Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 6:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stres i choroba potrafia niezle namieszac... mi sie kiedys po chorobie spoznil 3 tygodnie ponad wiec jezlei twoja dziewczyna byla chora to mysle ze to przez to...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
adamus18

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 6:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

myślisz że bedzie wporządku??
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 6:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mysle ze bedzie ok Smile bez nerwow, przeciez mozecie zrobic test a bedzie wszytsko jasne Smile
a tak na przyszlosc moze byscie pomysleli o jakims zabezpieczeniu?? po co sie tak stresowac niepotrzebnie...
Powrót do góry
adamus18

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 6:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak wiem , ale nic nie daje stó procentowego zabezpieczenia Sad( ja bym sobie poradził ale najbardziej boje się o nią ze moge zzmarnować jej zycie , i z tego ten stres,Sad(
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 6:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to co z enie daje nic 100% pewnosci, tabletki daja najwiece prawie 100% a uzyta odpowiednio prezerwatywa i globulki do tego to tez metoda dobra Smile jak gumka peknie to sa globulki i po sparwie, do tego sa jeszcze tebaltki "po"...
ile wy macie lat?? jezlei moge zapytac... przeciez dziecko to nie jest zmarnowane zycie chyba ze nie chcecie byc ze soba do konca i nie ejstescie jeszcze gotowi Cool
Powrót do góry
adamus18

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 6:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam 18 a ona 17 , jeszcze nie jestesmy gotowi , owszem chcemy być juz do konca razem ale narazie na dziecko za wczesnie najpiewrw trzeba dac temu dziecku dom utrzymanie i ciepło a na to jesteśmy jeszcze za młodzi
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 6:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no rozumiem, masz racje.... myslalamz ejestecie troche starsi i planujecie jzu slub albo cosik Smile
jakbym byla na waszym miejscu pomyslalabym jednak nad zabezpieczeniem Cool
Powrót do góry
adamus18

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 6:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz miło że są takie osoby jak ty , przynajmniej kamień z serca człowiekowi spadnie:)
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 6:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no dziekuje Smile nie robmy offtopicu bo zaraz okrzan dostaniem hehe Wink
a wracajac do sparwy to mysle ze bedzie dobrze wszystko Smile tak dla pewnosci mozecie zrobic test ....
szkoda ze nie wiesz ktory to byld zien cyklu przynajmniej obliczyla bym czy to byly plodne mniejwiecej czy nie Smile ale jak mowisz ze zawsze za wczasu wyciagnoles to mysle ze nie ma problemu Smile
Powrót do góry
adamus18

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 6:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem , ale nie chce jej straszyć do konca , bardzo to przezywa:( a po za tym nie ma kasy na test , mały dół finansowy, ja tylko sie modle aby nic nie było bo wtedy ona powiedziala ze sie .... i tego sie najbardziej boje
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 46 z 59