Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Mar 04, 2007 8:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

monia117-88 jak dlugie masz cykle?
Jesli facet nie skonczyl w Tobie to nie masz sie czym martwic.
Tak jak wczesniej Pituszka napisała: po okresie sa niepłodne wiec głowa do gory Razz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
karioka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Nie Mar 04, 2007 11:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pospisuje się pod poprzednimi postami, dziewczyny mają rację! Smile I nie wariuj, bo Ci sie okres spóźni! Pozdrawiam! Smile
m

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Mar 15, 2007 11:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niestety to znowu ja. kochalam sie wczoraj z chlopakiem i to byly dni plodne, ale prezerwatywa pekla Crying or Very sad nie mial wytrysku ale ja sie mimo to boje o ciaze
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Mar 15, 2007 3:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak nie mial wytrysku to moim zdaniem nie ma sie co martwic:) a jezeli to cie uspokoi to jak minie 7 dni zrob test Smile pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Mar 15, 2007 4:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

własnie..nie martw sie na zapas Wink
To ze pekła to nie znaczy, ze musialo dojsc do zaplodnienia (niby jak skoro nie bylo wytrysq w Tobie?).
Mi tez sie wiele razy zdarzalo przy dniach płodnych i jakos mama jeszcze nie jestem Laughing głowa do gory...i nie stresuj sie tak mocnoooooo Smile

Powrót do góry
m

PostWysłany: Czw Mar 15, 2007 5:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiec tak wolalam nie ryzykowac i poszlam dzis do ginekologa po tabletki po stosunku, przepiasl escapelle mowiac ze postinor juz nie jest w produkcj. Wiec wzielam jak na razie nie mam zadnych objawow nudnosci chociaz lekarz mi mowil ze moge dzis sie zle czuc. Zaproponowal mi tez tabletki antykoncepcyjne i oczywiscie sie zgodzilam, raz zeby nie bylo tkich sytuacji jak dzis dwa zeby moje miesiaczki nie byly nadal koszmarem. Wiec przepisal mi yasmin. miesiaczka powinna nadejs na poczatku kwietnia wiec od tego momentu bede brac te pigulki. Wiecie cos moze o tych tabletkach??
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Mar 15, 2007 8:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja przyjmuje Yasmin od ok 1,5 roku i jestem bardzo zadowolona,nie mam zadnych skutkow ubocznych,czuje sie po nich rewelacyjnie i tak bylo od pierwszej tabletki.No i nie zaszlam jeszcze w ciaze/druga/.Naprawde polecam.Pozdrawiam.
Powrót do góry
agusiaczek2310

PostWysłany: Pon Mar 19, 2007 12:53 am    Temat postu: pomocy!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny mam pytanie dzisiaj mam 18 dzien cyklu miesiaczkowego kochalam sie z chlopakiem i on sposcil sie na szmatke ja po 20 min przebieralam sie w pizamke i na fotelu byla ta szmatka z troche galaretowata sperma i byl ten wytrysk na gorze niewsiakniety ja nie zauwazylam i usiadlam na to:/ale nie uwaga;/;/czy moge byc w ciazy?wiem ze moze to dziwne ale sie boje!!!prosze odpiszcie!
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Mar 19, 2007 12:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem nie ma szans Smile po pierwsze plemniki same nie wskocza do pochwy a po drugie to mialam pizamke Smile
Powrót do góry
agusiaczek2310

PostWysłany: Pon Mar 19, 2007 4:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem ze to glupie!no wlasnie chodzi o to ze jak usiadlam bylam naga:(i pozniej czulam jak to ze mnie wyplywa i wiem a przynajmniej tak czulam ze dostaly sie do srodka;/;/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 40 z 59