Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
karioka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sro Cze 20, 2007 4:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak oraz to, ze wytrysk nie nastąpił w niej.
Yalissea
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Cze 20, 2007 9:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie martw się. Nie masz szans na zostanie tatusiem Wink
200%
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
adamus18

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 2:49 pm    Temat postu: spózniony okres Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witajcie . moja dziewczyna przeważnie ma okres 14 -15 ale jest dziś 20 i nie miała jeszcze
wcześniej jej sie przestawiał miała 24 potem właśnie na 14 a teraz nie ma wogóle , ma czasami bóle brzucha tak jak by miał być okres . czy mogliśmy wpaść proszę o pomoc Sad(
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 4:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Alko13 to był Twoj 1wszy raZ? mysle ze nie jestes w ciazy bo po 1: nie było wytrysku w Tobie, po 2: była gumka Smile moze przejdz sie do gina na badanie...byc moze masz torbiel lub nadzerke..powodzenia Exclamation

Adamus była jakas sytuacja ze podejrzewasz ciaze? miala podczas stosunku dni płodne? jesli nie to nie ma powodu do obaw Cool

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 5:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

she18 napisał:
Zaraz, zaraz... czyli jeśli np. okres przyszedł 3 dni wcześniej niż powinien (powiedzmy w poniedziałek) to dni płodnych w takim razie nie miałam od 7 dni wstecz (czyli od poprzedniego poniedziałku) tak? dobrze to kumam?

jezeli okres zaczol sie 3 dni wczesniej to twoje dni nieplodne tez zaczely sie 3 dni wczesniej Smile
Powrót do góry
adamus18

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 5:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind of hope -- kochamy sie od czasu do czasu nie wiem o co chodzi jestem chlopakiem ale moja dziewczyna ma problem
nie uzywamy zabezpieczenia zawsze stosowalismy metodę przerywaną ,

ma od casu do czasu bóle brzucha i takie odczucia jak by mail zaraz byc okres ale go nie ma:(( boje sie ze zmarnowaliśmy sobie zcie , kazdy stosunek byl pewny ze nie doszlo do zaplodnienia zawsze kilka sekund przed wytryskiem wyciągalem czlonek , co moze sie dziac pomuz prosze

---edit by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 5:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ktorego razu sposciles sie w niej czy zawsze zdazeles wyciagnac??
Powrót do góry
adamus18

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 5:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jestem na 100% pewny ze zawsze zdążałem
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 5:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to jak zdazyles to mysle ze poprostu okres sie twojej dziewczynie sponzia i tyle, duzo jest przyczyn dla ktorych okres moze wariowac Smile
Powrót do góry
adamus18

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 5:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ona zawsze miala 24 potem jej przeskoczyl na 13 -14 tak gdzies a teraz nie ma wogule i sie boje .jest juz 20 a ona nie ma Sad((
czesto sie kłócimy , ostatnio chorowala troche przeziebienie ,

---edit by Pituszka
Przylaczylam obydwa posty razem - tak na przyszlosc uzywaj obcji zmien jakbys chcial cos dodac lub zmienic.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 45 z 59