Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lis 28, 2008 4:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na moje oko bedzie dobrze Smile nie napisałes jak długie ma cykle..w torym dniu to sie stało? czy była blisko owulacji czy tez nie.moze miala nieplodne-wtedy to juz wogole nie ma szans na zajscie w ciaze Smile.
napisz cos wiecej.
jesli gyumka nie pekła to ciazy nie bedzie.
powodzenia Very Happy Very Happy

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
zuku

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lis 29, 2008 12:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz dziewczyna moja ma z całego roku kalendarzyk i dzisiaj patrzyłem i z września na październik było 25 dni i tak jak liczyłem i patrzyłem to mniej więcej dostawała okres od 21 do 27 dni a dzisiaj 28;/ boje się, ponieważ gumka spadła i było ciemno i boje się że coś zostało w środku,a i zapomniałbym to było w sobote 22.11 tak mniej więcej to było z 5 dni przed okresem.pozdrawiam i czekam jak na najszybszą odpowiedźSmile
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Lis 29, 2008 12:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak 5 dni przed okresem, to jeśli cykl się nie poprzesuwa, to nie ma zagrożenia
zuku

PostWysłany: Sob Lis 29, 2008 12:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no niby tak ale wiesz niepewność ciągle mam;( już w środe tą powinna dostać okres i co? spóźnia sięSad
Powrót do góry
zuku

PostWysłany: Sob Lis 29, 2008 1:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ldzie prosze piszcie rady
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Lis 29, 2008 2:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jakich porad oczekujesz ?

na tabletke po za pozno ... a my usunac nie usuniemy

babcine porady to wykapac ja we wrzatku ... albo niech poskacze na obu nogach przez godzine

zuku ... bez paniki ... tylko spokuj cie moze uratowac
co ma byc to bedzie i tyle ...
Powrót do góry
anaaaaaa

PostWysłany: Sob Lis 29, 2008 5:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

brak okresu od srody to nie koniec swiata. mi osobiscie pierwszy raz w zyciu okres przesunal sie teraz o tydzien. trudno ocenic Wasz przypadek bo szanse na ciaze sa zawsze jesli dochodzi do stosunku, raz mniejsze raz wieksze ale sąSmile zapewnij swojej dziewczynie brak stresu i przypadkiem nie nakręcaj jej tą ciążą.
Powrót do góry
zuku

PostWysłany: Nie Lis 30, 2008 10:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Właśnie wczoraj moja dziewczyna dostała okres:)i dzisiaj ma dalej i strasznie ją boli brzuch przy okresie ale dzisiaj juz słabiej:) a więc powiedźcie czy są szanse gteraz aby była wciążySmile raczej nie z tego co ja wiem.czekamna odpowiedź
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Lis 30, 2008 4:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tymrazem masz szczescie - nie ma szans Wink
Powrót do góry
zuku

PostWysłany: Pon Gru 01, 2008 2:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

głupi to ma zawsze szczęście;)

--- temat zamykam, moim zdaniem problem zostal wyjasniony. isteniej takze temat zbiorczy do tego typu dyskusji --- Pituszka
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 50 z 59