Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jansee

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Wrz 25, 2007 2:54 pm    Temat postu: Możliwość... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochalam sie z chlopakiem 21 dnia cyklu i wiecie co najgorszego zrobilam ponioslo mnie troszke i zgodzilam sie na pare (ze tak powiem) 'pchniec' bez zabezpieczenia. Wiem nieodpowiedzialne ale moj mezczyzna ma doswiadczenie w tych sprawach i pozwolilam sobie mu torche zaufac. Wczesniej nie zauwazalam u niego tego plynu ...
Pozniej dokonczylismy w prezerwatywie i chyba wczesniej musial byc daleko od orgazmu poniewaz troszke sie nameczyl zanim doszedl w tej gumce.
Jeju...myslalam ze temat odnosnie tego stosunku przerywanego niebedzie mnie nigdy dotyczyl...a tu prosze!!

Jeszcze jedno, mierze temperature juz od dluzszego czasu i bylam przekonana ze to byl moj dzien nieplodny jednak z temp. wyniknelo ze byl plodny.

Bardzo sie obawiam,prosze odpiszcie, czekam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Wrz 25, 2007 7:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

21 dzien to niepłodne..chyba ze masz bardzo krotkie cykle Confused Rolling Eyes . Skoro nie doszło do wytrysku to spokojna głowa. facet zna sie na rzeczy Razz. mama nie bedziesz Laughing

Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Wrz 25, 2007 7:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
21 dzien to niepłodne..chyba ze masz bardzo krotkie cykle Confused

wind, chyba, że bardzo długie cykle, bo wtedy 21dc może być płodnym.
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Wrz 25, 2007 7:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

yyy nom fakt...zagapłam sie Razz sorki i dzieki za corecta Razz

jansee ale on nie doszedł w Tobie wiec nie martw sie tak bardzo Smile

Ostatnio zmieniony przez wind_of_hope dnia Wto Wrz 25, 2007 7:16 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
jansee

PostWysłany: Wto Wrz 25, 2007 7:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie akurat chyba tak wychodzi ze niestety byl to plodny dzien...bardzo sie martwie.

Nie doszedl we mnie ale obawiam sie tego plynu, co prawda malo o nim slyszalam,ale w nim tez podobno sa pleminiki...tylko jak to znim jest plyn wystepuje wczesniej podczas podniecenia a pozniej kropelkowanie?? I to kropelkowanie jest zaraz przed wytryskiem??

-----edited by emilka-----
jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień". znajduje się w prawym górnym rogu każdego Twojego posta.
Powrót do góry
Jana

PostWysłany: Nie Lip 20, 2008 4:24 pm    Temat postu: Objawy ciazy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej dziewczyny, mam problem..wczoraj kochalam sie z partnerem w stosunku przerywanym.on spuscil sie na zewnatrz,i pozniej po okolo 10min zaczelismy sie znowu kochac.Czy ja moge byc teraz w ciazy?pozostalosci plemnikow mogly zaplodnic pozniej? tabletka porona bylaby dobrym rozwiazaniem? prosze pilnie o odp
Powrót do góry
martyna0509

PostWysłany: Nie Lip 20, 2008 6:47 pm    Temat postu: Czy jestem w ciazy? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie.. czy jest to mozliwe zeby kobieta zaszla w ciaze kochajac sie z chlopakiem w ostatni dzien okresu lub w 3 dzien po okresie ( czyli dzien nieplodny) ? zrobilabym test ale chyba to jeszcze za wczesnie... okres mialam 5 lipca a jest dopiero 20-ty LICZE NA SZYBKA ODPOWIEDZ!
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Lip 20, 2008 9:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mozliwe jesli masz krotkie cykle... Neutral i wtedy koncowa okresu mogłaby byc dniem płodnym... Neutral jak długie masz cykle? przy 28dniowych w ciaze nie zajdziesz, tym bardziej jesli jeszcze trwa okres Smile

--------edited by emilka----------
martyna, nie pisz takich samych postów w różnych tematach.

ten temat zamykam. jest specjalnie wydzielony do takich pytań. znajduje się na górze i ma tytuł "czy jestem w ciązy" ;P

Powrót do góry
marta1825

PostWysłany: Wto Lis 04, 2008 2:30 pm    Temat postu: Czy to moze byc ciaza??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam pytanie... Spalam z moim chłopakiem w ostatnim dniu płodnym... Okres mi się spóźnia 3 dzień, mam brunatna wydzielinę czasami występują zawroty głowy oprócz tego mój chłopak twierdzi ze piersi są większe ja nie widzę różnicy tylko to ze bardzo często odczuwam swędzenie Czy jest to możliwe ze jestem w ciąży? Proszę o odpowiedzi
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Lis 04, 2008 2:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak, jest to mozliwe
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 48 z 59