Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 2:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli masz bialy gesty sluz to miesiaczka sie pojawi lada dzien.
To ze Cie dol brzucha bolal nie ma znaczenia, moze na miesiaczke, albo wlasnie po intesnywnym stosunku.

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 2:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje za rade, to troche mnie uspokoiło, mam nadzieke, ze okres przyjdzie juz niedługo i to były tylko obawy

Dodano po 2 minutach:

a przed okresem zawsze sa dni niepłodne czy to tylko takie gadanie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 2:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jezeli masz cykle regularne to zawsze przed okresem ok 9-10 dni sa dni nieplodne. U ciebie sluz ewidentnie wskazuje ze masz dni nieplodne wiec spij spokojnie ciazy z tego nie bedzie.
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 2:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeżeli okres wystąpi w przewidywanym terminie, to zawsze
niunia159123

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 3:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje raz jeszcze, wszystko sie okaze niedługo

Dodano po 12 minutach:

kochałam sie w dniu w ktorym miał wystapic okres, ale nie mam do dnia dzisiejszego tj.spoznia sie jakies 5 dni

Dodano po 7 minutach:

a jesli mam niereguralne cykle?? to jaka jest sznasa, ze jestem w ciązy
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 3:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sama pisalas zemasz cykle ok 31 dni wiec sa one regularne. CO innego by bylo jak bys miala raz cykl 24 dni innym miesiacu 40 ... no to wtedy moze byc szansa ale jak masz ok 31 dni to nie ma szans.

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 3:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to wszystko przez te nerwy
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 4:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spokojnie nie denerwuj sie bo jeszcze bardziej Ci sie opozni. W ciazy nie bedziesz.

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 6:44 pm    Temat postu: Co mam o tym myśleć??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!!!
Od pewnego czasu dziwnie się czuję, miałam podejrzenie ciąży więc zrobiłam test w dniu spodziewanej miesiączki wyszła druga kreska ledwo zauważalna. Więc pomyślałam że nie jestem w ciąży 5 dni później czyli 10.01 wystąpiła "miesiączka" lecz była inna niż zwykle, brzuch bolał strasznie jak przy innych lecz trwała bardzo krótko 3 dni. dziś jest 22.01 a ja w dalszym ciągu dziwnie się czuje moje objawy to:
- straszny ból głowy szczególnie rano
- bol podbrzusza inny niż na okres od 2 tygodni
- ból piersi, ale nie bardzo dokuczliwy od tygodnia
- męczące mdłości, ale nie wymiotuję
- zmęczenie ogolne
To tyle bardzo proszę powiedzcie mi bo ja juz nie ma pojecie co mam myslec. dzieki z góry i pozdrawiam a także czekam na wasze odczucia z początków ciąży ))
Confused [/i]
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 6:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Koteczek radzilabym zrobic test ponownie, albo z krwi.
Jesli mialas sytuacje ze jest prawdopodobienstwo ciazy, powtorz test, bo objawy moga wskazywac ciaze.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 52 z 59