Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciazy - zbiorczy 0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 57, 58, 59  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bezmyslna
Gość

PostWysłany: Czw Kwi 20, 2006 9:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki netka za słowa otuchy, jestem glupia ale to byla chwila uniesienia Very Happy napewno to sie juz nie powtorzy, no nic trzeba czekac na okres powinien sie pojawic lada dzień,pozdrawiam Laughing
Powrót do góry
bezmyslna
Gość

PostWysłany: Sob Kwi 22, 2006 5:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja zwariuje w tej niepewnosci i tym czekaniem na okres,30 cyklu a okresu nie ma, zawsze przed okresem mialam nadwrazliwe piersi a teraz nie,tylko pryszczy mam wiecej ale to mnie nie uspokaja,chyba sie pochlastam jak zajde, mam 22 lata ale nie jestem jeszcze gotowa na dziecko Sad i tym bardziej ze "to" nie trwalo dlugo chyba bede najwieksza pechowiczką ktora zaszla w taki sposob w ciaze <beczy>
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sob Kwi 22, 2006 11:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a nie możesz zrobic testy?? to cię uspokoi, nie zawsze brak miesiąćzki oznacza ciąże, tak jak nie zawsze miesiączka oznacza brak ciąży
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
bezmyslna
Gość

PostWysłany: Nie Kwi 23, 2006 9:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

masz racje rudziutka zrobie test ale strasznie sie boje, az mnie skreca na mysl ze moga byc dwie kreski. Od wczoraj zyje w wielkim stresie bo powinnam juz dostać okres, nie moglam zasnac, w nocy sie budzilam a rano z tego stresu bolal mnie brzuch i latałam do ubikacji Rolling Eyes Zapowiada sie meczacy dzien Sad
Powrót do góry
krzysio

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Maj 01, 2006 6:55 pm    Temat postu: czy to moze byc ciąża? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam takie 1 male pytanko. minelo 31 dni od stosunku moja dziewczyna nie miala zadnych objaw lecz od 5 dni ma zaparcia niepomagaja zadne srodki ani nic:/ dodam jeszcze ze jje ona bardzo malo zup a rodzice mowili mi ze to moze byc przez to
a i jeszcze jedno po stosunku ktory byl 30 marca 8 kwietnia miala okres
pozniej miala plamienia podczas owulacji i plodny sluz teras niema go prawie wogule i mowi ze zawsze tak ma przed okresem
jak duze moze buc prawdopodobienstwo ciazy
oprucz zaparc nie ma zadnych innch objawow
czekam na odpowiedzi
pozdrawiam
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Maj 02, 2006 6:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pomyśl realnie, czy zaparcia są tak przekonującym objawem ciąży? Same zaparcia nie wskazują na ciążę. A jaki macie problem żeby zrobić test ciążowy? czy nawet wizyta u ginekologa.Ona (jak dla mnie) nie jest w ciąży ale radze upewnić się np. testem.
Powrót do góry
kacha_km

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Maj 03, 2006 10:49 am    Temat postu: jakie prawdopodobieństwo? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam problem, typowy i prawde mowiac nie musialabym pytac ale tu chodzi o podswiadoma nadzieje ze ktos mnie pocieszy.
kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia, on wyszedl przed wytruskiem. miesiaczki mam nieregeularne, ostatnio mi sie spoznila 2 tygodnie. i chodzi mi rownez o to JAK duze jest prawdopodobienstwo ze moglam zajsc w ciaze....
z gory dziekuje za cierpliwosc i odpowiedz...
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro Maj 03, 2006 12:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

twoja decyzja o wpsółżyciu bez zabezpieczenie nie byłam przemyślana, wiedząc że masz nie regularny cykl. To zależy czy miałam dni płodne czy nie, ale przy nierugularnych cyklach zawsze jest prawdopodobieńswto zajścia w ciąże.
Powrót do góry
kacha_k
Gość

PostWysłany: Sro Maj 03, 2006 9:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tylko ze ja chce wiedziec jakie,nie wiem,moze procentowo jest prawdopodobieńśtwo?
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Maj 03, 2006 9:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przeszłęm 3 godzinną kłutnie z kobietą dzisiaj wiec nie mam siły kłucić sie jeszcze w postach na forum.
Napisze raz spokojnie:
nie da sie tego tak określić, jest to awykonalen.

Pozdrawiam serdecznie.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 57, 58, 59  Następny
Strona 9 z 59