Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.9 )

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 44, 45, 46  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Gru 03, 2007 5:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ciaza jest w Twoim przypadku niemozliwa Wink dlaczego? bo jestes kilka dni przed okresem a to sa na 100% dni nieplodne, pozdrawiam Smile
Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Gru 03, 2007 5:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W 100% zgadzam sie z Ewela Smile Jesli bylas w 27 dniu cyklu(a piszesz ze twoj cykl zamyka sie miedzy 25-29 dni) prawdopodobienstwa zaplodnienia nie ma Smile Szczegolnie ze mialas juz "przedmiesiaczkowe symptomy" Wink
Nie ma co sie martwic, pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
fantasmagoria

PostWysłany: Pon Gru 03, 2007 5:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki wielkie za informacje Smile... Ja się zawsze najbardziej stresuję tymi "cudami natury", ale w tym przypadku chyba rzeczywiście nic z tego nie będzie Wink
Powrót do góry
KL

PostWysłany: Pon Gru 03, 2007 6:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mi sie 7 dzien spoznia okres, dzis zrobiłam test i wyszedł negatywnie Mr. Green wiedzialam, ze nie moze byc inaczej no ale teraz juz jestem całkiem spokojna. Takze dziewczyny.. radze wam zrobic test bo to jednak bardzo pomaga sie uspokoic.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Gru 03, 2007 8:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

KL zalezy ile dni mineło od stosunku? 7 to za mało...przynajmniej 12 musi upłynac zeby test pokazał prawde. iiiiii....10000 razy lepszy od ciązowego jest test krwi BhcG-- tu masz pewnosc 100% i nie musisz czekac 12 dni Smile wiec jesli odczekałas tyle i ile potrzeba i wynik negatywny to spokojna głowa Razz

Powrót do góry
sylwia9090

PostWysłany: Wto Gru 04, 2007 11:48 pm    Temat postu: prosze dziewczyny pomozcie mi... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

juz nie moge wytrzymac, mam tysiace mysli, ze jestem w ciazy a to skresliloby cale moje zycie, bo mam dopiero 17 lat :/ nie kochalam sie z chlopakiem, ale 'doszedl' bedac ze mna, ja lezalam obok niego w majtkach i sperme mialam jedynie na reku i moze odrobinie na udzie .. Sad czy byla jakas szansa zajscia w ciaze? mam teraz nabrzmiale piersi (to jeszcze nie na okres) i zaparcia (nie moge sie wydalic od 3 dni) moze to nie mile co napisalam, ale naprawde warjuje ;( prosze podtrzymajcie mnie jakos na duchu.. bede bardzo wdzieczna.. dziekuje z gory..
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sro Gru 05, 2007 10:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tiaaa... Najpierw się robi, a potem się myśli, co? Wink

Uwierz, od spermy na ręku i na udzie nikt jeszcze (Bogu niech będą dzięki!) w ciążę nie zaszedł. Także możesz być całkowicie spokojna. Przez majtki też plemniki nie przechodzą, z tego co wiem Wink

Ale ja znowu powiem swoje-następnym razem (o ile będzie) zorganizujcie to sobie tak, żeby żadne z Was nie musiało się o nic martwić. Wtedy jest o wiele przyjemniej. Smile
asienkabb

PostWysłany: Sro Gru 05, 2007 2:38 pm    Temat postu: problem z tabletkami anty... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam troszeczke problem z zajsciem w ciaze.Przez pewien czas bralam tabletki anty i potem przestalam bo wraz z mezem chcielismy starac sie o dzidziusia ale taki pech ze jak przestalam brac tabletki to i zatrzymala sie moja miesiaczka no i nie mialam jej przez okolo 3-4 miesiace jak przyjechalam do Polski(bo obecnie mieszkam w Anglii)to odrazu poszlam do ginekologa przepisal mi 3 zastrzyki oczywiscie odrazu jeden dostalam i potem nastepnego dnia drugi i nastepnego trzeci..po czterech dniach dostalam okres i juz normalnie dostaje co miesiac ale w tym miesiacu cos nie dostalam <jeszcze>i mam nadzieje ze nie dostane;)mam nadzieje ze bede miala dzidzusia bo z mezem staramy sie ale znajac moj pech przez te tabletki moge po jaks paru dniach dostac okres... no i mam problemy z zajsciem w ciaze..
Powrót do góry
kasiek22

PostWysłany: Sro Gru 05, 2007 4:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej laski:( to znowu ja:( mam pytanko kiedy mam zrobic test bo juz kupilam a tam pisze ze jesli chce miec pewnosc 99,98 to mam zrobic w pierwszy dzien kiedy mialam dostac okres a ja mam nieregularny wiec kiedy mamn zrobic???pomozcie:(SadSad
Powrót do góry
KL

PostWysłany: Sro Gru 05, 2007 5:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja test zrobiłam 10 dni po "stosunku". No ale u mnie nie było wytrysku w środku.. no i własciwie ciezko to nazwac stosunkiem.. bo chłopak był we mnie kilka sekund raptem. Fakt faktem okresu nadal nie mam (juz 10 dni), ale zaczeły mnie juz bolec piersi, a wczesniej w ogole mnie nie bolały, a u mnie jest to głowny objaw zblizajacej sie miesiaczki. (przy ciązy zaczynaja dopiero bolec w 6-tym tygodniu).
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 44, 45, 46  Następny
Strona 9 z 46