Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marta1825

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lis 04, 2008 5:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki za odpowiedz ale myslam ze dowiem sie czegos wiecej wiem ze napewno padnie wpowiedz zrob testy ale one nie sa wiarygodne... a do lekarza jeszcze za wczesnie bo jesli bym miala byc w ciazy to bylby 3 tydzien a lekarz wykryje ciaze dopiero w 6 tygodniu Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mewa81

PostWysłany: Wto Lis 04, 2008 5:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Test z moczu na pewno wykryje juz 3 tygodniową ciaze, ale jesli masz watpliwosci co do skutecznosci tesu to zrob sobie badanie z krwi na obecnosc hormonu ciazowego. Jest bardziej wiarygodny.
Powrót do góry
marta1825

PostWysłany: Wto Lis 04, 2008 8:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki ale te badania robi sie w poradni k tak???
Powrót do góry
mewa81

PostWysłany: Wto Lis 04, 2008 8:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak, te badanie mozna zrobic w poradni.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Lis 04, 2008 8:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak.
Powrót do góry
marta1825

PostWysłany: Wto Lis 04, 2008 8:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki ale to musze sie pierwsze zarejestrowac czy po prostu isc i spytac sie o te badania?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Wto Lis 04, 2008 8:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na pewno jestes w jakiejsc przychodni zapisana.idziesz tam i w recepcji Ci powiedza czy potrzebujesz skierowanie od lekarza czy nie.
Powrót do góry
marta1825

PostWysłany: Wto Lis 04, 2008 8:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha dzieki wielki Smile

zamykam temat. jest specjalnie podwieszony do zadawania takich pytan. emilka
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Wto Lis 04, 2008 10:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma za co:)po to tu jesteśmy:)
Powrót do góry
zuku

PostWysłany: Pią Lis 28, 2008 2:26 pm    Temat postu: co sądzicie o tym przypadku. pomocy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam:) jestem tutaj poraz pierwszy. mam pytanie odnośnie mojej dziewczyny.Jestem ze swoją dziewczyną ponad 1,5 roku i kochamy się ze swoją dziewczyną około 6 missięcy, uprawiamy sex w ciągu miesiąca z 10 razy nie więcej.Podczas stosunku naszego 22.11 podczas stosunku spuściłem się do gumki ale wewnątrz mojej dziewczyny i wyciągająć gumke gumka całkowicie spadła na podłoge z penisa;/ w gumce odziwo malutko spermy,dzień wcześniej też się kochaliśmy. gumka oczywiście cała nie pękła bo sam osobiście sprawdzałem pod wodą:)moja dziewczyna okres powinna już dostać, choc ma nie regularny, ma 18 lat , a ja mam 19. Nie śpieszy nam się do dziecka, a dziewczyna moja nie chce zrobic testu bo jest pewna że jeszcze dostanie okres.Nie ma żadnych objawów ciąży to znaczy piersi bolą ją tak jak zawsze przed okresem i wczoraj bolał ją brzuch a dzisiaj już z rana nie bolał a okresu dalej nie było, ale od jakoś południa znowui zaczął ją boleć brzuch i nie ma za bardzo apetytu na jedzenie. co wy o tym sądzicie. czekam na odpowiedzi jak najszybciej.Pozdrawiam Grzesiek
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 49 z 59