Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Monika123456

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Gru 06, 2006 5:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie- to nie jest okres, bo takie plamienia dostalam po okresie w srodku cyklu i tak juz sie 3 krotnie powtorzylo:/. Confused
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kamilka54

PostWysłany: Sro Gru 06, 2006 5:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W takim razie jedynym wyjściem jest wizyta u ginekologa....
Powrót do góry
Monika123456

PostWysłany: Sro Gru 06, 2006 5:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurde ja sie tak zastanawiam, ze to moga byc objawy ciązy, bo wystepuja takie plamienia przed nia... . Nawet ejsli pojawil by mi sie okres a dalej bym miala za jakis czas plamienia. Nie sadzisz ze to moga byc takie objawy??, wydaje mi sie tez ze mam wiekszy brzuch nawet moj chlopak to zauwazyl. Confused
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Gru 06, 2006 7:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po tak krótkim czasie trudno stwierdzić cokolwiek jednak w stronę ciżay bym sie nie skłaniała - raczej w stronę jakiś zaburzeń hormonalnych.

najlepszym wyjsciem jest wizyta u gina Smile
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Gru 07, 2006 3:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Monika123456 napisał:
Nie- to nie jest okres, bo takie plamienia dostalam po okresie w srodku cyklu i tak juz sie 3 krotnie powtorzylo:/. Confused

hej:) na moje oko jak mowilas ze takie plamienia sa w polowie cyklu to wydaje mi sie ze to przez owulacje..niektore kobiety maja wlasnie tak ze podczas owulacji maja krwawienie... powinnas wybrac sie do ginekologa on cos zaradzi Smile pozdrawiam
Powrót do góry
izabel27

PostWysłany: Nie Sty 07, 2007 1:18 am    Temat postu: lekarz powiedzial ale tak jak by nic nie powiedzial Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam mam maly problem bo bylam u lekarza bo mialm dostac okres 11 grudnia ale nie dostalama ona mnie zbadala i stwierdzila ze jest pulchniutka i ze szyjka macicy jest zaczerwieniona kazala mi zrobic usg a na koniec dala mi ksiazeczke poradnik dla kobiet w ciazy nie wiem jak to odebrac czyli co jestem w ciazy? prosze po mozcie mi Sad

--- edit by Paweł:
Prosze nie nadawać tytułów temaów "objawy ciąży", ale taki aby mówił najbardziej o tym o czym piszesz.
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Sty 07, 2007 11:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziwne podejscie do pacjentki - zero informacji tak naprawde

z twojego opisu można sądzić ze jesteś w ciąży - zrób test - dla potwierdzenia
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Sty 07, 2007 1:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziwny lekarz, tak na parwde nic ci nie powiedzial Confused
zgadzam sie z Aga prawdopodobnie to ciaza, zrob test dla potwierdzenia...albo skonsultuj sie z innym lekarzem i nastepnym razem jak zaistnieje taka sytuacja to pytaj w prost Smile pozdrawiam
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Sty 07, 2007 4:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja rowniez uwazam,ze jestes w ciazy,ale nie rozumiem podejscia lekarza,jak mozna nie poinformowac o niczym pacjentki.
Zrob test jeszcze dla pewnosci,idz na usg,a potem do innego lekarza.
Powrót do góry
.....

PostWysłany: Wto Sty 16, 2007 1:17 pm    Temat postu: Czy w ten sposob moglo dojsc do zaplodnienia? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
Może niepotrzebnie pisze, ale nie mogę sobie sama z tym poradzić.. ciągle o tym myśle co prowadzi do stresu a stres może doprowadzić mnie do spóźnienia okresu..
Kochałam się z chłopakiem.. mieliśmy prezerwatywe, wszystko było dobrze. Jakieś 15-20 sekund przed wytryskiem chłopak wyszedł ze mnie, ściągnął prezerwatywe i skończył w moich ustach, ale troche wylało się na moje piersi. Wzięłam chusteczki higieniczne i wytarłam piersi. Następnie wytarłam ręce i założyłam majtki. Może niepotrzebnie panikuje, ale boję się, że przeniosłam te plemniki na dłonie następnie na majtki i że jakoś się prześliznęły. Pewnie bym nie miała takich podejrzeń, gdyby nie to, że dziwnie się czuje ostatnio a dokładnie mówiąc w nocy bolał mnie brzuch, boli mnie głowa i w ogóle nie mam apetytu. Na nic nie mam smaku a kiedy coś już zjem, to wydale to w ubikacji. Czy plemniki mogą (jeśli tak to jak długo) żyć w środowisku zewnętrznym w moim wypadku na piersiach? Prosze pomóżcie mi.. nie chcę przez stres opóźnić okresu bo może to spowodować jeszcze większe moje nerwy.. Czekam na odpowiedzi i z góry dziękuje.

----- edit by Pituszka
Proszę nie nadawać tytułów tematów typu "prosze o pomoc", ale taki który odzwierciedla to o czym piszesz w poście. Temat został zmieniony.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 31 z 59