Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KoffanaAgoosia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 9:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to moze zrob test jeszcze ja mam podobnie a okres powinnam miec 9 czy 10 stycznia i nie bylo nic dopiero 18 dostalam krwawienia i sama nie wiem co myslec czy to okres czy co dlatego jak sie skonczy to kolejny test i piersi mi urosly widac golym okiem i bole w podbrzuszu a o a o krzyzu nie wspomne tragedia myslslam ze od lozka ale caly czas spie n atym samym a dopeiro od 2 tyg mnie bola plecy ale sama nie wiem na ktora strone sie przepalam czy ciaza czy nie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
koteczek7777

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 9:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mi to krwawienie też wystąpiło później 5 dni niż normalna miesiączka i bóle w krzyżu mam również. Zatem jedziemy na tym samy "wózku" proszę jak coś nowego wystąpi to napisz. Zachęcam również inne kobietki do podzielenia się własnymi odczuciami i swoim zdaniem na ten temat Smile)) Question
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 10:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Taki temat juz istnieje!!! ja nie rozumiem po co zakladac nowy to nie zgodne z regulamienem i robi sie smietnik Confused prosze o kontynuowanie tematu tutaj:
http://www.biomedical.pl/forum/29-vt4793.html?start=280

TEMAT ZAMYKAM!!!
Powrót do góry
Marzena_240

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 4:17 pm    Temat postu: Czy to możliwe że jestem w ciąży? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cześć wszystkim mam problem coraz bardziej zastanawiam sie czy to mozliwe ze mogłam zajść w ciaze skoro uprawiałam seks ze swoim facetem począwszy od ostatniego dnia cyklu miesiaczkowego to było 23 stycznia i przez wszystkie dni płodne kilka razy na dzień bez zabezpieczenia. tak strasznie chcemy miec dziecko i zastanawia mnie fakt zaistaniały przed miesiączką którą mam miec 11 lutego od jakiegoś 3 lutego zaczęlo kłuć mnie w jajnikach najbardziej w prawym nigdy tak nie miałam a teraz pobolewa mnie podbrzusze. zawsze jak miałam dostac okres nie miałam żadnych takich objawów poza bólem piersi. piersi wogóle mnie nie bolą mam na nich widoczne naczynka krwionośne takie jakby zyłki też tego nie miałam a jajniki jak kłuja tak wciąż kłuja bez zmian czy to możliwe zeby we mnie rozwijało się nowe życie czy może to oznaki miesiączki. Piszcie i tzrym,ajcie kciuki abym 11 lutego nie dostała okresu. Pozdrwaim i czekam na wasze odp może któras z was tak miała podobnie Very Happy
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 4:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro tak ciężko na to pracowaliście to trzymam kciuki, żeby okres się nie pojawił Wink
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 6:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

marzena a wiesz ze im czesciej tym gorzej ? nawet na babski rozum: plemniki sa najsilniejsze podczas 1wszego wytrysku i uwierz ze jeden raz wystarczy. za kazdym kolejnym ( nie mowiac juz w tym samym dniuu) "moc" zołnierzy słabnie i to znacznie. wiec wylicz sobie kiedy masz owulke i na dzien, dwa przed przytulcieee sie moooocno 1 raz Smile powinno pomoc.

Powrót do góry
mjk89

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 7:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej mam pytanie;
od 3lat jestem z chlopakiem kochalismy sie zawsze ale stosunek byl przerywany nigdy ciazy nie bylo;]
ostatnio jednak dokladnie 27.01 bylam u ginekologa po tabletki anty (tylko z tego wzgledu ze non stop bolaly mnie jajniki)30dostalam okres i tego dnia wzielam pierwsza tabletke, wczoraj jednak cos nas naszlo by skonczyl we mnie tak tez bylo.Nie jestem jednak pewna czy nie za wczesnie jesli nie byla to 14tabletka a tak mowil ginekolog ze dopiero po 14tabletce mozna kochac sie do samego konca;]dzis mam podwyzszona temperature -wczoraj jej nie miala;/chcialabym miec dziecko ale czy jest mozliwosc zajscia w ciaze?dodam jednak ze tabletki ktore bralam nie byly brane regularnie czesto zapominalam i bralam po godz czasem dwoch;/

prosze o pomoc w tej sprawie

pozdrawiam serdecznie
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 7:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli to pierwszy raz bierzesz tabletki, co faktycznie pasowaloby poczekac do 14-stej.
opoznienie 2-godzinne to jeszcze nie tragedia, ale zawsze zwieksza ryzyko.
ja bym poczekala i zrobila test, dla swietego spokoju.

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 8:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak pierwszy raz biore tabletki zaczelam 30.01 ;] tak srednio 2godz czasem bylo tak ze zamiast o10 wzielam o 17;/ w sumie chcialabym miec dzidziusia;]moj partner tez;]chociaz on wolalby po kolei slub i dopiero pozniej dziecko;]dodam ze mam 19lat;]ale i tak bym chciala...

dzis mam goraczke i zauwazylam taka dziwna gesta wydzieline jakiej nigdy nie mialam czy to moglyby byc objawy ciazy?ale chyba po pierwszym dniu trudno to stwierdzic prawda?;/

Dodano po 1 minutach:

dodam ze ten nasz koniec w srodku byl pierwszy nigdy wczesniej nie skonczyl we mnie;]
Powrót do góry
agusiaczek2310

PostWysłany: Pon Lut 09, 2009 12:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej dziewczyny mam pytanie:)pewnie jak kazdy tutaj:) a wiec kochalam sie z moim narzeczonym w 14 15 16 dc za kazdym razem konczyl we mnie.. kilka dni po stosunku robilam test ciazowy a nawet dwa i na poczatku nie bylo nic zadnej drugiej kreski dopiero po jakiejs godzinie sie zrobila w obu przypadkach wiem wiem czytalam ulotki i ze niby po 5min test jest niewazny ale okres mialam10,01,2009 i teraz powinnam miec 05.02.09 ale poki co go nie mam:)strasznie bola mnie piersi i podbrzusze od kilku dni czy jest mozliwe ze jestem w ciazy?bardzo chcemy dzidziusia a ja juz sama nie wiem co mam myslec...:)prosze o odpowiedz:)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 54 z 59