Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
onlyme

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Czw Mar 01, 2007 9:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

halo, wind ? odpisalam ci na pw .
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Mar 01, 2007 10:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj dziewczyny i po co tyle stresu?? moim zdaniem ani u jednej ani u drugiej to nie ciaza Smile przestancie sie zamartwiac bo zwarjujecie Smile obydwie dostaniecie okres, a stres opoznia wiec bez nerwow:)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Mar 01, 2007 11:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pituszka dla M i Only me nie wytłumaczymy chyba, stres robi swoje i mozemy wielkiiiiiiiiiiimiiiiiii literami napisac a i tak nic z tego nie bedzie Wink
Jedyna nadzieja w ciotCe ze przybedzie do obydwu pań Wink

Powrót do góry
m

PostWysłany: Pią Mar 02, 2007 4:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzisiaj ciocia przbyla Very Happy stres robi swoje, dzieki dziewczyny za wsparcie!!! Only me u Ciebie tez bedzie dobrze skoro u mnie bylo pozdrawiam Very Happy
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pią Mar 02, 2007 5:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no widzisz Smile wiedzialam ze tak bedzie, trezba mnie sluchac hehe Smile pozdrowki
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Mar 02, 2007 8:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

własnie ja tez wiedziałam ze tak bedzie,ale wkoncu sie sama przekonałas Wink ajjj laski laski Laughing

Powrót do góry
monia117-88

PostWysłany: Nie Mar 04, 2007 6:12 pm    Temat postu: Czy mogłam zajść w ciąże??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć. mam pytanie... kochałam się z chłopakiem dzień po okresie... Pękła nam prezerwatywa gdy on był we mnie ale nie miał w tym czasie wytrysku. Czy jest możliwe że zaszłam w ciąże???? Błagam odpowiedzcie mi... Wariuje...

---- edit by Paweł:
Temat przeniesiony do działu "objawy ciąży".
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Nie Mar 04, 2007 6:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem sa nikle szanse abys byla w ciazy Smile
Powrót do góry
monia117-88

PostWysłany: Nie Mar 04, 2007 7:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem że nikłe ale jednak jakieś są... I to jest najgorsze...
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Nie Mar 04, 2007 8:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm.... facet nie mial wytrysku i dzien po okresie sa to dni nieplodne jezeli masz mniej wiecej 28 dniowe cykle Smile wiec ja bym sie nie martwila Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 39 z 59