Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kacha_km.
Gość

PostWysłany: Sro Maj 03, 2006 9:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

myslalam ze ktos mi pomoze bo nie wiesz jak sie czuje, tylko spytalam ale chyba zaluje...
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Maj 03, 2006 9:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale na takie pytania nikt nie zna odpowiedzi. Przykro mi bardzo że załamał Cis ie świat z tego powdu ale taka jest prwada.

Jeszcze bardziej mi przykro żę dowiadujesz sie to po stosunku a nie przed jak to powinno mieć miejsce.

Żałować powinnaś nie zadanego pytania lecz tego czego sie dopuściłaś.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
..kacha_km
Gość

PostWysłany: Czw Maj 04, 2006 1:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wielkie dzieki, myslam ze jest ktos kto potrafi pomoc a nie oceniac co robie zle sa co nie, ty tez nie jestes swiety wiec nie mow mi czego mam zalowac a czego nie!! nie zaluje tego co zrobiam i nic ci do tego
Powrót do góry
niby ja
Gość

PostWysłany: Czw Maj 04, 2006 1:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myślę, że Paweł czasem zachowuje sie jak by był wszech wiedzący i nigdy w życiu nie zadawał głupich pytań. Otóż sama nie jednokrotnie zadawałam głupie pytania, ale wynikały one ze strachu, ze zdenerwowania. Tylko człowiek, który ma problem dobrze wie co czuje..nie można kogoś osądzac czy robi coś dobrego czy nie. To że kacha_km kochała się bez zabezpieczenia nie znaczy wcale że jest głupia. Chyba po to jest to forum, żeby zadawać pytania i otrzymywać na nie odpowioedzi. Chyba, że kogoś tu juz ta praca zmęczyła ??
Powrót do góry
Mirel

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Maj 04, 2006 2:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrób sobie test i wszystko będzie jasne to tylko 12zł ,po co się martwic na zapas , moim zdaniem to zajście w ciąże w twoim przypadku to 10% szansy nawet nie wyobrażasz sobie ile ludzi ma problem by mieć dziecko to nie jest tak łatwo starają się miesacami nawet latami tylko nieliczne osoby wpadają za pierwszym razem , na pewno to co robiliście było nie odpowiedzialne , ciekawe kogo to pomysł by kochać się bez gumki twój czy twojego chłopaka , zainwestuj w globulki dopochwowe 10 minut przed stosunkiem wkłada się taką tableteczke i następnym razem nie będziesz musiała się martwić że w ciąży jesteś .Powodzenia i życzę ostrożności
Powrót do góry
kacha_km/
Gość

PostWysłany: Czw Maj 04, 2006 2:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niby ja,dzieki za zrozumienie. nie mam 15 lat ze nie wiem ze trzeba sie zabezpieczac, bylam dzis u ginekologa,nie jestem w ciazy. zaloze sie kazda z was miala taki spontaniczny raz:), rzuciliscie sie na siebie po prostu i tak wyszlo, to malo odpowiedzialne ale takie jest zycie, nie zawsze rozsadne i bezpieczne:) dzieki za zrozumienie:)
pozdrawiam
Powrót do góry
Mirel

PostWysłany: Czw Maj 04, 2006 6:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma sprawy ,
Masz rajcie na pewno każdy miał chwile słabości i pozwolił sobie na seksik bez zabezpieczenia no ja miałam taki przypadek ale nie wiedzieć dlaczego nigdy nie bałam się ze mogę być w ciąży
Powrót do góry
kacha_km/.
Gość

PostWysłany: Pią Maj 05, 2006 4:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie, nikt nie jest idealny a chwile slabosci najlepiej sie wspomina, nie balam sie ze bylabym mama, to nie o to chodzi, po prostu teraz moje zycie wyglada tak a nie naczej, realizuje swoj plan a ciąża w tym momencie popsula by moje marzenia.chce miec dzieci ale za jakies 3-4 latka:)pozdrawiam
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Maj 05, 2006 5:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przyzwyczaiłem sie do ataków na moją osobe co jakiś czas.

Nie staram sie oceniać kto jak robi Wink

Owszem forum jest od zadawania pytań, chodz zanim sie je napisze miło by było gdby poczytał już istniejące (to jest bolączka techniczna jak sprawić aby ludzie najpierw czytali a potem pisali).

Znajduje sie tutaj naprawde wiele ludzkich histori, czasem i dramatów.

Nie określam kto jest głupi a kto nie.
Naprawde łagodnie stwierdziłem fakt iż nikt na forum nie jest wstanie stwierdzić "czy jestem w ciąży?", wątpie aby kto kolwiek wzioł na siebie taką odpowiedzialność i bawił sie w lekarza (w nie umiejętny sposób).

Zmęczony nie jestem, co kilka naście postów wraca wiara w to mniejsce w sieci. Ludzi którzy po przeczytaniu czegoś zaczynają zastanawiać sie nad własnym życiem.

Nie zachowuje sie jak bym wszystko wiedział. Bo nie wiem wszystkiego.

Pozdrawiam Smile
Powrót do góry
pawel e-g

PostWysłany: Pon Maj 08, 2006 8:25 pm    Temat postu: przed okresem i pare pytan... (pogoda, czopki, wyglad sluzu) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
Mam do Was takie pytanko... mojej dziewczynie spoznia sie 1,5 dnia okres... zawsze miala 6-7 dnia w miesiacu a dzisiaj juz nam sie konczu 8 dzien :-/ czy zmiana temperatury jaka mamy teraz mzoe miec wplyw na spoznienie sie okresu? teraz klimat jest ocieplony i to moze byc tego powodem? Bylismy u ginekologa i przypisala jej jakies antybaktyeryjne czopki z tydzien temu. Przez 6 dni to brala... to tez moze miec na to wplyw? I mam jeszcze jedna sprawe... dzisiaj uprawialismy petting i ma jakos malo sluzu przez ostatnie pare dni, czy to moze byc to ze jest przed okresem? Sluz jest taki jakis dziwny. Pierw jak wsadzilem palce i wyjelem po paru ruchah to takie biale grudki byly a nie sluz... pozniej jak juz bylo jej duzo lepiej to sluz miala troszke lepszy ale taki bialy i wogole... Powiedzcie mi jak sluz powinien wygladac przed okresem... a moze to ciaza? a jesli tak to jak wyglada jak moze jest w ciazy? Dodam jeszcze ze przez te czopki miala bardzo sucho w pochwie bo praktycznie caly sluz jej wyplywal...

Odpowiedzcie na moje pytania... z gory dziekuje i podrawiam Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 10 z 59