Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Lis 15, 2007 12:24 pm Temat postu: Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.2) |
|
|
Z uwagi na 40 stron poprzedniego postu, otwieram nowy
|
|
|
anonimowyuzytkownik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 1:37 am Temat postu: |
|
|
ostatnio uprawiałam z chłopakiem petting, nie miał wytrysku, wstrzymywał... później położył się na mnie... czy mogło dojść do zapłodnienia? oczywiście byliśmy nago. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 11:32 am Temat postu: |
|
|
skoro nie mial wytrysku to jak moze dojsc do zaplodnienia??? bez sensu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
damman
|
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 11:26 pm Temat postu: |
|
|
Ostatnio uprawialismy petting z dziewczyną. Robilem jej palcówke, szczytowała kilka razy. Moj penis był mokry, ale nie przez masturbacje, tylko samoistnie z podniecenia (przeźroczysty płyn). Czy w tym plynie są plemniki? Boje sie że gdy miałem troche tego płynu na palcach dotknołem jej pochwy i dostał się on w okolice pochwy. Teraz okres spóxnia się jej juz o 2 dni, ale ona jest bardzo zestresowana, bolą ją piersi, a śluz zamiast być go wiecej jak zwykle przed okresem, jest bardzo mało jak nigdy. POMOCY!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 11:29 pm Temat postu: |
|
|
Mozliwości zawsze sa... Piersi moga bolec przed zbliżającym sie okresem, wiec troche cierpliwości i nie denerwujcie sie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Gru 19, 2007 9:01 am Temat postu: |
|
|
takze mysle ze jesli ma objawy takie jak opisujesz to okres przyjdzie pomoz jej zeby sie nie stresowala..zabierz ja do kina itp pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Gru 19, 2007 8:47 pm Temat postu: |
|
|
nie ma mozliwosci zajscia w ciaze poprzez ten płyn...podczas podniecenia jest jest on wydzielany z gruczolu prostaty i nie ma plemnikow. dopiero przy samym wytrysku pojawiaja sie plemniki. okres ma to do siebie ze czasem sie spoznia... 2 dni to normalka jak bedzie tydzien i 0 okresu to wtedy mozna zaczac sie martwic. Wg mnie jest ok. a dziewczyna miala dni płoodne?? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tola18
|
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 11:34 am Temat postu: czy możliwe jest zajście w ciąże poprzez bieliznę |
|
|
Nie wspolzylam jeszce z chlopakiem tydziń temu troszke zaczelismy sie bawic mialam 2dzień okresu. Byl on jednak nagi a ja bylam w majtkach i rajstopach mialm rowniez podpaskę. Dotykał członkiem moich rajstop w okolichach intymnych nie doszlo jednak do wytrysku czy mozliwe jest zebym byla w ciazy??brałam rowniez do buzi plis odp
---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 12:32 pm Temat postu: |
|
|
matko kochana jak mozna zajsc w ciaze bez wytrysku? same zabawy nic nie dadza...poza tym mialas okres- ciaza jest niemozliwa w tym przypadku . poprzez sex oralny rowniez nie ma szansy na ciaze spokojna głowa i moze troche wiecej poczytaj na temat ciazy i jak sie w nia zachodzi,bo Twoja wiedza jest marna _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 4:45 pm Temat postu: |
|
|
ranyy.. rajstopy i ciaza przeciez to jest jasne ze to niemozliwe. |