Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Zoska

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lut 15, 2007 8:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki wielkie bedziemy probowac
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
motylek2006

PostWysłany: Czw Lut 15, 2007 2:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mi pomogly nogi do gory -po 8m-cach starania Very Happy
Powrót do góry
Zoska

PostWysłany: Pon Lut 19, 2007 3:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.Wczesniej zrobilam sobie test ciazowy wyszedl negatywny i probowalismy pozniej zgodnie z kalendarzykiem w pni plodne kochalismy sie a na drugi dzien bolało mnie w podbrzuszu w krzyzu czy to jakis znak?Jak wspominalam mam tyluzgiecie macicy ale po stosunku dalam nogi do gory ?dzieki
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Lut 19, 2007 3:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nawet jesli by sie udalo to objawy ciazy nie wystepuja na drugi dzien.Trzeba na nie poczekac przynajmniej 3-4 tyg.
Powrót do góry
Zoska

PostWysłany: Wto Lut 20, 2007 9:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Po kilku dniach stosunku poczulam zmiane mam jakies roztepy i niewiem ale mam troszke tak jakby ,,wysadzony brzuszek'' czy to moze byc ciaza?
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Lut 21, 2007 12:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witaj Zosiu! Rozstepy nie sa objawem ciazy,owszem czasem wystepuja,ale dopiero pozniej na skutek rozciagajacej sie skory.A brzuszek po kilku dniach nie bedzie nidgy widoczny,trzeba na to poczekac ok 4 m-cy.Mysle,ze za bardzo chcesz tej ciazy i wszystko uznajesz za objaw,musisz troche wyluzowac i nie myslec o tym tak intensywnie,bo to powoduje wewnatrzna blokade.Napewno sie uda,tylko nie mysl o tym po kazdym zblizeniu.Zycze powodzenia.Pozdrawiam.
Powrót do góry
Zoska

PostWysłany: Sro Lut 21, 2007 1:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc Aguś!!!Moze masz racje ale sluchaj kochalismy sie kilka dni przed okresem mialam krotszy niz zawsze w dniu ktorym dostalam tak mnie bolaly brodawki i piersi ze niewiedzialam co zrobic mialam zaczerwienione tak jak pisalam dop dzis mnie boli podbrzusze i w krzyzu juz trace nadzieje buziaczki
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Lut 21, 2007 11:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc Zosiu! Prawde mowiac wydaje mi sie,ze jeszcze tym razem nie wyszlo,przed okresem sa dni nieplodne,wiec byly male szanse.Rozumiem Cie,ze sie niepokoisz,bo ja tez jak za pierwszym razem nie zaszlam w ciaze,to juz sie zamartwialam,ale sie udalo i napewno i Wam sie uda,tylko w swoim czasie.Musisz dokladnie wiedziec kiedy masz plodne dni i wtedy dzialac,trzymam mocno kciuki.Buziaczki.
Powrót do góry
Zoska

PostWysłany: Czw Lut 22, 2007 4:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki wielkie Aga Rolling Eyes
Powrót do góry
Zoska

PostWysłany: Pią Lut 23, 2007 1:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam to znowu ja mam problem z kalendarzyka wyszly mi dnie plodne 16 dnia cyklu ale ja dostalam sluz okolo 22 dnia to wiec kiedy mam te dni plodne juz sie poglubilam Crying or Very sad pozdro
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 34 z 59