Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Nigriv

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lut 25, 2007 9:26 pm    Temat postu: dziwne zajscie w ciaze Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki

Ostatnio zmieniony przez Nigriv dnia Pon Mar 12, 2007 10:13 am, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
onlyme

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Nie Lut 25, 2007 9:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

według mnie to bardzo mozliwe!
Powrót do góry
Pinia

PostWysłany: Nie Lut 25, 2007 9:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
doszedl jej na dlon i ona wprowadzila to palcem do pochwy

Shocked Shocked
O losie! cóż za przyjemności!! inaczej nie potrafią?

teoretycznie jest to możliwe, mało szans lecz troszku jeeest ... może potrzebna im edukacja jak sie 'robi dzieci' ... ? Bo palcem Rolling Eyes Question Shocked

takie małe wtrącenie:
jedni sie modlą i panikują by od 'brudnych raczek' nie zajsc w ciążę, a inni robią to celowo by mieć dziecko ... ... dziwny jest ten świat Shocked
Powrót do góry
Nigriv

PostWysłany: Nie Lut 25, 2007 10:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki za odpowiedzi.Wiedza jak sie to sie robi ale szczerze mowiac nie wiem dlaczego ona tak postanowila zajsc.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lut 25, 2007 11:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem przez palce sa nikłe szanse na zajscie.
Plemniki musza miec odpowiednie warunki,tj. zaplodnienie przez palce nie da takiego efektu szybkosci poruszania sie jak przy naturalnym wytrysq i nie bedzie az takiej ilosci spermy jaka powinna byc Exclamation

Ale czy nie ma innych sposobow zasiania fasolki??? Juz naprawde cuda i dziwy sie dzieja na tym swiecie. Confused

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Lut 26, 2007 12:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ha! nie no troche dziwaczny sposob ale nie wnikam Wink jezeli chodzi o moje zdanie to jakis tam malutki procencik jest ale uwazam ze niewielki Smile nie ma to jak wytrysk w pochwie bo nawet to cisnienie z jakim sperma wylatuje z penisa ma duze znaczenie Smile pzodrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Lut 26, 2007 4:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie o to mi chodzilo , z ust mi to wyjełas Pituszka Laughing

Powrót do góry
onlyme

PostWysłany: Pon Lut 26, 2007 9:43 pm    Temat postu: czy to ciąża ? bardzo pilne :( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochałam sie z chlopakiem w srode. mialam wtedy szczyt dni płodnych, uzylismy tylko prezerwatywy. do wytrysku doszlo na zewnatrz, nie 'we mnie'. czy moge byc w ciazy??? mam czasem podwyzszona temperature do 37 stopni i boli mnie prawa strona brzucha (chyba jajnik)miesiaczke przewiduje na 6 marca wiec to jeszcze kawalek czasu, a od srody jestem klebkiem nerwow i pomagaja mi jedynie tabletki uspakajajace... ! blagam o pomoc, bo nie wiem co mam myslec... prosze:(
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Lut 26, 2007 10:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

only me przeciez juz pytałas o to i zalozyłas taki sam post,wiec czemu jeszcze raz sie pytasz ? skoro nie skonczyl w Tobie to mimo dni płodnych nie jestes w ciazy Razz

Powrót do góry
onlyme

PostWysłany: Pon Lut 26, 2007 10:45 pm    Temat postu: :( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo wiesz... bardzo sie boje! tym bardziej przez ten bol jajnikow i goraczke... caly czas sobie mysle, ze moze w jednak jakis sposob doszlo do zaplodnienia...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 35 z 59