Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
onlyme
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Czw Mar 01, 2007 6:07 pm Temat postu: |
|
|
ehhhh, nadal mam podwyzszona temperature. dlaczego? i nadal mam bol prawej czesci podbrzusza. co sie dzieje?? ja chce juz dostac okres! zaczynaja mnie bolec piersi, zawsze przed okresem mnie bolaly, ale okres dopiero za 5 dni ! (powinien byc) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
onlyme
|
Wysłany: Czw Mar 01, 2007 8:05 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope pomocyyy. czy wiesz moze po jakim czasie zaczynaja bolec piersi jak sie zajdzie w ciaze? odczuwam jeszcze jakbym miala spuchniety jajnik w srodku... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
m
|
Wysłany: Czw Mar 01, 2007 8:22 pm Temat postu: |
|
|
ostatnia miesiaczke mialam 1 lutego, wiec teoretycznie powinna byc dzis. W ciagu ostatniego miesiaca kochalam sie z moim chlopakiem kilka razy zawsze uzywajac prezerwatywy(i wszystko z nia bylo ok). Mam typowe objawy jak zawsze przed miesiaczka tzn bola mnie piersi i brzuch lekko wydety, ale czuje jakies "jeżdżenie" po brzuchu. Boje sie ze to ciaza, obawiam sie ze do zaplodnienia moglo dojsc podczas pieszczot, czytalm kiedys ze jest to mozliwe kiedy z penisa wydobywa sie jakis bezbarwny plyn. Naprawde jestem zdolowana bo nie chce jeszcze miec dziecka. Prosze o jakies komentarze co mam robic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
onlyme
|
Wysłany: Czw Mar 01, 2007 8:43 pm Temat postu: |
|
|
m - moze okres spoznia ci sie bo sie denerwujesz? zalezy tez ile trwa twoj cykl, bo luty ma tylko 28 dni (pamietajmy o tym). jezeli masz objawy miesiaczki to na pewno ja dostaniesz, bo nie wydaje mi sie zeby jezdzenie w brzuchu bylo objawem ciazy. a pieszczoty? zalezy partner wszedl w ciebie nie uzywajac prezerwatywy. mysle, ze jezeli chodzi o palec na ktorym mogly sie najdowac plemniki to nie masz sie o co martwic. slyszalam, ze plemniki w 'tym' plynie z penisa sa slabe. radze ci zrobic test ciazowy. ja jutro bede robila juz trzeci taka jestem zdenerwowana... a dwa poprzednie wyszly negatywnie, ale nadal mam obawy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
m
|
Wysłany: Czw Mar 01, 2007 8:51 pm Temat postu: |
|
|
po prostu sie schizuje na maksa, juz wmawiam sobie ta ciaze doslownie. jutro zrobie test ale sie boje uff... moj cykl trwa 28 dni |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Mar 01, 2007 8:55 pm Temat postu: |
|
|
Only me nie wiem kiedy zaczynaja bolec bo jeszcze mama nie jestem,ale mowie Ci ze nie masz czym sie martwic,bo nie doszedł w Tobie tylko na zewnatrz. Piersi bola Cie pewnie bo zbliza sie okres,mnie tez zawsze bola i to sygnalizuje ze bedzie Spokojnie nie denerwuj sie bo Ci klapsa dam wkoncu jak nie przestaniesz wymyslac Zartuje hehe. Wszystko bedzie dobrZe. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
m
|
Wysłany: Czw Mar 01, 2007 8:55 pm Temat postu: |
|
|
onylme a Tobie ile sie spoznia miesiaczka, nie ma co jak tylko dostane to do ginekologa po pigulki. DRugi raz takiego stresu nie zniose |
|
Powrót do góry |
|
|
|
onlyme
|
Wysłany: Czw Mar 01, 2007 8:57 pm Temat postu: |
|
|
ja tez tak sobie wmawiam... tym bardziej ze nie wiem skad czasem mam temperature 37 stopni... (a to dosc pewny objaw) do tego boli mnie prawy jajnik i zaczynaja piersi. co prawda, 6.02 mam dostac okres, ale nie wiem czy ze stresu przyjdzie on do mnie... poza tym kochalam sie w dni plodne, ale z prezerwatywa. zrobilam dwa testy i wyszly negatywne jak juz wczesniej wspominalam. co o tym sadzisz? ciaza? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Mar 01, 2007 8:58 pm Temat postu: |
|
|
M to nie jest ciaza...to co czujesz te "jezdzenie" to moga byc tzw. ruchy perystaltyczne i nie oznaczaja wcale ciazy.
A skoro czujesz objawy zblizajacego sie okresu to napewno bedzie. A jak wygladały wasze pieszczoty??? Czy jest powod do niepokoju???
Moim zdaniem wszystko jest oki i napewno odwiedzi Cie ciocia hehe Pzdr. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
m
|
Wysłany: Czw Mar 01, 2007 9:02 pm Temat postu: |
|
|
tzn dotykanie sie wzajemne wszedl we mnie pare razy bez prezerwatywy ale na krotko zawsze sie kochamy z prezerwatywa i nigdy nie konczy we mnie tylko sam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|