Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lut 26, 2007 11:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niby jak??? przeciez napisałas ze wytrysk był na zewnatrz...
nie ma takiej mozliwosci zebys zaszła w ciaze ...
TRoszke mniej nerwow bo tym okresu nie przywołasz napewno Razz a tylko opoznisz i bedziesz stwarzac mysli ze jestes w ciazy. Głowa do gory Laughing

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
karioka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Wto Lut 27, 2007 12:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind ma rację. Jeżeli będziesz się stresować to okres tylko sie spóźni (wiem, dobrze się tak mówi, ale wierz mi, przeżywałam coś podobnego na własnej skórze, więc już mam niejaki doświadczenie. Razz).

Nie można tak, bo się wykończysz dziewczyno, spróbuj się zrelaksować.
Nawet jeżeli miałaś dni płodne, to przecież użyliście prezerwatywy i wytrysk nastąpił poza Tobą. Najprawdopodobniej plemniki nie miały Z Tobą żadnej styczności. Jak więc można mówić o ciąży? Smile Pozdrawiam cieplutko! Smile
onlyme

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Lut 27, 2007 8:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prosze o kolejne wypowiedzi... tak apropo... zrobilam dzisiaj test i wyszedl negatywny, ale jest dopiero 6 dzien po stosunku.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Lut 28, 2007 4:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem nie masz sie co martwic Smile czekaj cierpliwie na okres Smile
Powrót do góry
onlyme

PostWysłany: Sro Lut 28, 2007 6:25 pm    Temat postu: co dalej???? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzisiaj zrobilam kolejny test, w ulotce napisane bylo, ze mozna po 7 dniach od stosunku, wiec dzisiaj byl 7 dzien. wyszedl niegatywny. ale nadal boli mnie prawa strona podbrzusza i mam podwyzszona temperature. mocno zaczely przetluszczac mi sie wlosy... moze to na okres? ale on ma byc dopiero za 6 dni... chyba do tego dnia umre ze strachu...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Lut 28, 2007 8:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie masz co sie tak zamartwiac . Robiłas juz 2 testy,jakbys miała byc w ciazy to by juz wykryło. Moze przestac myslec chociaz na te 6 dni co??
Bo tylko sama sobie szkodzisz nerwami. Testy zazwyczaj nie myla sie.
Skoro odpowiedzi na tym forum Cie nie satysfakcjonuja to moze wybierz sie do lekarza??

Powrót do góry
onlyme

PostWysłany: Sro Lut 28, 2007 9:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind , oczywiscie ze mnie satysfakcjonuja, tylko po prostu nadal nie wiem skad te objawy typu podwyzszona temperatura, bole podbrzusza (nigdy wczesniej nie miewalam). a testy robilam w 6 i 7 dniu po stosunku, wiec nie wiem po prostu czy to nie za krotko na wykrycie. jestem troche spokojniejsza po negatywnym wyniku, ale jednak mam jakas obawe... do lekarza nie zamierzam isc, bo byc moze za bardzo panikuje. mam nadzieje, ze za 6 dni dostane upragniony okres i wszystko bedzie w porzadku. dziekuje, ze przynajmniej ty mi odpisujesz!
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Lut 28, 2007 9:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

only me nie ma za co Wink Ale uwierz :zrobilas 2 testy , obydwa wykazały brak ciazy, wiec naprawde uspokoj sie jesli chcesz za 6 dni cieszyc sie,bo jesli nerwami sobie opoznisz to nie bedzie kolorowo i wiecej czarnych mysli bedziesz snuc, a po co Ci to?
Głowa do gory, bedzie dobrze Exclamation Razz
A te bole to moze sa z nerwow?? Radze wyciszyc sie i wszytsko wroci do normy Razz

Powrót do góry
onlyme

PostWysłany: Sro Lut 28, 2007 9:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a, jeszcze jedno Wink bo nadal sie upieram przy tym czy to nie bylo za wczesnie na test? moze jeszcze nie wyprodukowal mi sie w organizmie ten hormon odpowiadajacy za ciaze..? i chyba masz racje... twardy i bolacy brzuch to moze z nerwow, a goraczka sama wystepuje w okresie owulacji az do kolejnej miesiaczki (tak przynajmniej sie naczytalam). i jeszcze raz - dzieki wielkie za pomoc. postaram sie uspokoic troche Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Lut 28, 2007 9:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oczywiscie ze niezapozno- po tygodniu od stosunku robi sie test Wink
moim zdaniem nie pomylił sie tym bardziej 2krotnie. Spokoj spokoj i jeszcze raz spokoj . pzdr Razz

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 36 z 59