Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
es
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 11:51 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje ja jakos panicznie sie boje nie wiem nawet ona mnie uspokaja, a ja wszedzie widze haki xD poprostu szal xD
Dziekujeeee , ale hmmm skoro wytarlem i umylem i znowy wytarlem i jeszcze raz wytarlem mala jest szansa ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 11:54 pm Temat postu: |
|
|
no pewnie rozumiem ze na rece miales sperme a nie płyn tak? bo w tym płynie nie ma plemnikow- pojawiaja sie dopiero przed wytryskiem plemniki aby przezyc potrzebuja kobiecego sluzu a nie recznika hehe malusie szanse spoko. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
es
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 11:57 pm Temat postu: |
|
|
nie nie nie . sluchaj jeszcze raz, na rekach moglem miec tylko ten plyn, bo wytrysk byl w ustach, a pozniej nie dotykalem czlonka juz, no moze tylko za pracie jak chowalem do spodni. a reke mialem wilgotna przez jej sline ktora byla na praciu, ale i tak umylem dlonie.. oto mi chodzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 11:57 pm Temat postu: |
|
|
po umyciu rąk mydłem a potem wytarciu ich w ręcznik to wszystkie plemniki już zostały całkowicie unicestwione i nie ma mowy o żadnej ciąży. jak rany...
ps. no a jak już nawet spermy na łapach nie miałeś przed umyciem, to ja już nie wiem, co to za dziwne pomysły Ci do głowy przychodzą _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 12:00 am Temat postu: |
|
|
heh to tym bardziej nie masz co sie martwic Emilka rowniez dodaje Ci otuchy . nie ma zadnych obaw mozecie spokojnie czekac do okresu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tola18
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 12:01 am Temat postu: |
|
|
hej to znowu ja niby boje sie juz mniej ale troche jednak tak .Jetsem przewrazliwiona na tym punkcie i zarz wymyslam sobie jakies dolegliwosci i mnie to wkurza mam nadzieje ze bedzie wszystko ok a najgorsze ze okres powinnam miec dopiero na koniec miesiaca i te czekanie jest najgorsze.Wiem ze to glupie no ale cóż obiecałam sobie ze juz koncze ztymi wyglupami bo potem sie tylko pzrejmuje buziaki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
es
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 12:01 am Temat postu: |
|
|
Dziekuje za odpowiedzi heh dzisija caly dzien czytalem to forum i dodam je do ulubionych Dziekuje jeszcze raz za pomoc i nie wysmiewaniu sie z problemow, mimo ze mam 20 lat to moja edukacja jest gorsza niz w liceum, ahhh ta szkola...i edukacja dzieci.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 12:27 am Temat postu: |
|
|
Es czytajac forum napewno dowiesz sie wiecej niz w liceum jestem pewna. pozdrofki miłej lektury zycze,bo troche postow jest _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
es
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 12:47 am Temat postu: |
|
|
wiem ,wiem czytalem juz, ale chcialem sie upewnic na wlasnym przykladzie Dziekuje za slowa otuchy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
es
|
Wysłany: Pon Sty 14, 2008 11:52 pm Temat postu: |
|
|
WItam ponownie
Ania zawsze dostawala wysypki przed okresem na twarzy, wiecie o co chodzi ma juz tego duzo pozatym wcozraj bolal ja brzuch[nie wiem gdzie was to boli] no tam niziutko, mowila ze tak jak zawsze, noi piersi ja bolaly
Miesiaczne ma dostac 14-16 stycznia, dzisija nie bylo, co myslicie o tym ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|