Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
magg_da

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 16, 2007 1:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na pewno w ciąży nie jestes!!!
Nie panikuj, a swoją drogą, to ile Ty masz lat??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Sty 16, 2007 3:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma opcji zebys była w ciąży
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sty 16, 2007 4:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie jestes w ciazy,na 100% Exclamation
Powrót do góry
.....

PostWysłany: Wto Sty 16, 2007 8:23 pm    Temat postu: .. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam 18 lat. A pomyślałam o tej ciąży dlatego, bo przez całą noc bolał mnie brzuch i w ogóle jakoś źle się czułam. Spanikowałam i zaczęłam sobie wmawiać wszystkie objawy ciąży.. Poprostu chciałam się wewnętrznie uspokoić, że moje złe samopoczucie i bóle brzucha nie są spowodowane ciążą.
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sty 16, 2007 11:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A niby jak plemniki miałyby się prześlizgnąc po suchej powierzchni??
Nie masz szans na ciążę w opisany przez Ciebie sposób.

Proponuję:
* http://www.biomedical.pl/forum/jak-dochodzi-do-zaplodnienia-vt426.html
* http://www.biomedical.pl/forum/objawy-ciazy-vt233.html
Powrót do góry
brytka

PostWysłany: Sro Sty 17, 2007 10:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oczywiscie ze nie jestes w ciazy,a te objawy to pewnie dlatego ze bardzo sie tym denerwujesz i o tym myslisz.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Sty 18, 2007 11:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w ciazy nie jestes na 100% Smile
Powrót do góry
tesss1

PostWysłany: Sob Sty 27, 2007 7:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

*** widze ze mamy takie same problemy. Wieczny strach i urojona ciaza. Ale ja uwazam ze takie sytuacje wynikaja tylko i wylacznie z naszej niewiedzy. Gdybysmy wiedzialy troche wiecej na te tematy to cos takiego napewno nie mialoby miejsca. Niestety ja tez sobie takie zeczy urajam i rowniez mam pytanie. Czy mozliwe jest zaplodnienie w sytuacji kiedy np. uprawiam z chlopakiem peeting i on po kontakcie ze swoim juz po wytrysku członkiem dotyka mojej pochwy i wkłada mi palce. Kiedy wczesniej go dotykal. Czy mozliwe jest wogule przeniesienie plemnikow na dłoniach? prosze o odpowiedz. Pozdrawiam. Kasia.
bardzo prosze o odpowiedz na moj post.

----edit by Pituszka
Proszę nie pisać jeden post pod drugim. Jeżeli chcesz coś zmienić uzyj obcji "zmień" która znajduje sie w górnym prawym rogu każdego postu. Drugi post został usunięty.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Sty 28, 2007 1:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tesss1 odpowiedzialam ci na to juz w temacie Smile
a tak na przyszlosc to nie pisz takich samych postow w roznych tematach, na pewno jak raz napiszesz to ktos ci odpowie - to jest juz uwaga od moderatora.
Powrót do góry
tesss1

PostWysłany: Nie Sty 28, 2007 1:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok sory obiecuje ze to sie juz wiecej nie powturzy Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 32 z 59