Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Kwi 29, 2007 2:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wiesz te objawy to sa zwykle przy okresie.... ja co okres tak mam, boli jak diabli i wymiotowac sie chce... nigdy tak nie bylo ale teraz moze tak masz i to wszytsko Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lolitaPink

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Kwi 29, 2007 2:36 pm    Temat postu: Czy mogłam zajść w ciąże??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a to ze mam tak male krwawienie?? czytalam ze podczas ciazy czasem tak jest a zwykle szlo mi bardzo duzo krwi!az za duzo
a w brzuchy az mi cos strzela! tak bardzo mnie boli!

----edit by Pituszka
Jak chcesz coś dodać użyj obcji "zmień"
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Nie Kwi 29, 2007 2:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no niby tak jest.... malo krwi , tylko takie plamienia i to krwawienie trwa krotko... a ile juz twoj okres trwa?? ale moim zdaniem to na parwde nie masz sie co martwic , czasem okres jest "inny" niz zwykle, a to nie musi byc ciaza Smile a jezeli cie to uspokoi to jak skonczysz krwawic zrob test, a sie wyjasni wszystko Smile
Powrót do góry
Jumo

PostWysłany: Nie Kwi 29, 2007 2:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka teraz ja się z tobą zgodzę w całej rozciągłości Wink

aaaa, no i z tym "popchaniem paluszkiem" to też nie do końca kumam Rolling Eyes
Powrót do góry
lolitaPink

PostWysłany: Nie Kwi 29, 2007 3:00 pm    Temat postu: Czy mogłam zajść w ciąże??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki! Chociaz i tak sie boje! i jeszcze chcialam dodac ze wczoraj uprawialam z chlopakiem petink i polknelam troche jego spermy czy mozliwe ze tez przez to mnie tak brzuch boli?? a okres zaczal mio sie dzis rano i zaczal sie tak samo jak kazdego miesiaca.
tylko ze w tym miesiacu jest bardzo malo krwi i te bole! ale miesiaczka mi sie nie spoznila ani nie zaczela wczesniej
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Nie Kwi 29, 2007 3:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od spermy brzuch nie boli Smile
a jak okres dostalas, regularni to bardzo dobrze... tym bardziej nie powinnas sie martwic , a jak to pierwszy dzien to moze mniej leciec, w nocy albo jutro sie zacznie pewnie "fontanna" Wink a mnie zawsze pierwszy i drugi dzien brzuch boli ze hej Smile
Powrót do góry
lolitaPink

PostWysłany: Nie Kwi 29, 2007 3:08 pm    Temat postu: Czy mogłam zajść w ciąże??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki! Od razu mi troszke lepij!pozdrawiam wszystkich - papa
Powrót do góry
Jumo

PostWysłany: Nie Kwi 29, 2007 3:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka, jak tak będę się ciągle z tobą zgadzać - to trochę nudne się stanie nie? Laughing

lolitaPink - cieszę się, że wszystko się wyjaśniło. A pierwszy dzień może być bardziej skąpy - jutro pewnie "chluśnie" i nie będziesz już miała wątpliwości... Na ból polecam ibuprom a nawet 2. Chwila i przejdzie, nawet bardzo bolący brzuchol Wink
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Nie Kwi 29, 2007 3:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jumo hehhe... nudne czy nie nudne to dobrze ze sie zgadzasz , przynajmniej jak duzo osob cie poprze to ejstes bardziej wiarygodna Smile

a ja na bol polece - nurofen menstrual... mi pomaga a ibuprom nie Wink
Powrót do góry
kkasia

PostWysłany: Wto Maj 22, 2007 1:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc jestem tu pierwszy raz i mam pytanie
Czy tydzien przed okresem sa dni nieplodne czy plodne? mam 28 dniowy cykl.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 43 z 59