Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Monika123456
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 5:26 pm Temat postu: |
|
|
Nie- to nie jest okres, bo takie plamienia dostalam po okresie w srodku cyklu i tak juz sie 3 krotnie powtorzylo:/. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamilka54
|
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 5:30 pm Temat postu: |
|
|
W takim razie jedynym wyjściem jest wizyta u ginekologa.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Monika123456
|
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 5:48 pm Temat postu: |
|
|
Kurde ja sie tak zastanawiam, ze to moga byc objawy ciązy, bo wystepuja takie plamienia przed nia... . Nawet ejsli pojawil by mi sie okres a dalej bym miala za jakis czas plamienia. Nie sadzisz ze to moga byc takie objawy??, wydaje mi sie tez ze mam wiekszy brzuch nawet moj chlopak to zauwazyl. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 7:51 pm Temat postu: |
|
|
po tak krótkim czasie trudno stwierdzić cokolwiek jednak w stronę ciżay bym sie nie skłaniała - raczej w stronę jakiś zaburzeń hormonalnych.
najlepszym wyjsciem jest wizyta u gina |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Gru 07, 2006 3:51 am Temat postu: |
|
|
Monika123456 napisał: | Nie- to nie jest okres, bo takie plamienia dostalam po okresie w srodku cyklu i tak juz sie 3 krotnie powtorzylo:/. |
hej:) na moje oko jak mowilas ze takie plamienia sa w polowie cyklu to wydaje mi sie ze to przez owulacje..niektore kobiety maja wlasnie tak ze podczas owulacji maja krwawienie... powinnas wybrac sie do ginekologa on cos zaradzi pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
izabel27
|
Wysłany: Nie Sty 07, 2007 1:18 am Temat postu: lekarz powiedzial ale tak jak by nic nie powiedzial |
|
|
witam mam maly problem bo bylam u lekarza bo mialm dostac okres 11 grudnia ale nie dostalama ona mnie zbadala i stwierdzila ze jest pulchniutka i ze szyjka macicy jest zaczerwieniona kazala mi zrobic usg a na koniec dala mi ksiazeczke poradnik dla kobiet w ciazy nie wiem jak to odebrac czyli co jestem w ciazy? prosze po mozcie mi
--- edit by Paweł:
Prosze nie nadawać tytułów temaów "objawy ciąży", ale taki aby mówił najbardziej o tym o czym piszesz.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Sty 07, 2007 11:42 am Temat postu: |
|
|
dziwne podejscie do pacjentki - zero informacji tak naprawde
z twojego opisu można sądzić ze jesteś w ciąży - zrób test - dla potwierdzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Sty 07, 2007 1:27 pm Temat postu: |
|
|
dziwny lekarz, tak na parwde nic ci nie powiedzial
zgadzam sie z Aga prawdopodobnie to ciaza, zrob test dla potwierdzenia...albo skonsultuj sie z innym lekarzem i nastepnym razem jak zaistnieje taka sytuacja to pytaj w prost pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Sty 07, 2007 4:04 pm Temat postu: |
|
|
Ja rowniez uwazam,ze jestes w ciazy,ale nie rozumiem podejscia lekarza,jak mozna nie poinformowac o niczym pacjentki.
Zrob test jeszcze dla pewnosci,idz na usg,a potem do innego lekarza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
.....
|
Wysłany: Wto Sty 16, 2007 1:17 pm Temat postu: Czy w ten sposob moglo dojsc do zaplodnienia? |
|
|
Witam,
Może niepotrzebnie pisze, ale nie mogę sobie sama z tym poradzić.. ciągle o tym myśle co prowadzi do stresu a stres może doprowadzić mnie do spóźnienia okresu..
Kochałam się z chłopakiem.. mieliśmy prezerwatywe, wszystko było dobrze. Jakieś 15-20 sekund przed wytryskiem chłopak wyszedł ze mnie, ściągnął prezerwatywe i skończył w moich ustach, ale troche wylało się na moje piersi. Wzięłam chusteczki higieniczne i wytarłam piersi. Następnie wytarłam ręce i założyłam majtki. Może niepotrzebnie panikuje, ale boję się, że przeniosłam te plemniki na dłonie następnie na majtki i że jakoś się prześliznęły. Pewnie bym nie miała takich podejrzeń, gdyby nie to, że dziwnie się czuje ostatnio a dokładnie mówiąc w nocy bolał mnie brzuch, boli mnie głowa i w ogóle nie mam apetytu. Na nic nie mam smaku a kiedy coś już zjem, to wydale to w ubikacji. Czy plemniki mogą (jeśli tak to jak długo) żyć w środowisku zewnętrznym w moim wypadku na piersiach? Prosze pomóżcie mi.. nie chcę przez stres opóźnić okresu bo może to spowodować jeszcze większe moje nerwy.. Czekam na odpowiedzi i z góry dziękuje.
----- edit by Pituszka
Proszę nie nadawać tytułów tematów typu "prosze o pomoc", ale taki który odzwierciedla to o czym piszesz w poście. Temat został zmieniony. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|