Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bezmyslna Gość
|
Wysłany: Czw Kwi 20, 2006 9:29 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki netka za słowa otuchy, jestem glupia ale to byla chwila uniesienia napewno to sie juz nie powtorzy, no nic trzeba czekac na okres powinien sie pojawic lada dzień,pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bezmyslna Gość
|
Wysłany: Sob Kwi 22, 2006 5:07 pm Temat postu: |
|
|
Ja zwariuje w tej niepewnosci i tym czekaniem na okres,30 cyklu a okresu nie ma, zawsze przed okresem mialam nadwrazliwe piersi a teraz nie,tylko pryszczy mam wiecej ale to mnie nie uspokaja,chyba sie pochlastam jak zajde, mam 22 lata ale nie jestem jeszcze gotowa na dziecko i tym bardziej ze "to" nie trwalo dlugo chyba bede najwieksza pechowiczką ktora zaszla w taki sposob w ciaze <beczy> |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 22, 2006 11:14 pm Temat postu: |
|
|
a nie możesz zrobic testy?? to cię uspokoi, nie zawsze brak miesiąćzki oznacza ciąże, tak jak nie zawsze miesiączka oznacza brak ciąży |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bezmyslna Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 23, 2006 9:22 am Temat postu: |
|
|
masz racje rudziutka zrobie test ale strasznie sie boje, az mnie skreca na mysl ze moga byc dwie kreski. Od wczoraj zyje w wielkim stresie bo powinnam juz dostać okres, nie moglam zasnac, w nocy sie budzilam a rano z tego stresu bolal mnie brzuch i latałam do ubikacji Zapowiada sie meczacy dzien |
|
Powrót do góry |
|
|
|
krzysio
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 01, 2006 6:55 pm Temat postu: czy to moze byc ciąża? |
|
|
mam takie 1 male pytanko. minelo 31 dni od stosunku moja dziewczyna nie miala zadnych objaw lecz od 5 dni ma zaparcia niepomagaja zadne srodki ani nic:/ dodam jeszcze ze jje ona bardzo malo zup a rodzice mowili mi ze to moze byc przez to
a i jeszcze jedno po stosunku ktory byl 30 marca 8 kwietnia miala okres
pozniej miala plamienia podczas owulacji i plodny sluz teras niema go prawie wogule i mowi ze zawsze tak ma przed okresem
jak duze moze buc prawdopodobienstwo ciazy
oprucz zaparc nie ma zadnych innch objawow
czekam na odpowiedzi
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Maj 02, 2006 6:04 am Temat postu: |
|
|
Pomyśl realnie, czy zaparcia są tak przekonującym objawem ciąży? Same zaparcia nie wskazują na ciążę. A jaki macie problem żeby zrobić test ciążowy? czy nawet wizyta u ginekologa.Ona (jak dla mnie) nie jest w ciąży ale radze upewnić się np. testem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kacha_km
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 10:49 am Temat postu: jakie prawdopodobieństwo? |
|
|
mam problem, typowy i prawde mowiac nie musialabym pytac ale tu chodzi o podswiadoma nadzieje ze ktos mnie pocieszy.
kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia, on wyszedl przed wytruskiem. miesiaczki mam nieregeularne, ostatnio mi sie spoznila 2 tygodnie. i chodzi mi rownez o to JAK duze jest prawdopodobienstwo ze moglam zajsc w ciaze....
z gory dziekuje za cierpliwosc i odpowiedz... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 12:20 pm Temat postu: |
|
|
twoja decyzja o wpsółżyciu bez zabezpieczenie nie byłam przemyślana, wiedząc że masz nie regularny cykl. To zależy czy miałam dni płodne czy nie, ale przy nierugularnych cyklach zawsze jest prawdopodobieńswto zajścia w ciąże. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kacha_k Gość
|
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 9:21 pm Temat postu: |
|
|
tylko ze ja chce wiedziec jakie,nie wiem,moze procentowo jest prawdopodobieńśtwo? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 9:33 pm Temat postu: |
|
|
Przeszłęm 3 godzinną kłutnie z kobietą dzisiaj wiec nie mam siły kłucić sie jeszcze w postach na forum.
Napisze raz spokojnie:
nie da sie tego tak określić, jest to awykonalen.
Pozdrawiam serdecznie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|