Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agusiaczek2310

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Mar 20, 2007 10:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha:)czyli wedlug ciebie nie moge byc w ciazy?nie jestem pewna czy to bym 17 czy 18 dzien;/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Mar 21, 2007 12:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nikle szanse na to Wink
Powrót do góry
agusiaczek2310

PostWysłany: Sro Mar 21, 2007 12:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szkoda:(...ale dziekuje ze mi odpisywalas i opisalas jak to jest z tymi dniami plodnymi:)dziekuje:*:*
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sro Mar 21, 2007 12:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prosze bardzo Smile a jezeli starasz sie o dzidziusia to nie prosciej zrobic to normalna metoda?? Wink ja osobiscie trzymam kciuki:)
Powrót do góry
agusiaczek2310

PostWysłany: Sro Mar 21, 2007 11:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie stram sie ale chcialabym miec:)moj facet twierdzi ze jeszcze za wczesnie ale fajnie by bylo gdyby byl:)buziak:*
Powrót do góry
agusiaczek2310

PostWysłany: Sro Mar 28, 2007 9:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pamietasz jak mowilas ze szanse sa male?bylam u lekarza i to samo powiedzial!dzisiaj mialam dostac okres i nie dostalam...czy byla jakas kobieta ktora w tych dniach zazla w ciaze?
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sro Mar 28, 2007 10:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeden dzien spoznienia to tak na prawde nic ... moze anwet sie zponic tydzien albo wiecej ale jak chcesz zrob test wtedy sie przekonasz Smile
Powrót do góry
lolitaPink

PostWysłany: Nie Kwi 29, 2007 2:05 pm    Temat postu: Czy mogłam zajść w ciąże??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prosze o pomoc Sad
Kochalam sie z chlopakiem jakis tydzien temu i mam okres ale ta krew ledwo co leci i strasznie boli mnie brzuch!Nigdy mnie tak nie bolal! nawet tabletki nie pomagaja. Czy to oznaki ze jestem w ciąży??? Prosze o szybka odpowiedz!Juz nie wytrzymyje z tych nerwow Sad Sad Sad
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Nie Kwi 29, 2007 2:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tydzien przed okresem to dni nieplodne.... a okres czasem moze byc inny niz zwykle, moim zdaniem to nie ciaza tylko normalny okres, bez nerwow Wink
Powrót do góry
lolitaPink

PostWysłany: Nie Kwi 29, 2007 2:30 pm    Temat postu: Czy mogłam zajść w ciąże??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale ja nigdy takich bolow nie mialam!Tak mnie boli ze mam ochote zemdlec! Nadodatek mnie mdli! Czym to moze byc spowodowane
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 42 z 59