Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 6:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja proponuje zrobic drugi test albo bhcg... na moje oko to mzoliwe ze jestes w ciazy ale lepiej sie upewnic Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
KoffanaAgoosia

Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 6:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dołanczam sie do dziewczyn sadze ze nie wazne czy blada czy mocna ale jak jest 2 kreska to najprawdopodobniej ciaza wiec drugi test jak najbardziej wskazany Smile
Powrót do góry
koteczek7777

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 6:56 pm    Temat postu: ??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zupełnie nie wiem co mam mysleć bo nie chcę sie rozczarować. A może powinnam jeszcze poczekać???
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 7:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a na co czekac?? lepiej rozwiac watpiwosci odrazu Smile
Powrót do góry
KoffanaAgoosia

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 7:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sadze ze powinien byc jak najbardziej wiarygodny najlepiej z porannego pierwszego moczu:) ja mam podobne objawy lecz zrobilam 2 testy i jedna kreska z tym ze bylo za wczesnie na test.
Powrót do góry
koteczek7777

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 7:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I co robiłaś test póxniej?
jak tak z Twoimi objawami ? To ciąża?
Powrót do góry
KoffanaAgoosia

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 7:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie zdazylam zrobic po postanowilam troche poczekac a teraz krwawie podobnie jak przy okresie lecz jakos dziwniej inaczej... zrobie jak skonczy sie "okres"
Powrót do góry
koteczek7777

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 8:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a który dzień masz już krwawienie? bo ja miałam 2 dni tak normalnie a 3 dnia już prawie nic.
Powrót do góry
KoffanaAgoosia

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 8:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam 4 dzien niby ale bez takiego ciagu caly dzien sucho a na wieczor taka bordowa krew troche ciagliwa jakby galaretka i tyle a przy okresie wiadomo jak jest pwoiedzmy ze u mnie o wiele bardziej skąpo i sama nie wiem co to.?
Powrót do góry
koteczek7777

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 8:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U mnie też to krwawienie było zupełnie ine niż zwykle. I tylko jeden dzień leciało tak więcej 2 mniej a 3 już prawie wcale i też nie było w ty ciągu były przerwy. Sama nie mam juz pojęcia co mysleć bo moje samopoczucie wskazuje na to że coś jest nie tak jak zwykle teraz miesiączka powinna być około 16 stycznia. A tu od prawie 2 tyg boli mnie brzuch bezprzerwy do tego piersi i krzyż o zmęczeniu nie wspomnę i łatwo wyprowadzić mnie z równowagi.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 53 z 59