Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kinia_18 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 8:25 pm Temat postu: |
|
|
No rajstopy i majciochy i podpaska ... A twój chłopak to heros i jego plemniki mają zdolność teleportacji. Ludzie sory naprawde rozumiem tych co się denerwują że coś jest nie tak przez jakąs palcówke lub coś tam innego ale nie przez ubranie. Naprawde kolezanko poczytaj o ciąży bo marna twoja wiedza aż mi to prowokacja zaleciało spoczątku. Moja rada doucz sie a potem weź sie za dalszą zabawe bo niedaj Boże a możesz się nabawić kłopotów. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
riven
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 10:33 pm Temat postu: |
|
|
Ludziska pomocy, bo stres mnie zeżre
Sprawa wygląda tak:
Rano się masturbowałem, ale wziąłem prysznic itp. Po południu poszedłem do dziewczyny, gdzie się trochę pobawiliśmy (oczywiście umyłem rączki przed wszystkim). Pieściłem ją palcami (starałem się nie wkładać ich głębiej niż pół palca) i teraz pytanie: czy jest szansa, że moja dziewczyna mogła zajść w ciążę?
Mój członek nie miał żadnego kontaktu z jej narządami i jej bielizną. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
perez
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 10:44 pm Temat postu: |
|
|
---- edit by Pituszka
Jezeli nie masz nic sensownego do powiedzenia to nie pisz tego typu postow bo tylko zasmiecaja forum!
pozdrawiam
---edit by Wind_Of_Hope---
PEREZ ! spokoj ma byc, nie pisz wiecej niz 3 emotow obok siebie.. my Ci pomagamy a Ty na zlosc? uu nieładniee... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
riven
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 10:46 pm Temat postu: |
|
|
Co się śmiejesz kolego? Ja dopiero wkraczam w tą sferę, a takie fora są właśnie po to by rozwiac moje wątpliwości.
Mam nadzieję, że odpowie mi ktoś kompetentny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 11:00 pm Temat postu: |
|
|
riven nie ma mozlowosci zeby twoja dziewczyna byla w ciazy wiec spokojnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
riven
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 11:08 pm Temat postu: |
|
|
pituszka napisał: | riven nie ma mozlowosci zeby twoja dziewczyna byla w ciazy wiec spokojnie |
Dzięki, odetchnąłem z ulgą |
|
Powrót do góry |
|
|
|
es
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 11:39 pm Temat postu: |
|
|
witam
ostatnio z moja ukochana uprawialismy peeting NIe bylo by w tym nic dziewnego, ze po powrocie do domu, czula bol i zauwazyla kilka kropelek krwi na majteczkach. Pewnie cos uszkodzilem ale nie o tym chce pisac.
Moje pytanie brzmi jaka jest mozliwosc zajscia w ciaze, kiedy kilka dni po tym w/w wydarzeniu, bawilem sie z moja MIsia znowu, Powiem wam ze wziela do buzi, i sie bawila chwilke , pewnie plyn wyplynal, ale w tym czasie kazala bym sam dokonczyl w jej ustach. wiec objalem dlonia przyrzad, byl mokry, ale wytrzyslem chwile pozniej do ust. chowajac pozneij go do spodni. Reka byla wilgotna. Wytarlem ja w koc i w Cialo. calowalismy sie jakies 5-10 minut. pOCzym to ja mialem sie bawic paluszkami , poszedlem umyc dlonie dokladnie , byly suche juz. Mylem je okolo minuty z mydelkiem. wytarlem w recznik. i po ok 5 minutach pozniej zaczalem se bawic:) Byl to 16-17 dzien cyklu. jest jakas mozliwosc? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 11:42 pm Temat postu: |
|
|
Es od orala w ciaze nie zachodzi sie prosze Cie juz nie moge tych bredni słuchac skad u ludzi taka niewiedza, moze powiesz mi? psychika dyktuje co innego a rozum co innego? nie czaje ale do rzeczy.
rece umyles wiec wszystko jest ok. do ciazy potrzebny jest wytrysk a palce go nie maja 17 dzien cyklu to koncowka dni płodnych wg mnie szanse nikłe _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
es
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 11:45 pm Temat postu: |
|
|
no wlasnie chcialem sie tylko upewnic, bo po 2 dniach zaczal ja polec po prawej stronie cos ala wyrostek lub jajowod, ale juz nie boli. dzisija jest 21 dzien i ja bolal zoladek . wiec wiesz, mnie sie sumuje wszystko w jedno.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 11:47 pm Temat postu: |
|
|
jesli zaczyna kłuc tzn ze zbliza sie owulacja.. tzn nie moze kluc cały czas, tylko pare godz 17 dzien..hmmm niby owulacja jest 14 dnia ale rowniedobrze moze wystapic i 17 moze to i byla owulacja. a bol zołądka?hmm...moze cos zjadła.. nie ma co sie martwic _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|