25-29 dni) prawdopodobienstwa zaplodnienia nie ma Szczegolnie ze mialas juz "przedmiesiaczkowe symptomy"
Nie ma co sie martwic, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fantasmagoria
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 5:57 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki wielkie za informacje ... Ja się zawsze najbardziej stresuję tymi "cudami natury", ale w tym przypadku chyba rzeczywiście nic z tego nie będzie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KL
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 6:03 pm Temat postu: |
|
|
a mi sie 7 dzien spoznia okres, dzis zrobiłam test i wyszedł negatywnie wiedzialam, ze nie moze byc inaczej no ale teraz juz jestem całkiem spokojna. Takze dziewczyny.. radze wam zrobic test bo to jednak bardzo pomaga sie uspokoic. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 8:37 pm Temat postu: |
|
|
KL zalezy ile dni mineło od stosunku? 7 to za mało...przynajmniej 12 musi upłynac zeby test pokazał prawde. iiiiii....10000 razy lepszy od ciązowego jest test krwi BhcG-- tu masz pewnosc 100% i nie musisz czekac 12 dni wiec jesli odczekałas tyle i ile potrzeba i wynik negatywny to spokojna głowa _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylwia9090
|
Wysłany: Wto Gru 04, 2007 11:48 pm Temat postu: prosze dziewczyny pomozcie mi... |
|
|
juz nie moge wytrzymac, mam tysiace mysli, ze jestem w ciazy a to skresliloby cale moje zycie, bo mam dopiero 17 lat :/ nie kochalam sie z chlopakiem, ale 'doszedl' bedac ze mna, ja lezalam obok niego w majtkach i sperme mialam jedynie na reku i moze odrobinie na udzie .. czy byla jakas szansa zajscia w ciaze? mam teraz nabrzmiale piersi (to jeszcze nie na okres) i zaparcia (nie moge sie wydalic od 3 dni) moze to nie mile co napisalam, ale naprawde warjuje ;( prosze podtrzymajcie mnie jakos na duchu.. bede bardzo wdzieczna.. dziekuje z gory.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Gru 05, 2007 10:04 am Temat postu: |
|
|
Tiaaa... Najpierw się robi, a potem się myśli, co?
Uwierz, od spermy na ręku i na udzie nikt jeszcze (Bogu niech będą dzięki!) w ciążę nie zaszedł. Także możesz być całkowicie spokojna. Przez majtki też plemniki nie przechodzą, z tego co wiem
Ale ja znowu powiem swoje-następnym razem (o ile będzie) zorganizujcie to sobie tak, żeby żadne z Was nie musiało się o nic martwić. Wtedy jest o wiele przyjemniej. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asienkabb
|
Wysłany: Sro Gru 05, 2007 2:38 pm Temat postu: problem z tabletkami anty... |
|
|
Mam troszeczke problem z zajsciem w ciaze.Przez pewien czas bralam tabletki anty i potem przestalam bo wraz z mezem chcielismy starac sie o dzidziusia ale taki pech ze jak przestalam brac tabletki to i zatrzymala sie moja miesiaczka no i nie mialam jej przez okolo 3-4 miesiace jak przyjechalam do Polski(bo obecnie mieszkam w Anglii)to odrazu poszlam do ginekologa przepisal mi 3 zastrzyki oczywiscie odrazu jeden dostalam i potem nastepnego dnia drugi i nastepnego trzeci..po czterech dniach dostalam okres i juz normalnie dostaje co miesiac ale w tym miesiacu cos nie dostalam <jeszcze>i mam nadzieje ze nie dostane;)mam nadzieje ze bede miala dzidzusia bo z mezem staramy sie ale znajac moj pech przez te tabletki moge po jaks paru dniach dostac okres... no i mam problemy z zajsciem w ciaze.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiek22
|
Wysłany: Sro Gru 05, 2007 4:09 pm Temat postu: |
|
|
hej laski:( to znowu ja:( mam pytanko kiedy mam zrobic test bo juz kupilam a tam pisze ze jesli chce miec pewnosc 99,98 to mam zrobic w pierwszy dzien kiedy mialam dostac okres a ja mam nieregularny wiec kiedy mamn zrobic???pomozcie:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KL
|
Wysłany: Sro Gru 05, 2007 5:42 pm Temat postu: |
|
|
ja test zrobiłam 10 dni po "stosunku". No ale u mnie nie było wytrysku w środku.. no i własciwie ciezko to nazwac stosunkiem.. bo chłopak był we mnie kilka sekund raptem. Fakt faktem okresu nadal nie mam (juz 10 dni), ale zaczeły mnie juz bolec piersi, a wczesniej w ogole mnie nie bolały, a u mnie jest to głowny objaw zblizajacej sie miesiaczki. (przy ciązy zaczynaja dopiero bolec w 6-tym tygodniu). |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|