Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kinia_18 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 1:26 pm Temat postu: |
|
|
lenu0123
nie wiem czy to ma znaczenie ale i tak wynik był by negatywny, twoja panna niejest w ciąży. Nioebyło wytrysku i niebędzie dzidzi.
On twojej dziewczynie okres spóźnia się raczej od stresu. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
on
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 2:35 pm Temat postu: |
|
|
ja mam nadzieje ze to przez stres.... na wszelki wypadek kupie test zeby rozwiac watpliwosci ... wiem ze to raczej nie mozliwe zeby byla w ciazy ... ale wszystko moze sie zdarzyc .. .. badzmy dobrej mysli |
|
Powrót do góry |
|
|
|
on
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 4:31 pm Temat postu: |
|
|
ale prosze niech mnie ktos uspokoji ... 6 dzien sie okres spoznia ....odchodizmy od zmyslow powoli ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 7:59 pm Temat postu: |
|
|
on napisał: | witam razem z dziewczyna mamy probelm otoz ostatnio 18 czerwca uprawialismy petting i wydzielila mi sie plyn preejakulacyjny i njaprawdopodobniej otarlem sie reka o penis a nastepnie wlozylem palec na glebokosc ok 3 cm w pochwe czy jest mozliwe ze zajdzie sie w ciaze
jeszcze dodam ze mojej dziewczynie spoznia sie okres 5 dni ma ostatnio za duzo stresu prawko klotnie itp ale niepewnosc zawsze jest prosze o odp... |
to zalezy jakie miała dni? płodne? niepłodne? ktory dzien cyklu? jesli była w trakcie owulacji i sperme ktora miales na rekach wprowadziłes do pochwy to jest szansa na zapłodnienie gdyz sluz kobiecy to dla plemnikow ostny raj ... dzieki niemu dostaja sie do komorki i dalej juz wiesz co sie dzieje...nie lepiej umyc sie dla spokoju i potem baraszkowac? ... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
on
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 8:13 pm Temat postu: |
|
|
kurde no ...
nie wiem ktory, jesli miala miec 20 czerwca okres a mysmy to robili to 18 ....
ale ja przypominam ze wytrysku nie mialem ... tylko ten plyn preejakulacyjny...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 9:00 pm Temat postu: |
|
|
le no to jak wytrysku nie bylo to mysle ze bedzie ok bo ten plyn to z prostaty jest i tam plemnikow nie ma, jedynie na kilka sekund przed wytryskiem ale wtedy wytrysk odrazu nastepuje wiec jak go nie bylo to i nie bylo kropelkowania |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
|
Powrót do góry |
|
|