Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 5:05 pm Temat postu: |
|
|
mowilam ze to nie byla ciaza powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gothic88
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 6:07 pm Temat postu: ?? |
|
|
Witam. W tą sobotę byłem u dziewczyny, uprawialiśmy peeting, na początku w ciuchach, później już bez, i mam takie pytanie, bo przypadkiem podczas wytrysku ochlapałem okolice warg sromowych partnerki, lecz sperma nie dostała się do środka raczej(mam nadzieję) tylko została w okolicy choć do końca nie jestem pewny. Dziewczyna jest dziewicą i mam takie pytanie czy jest możliwość, że plemniki przedostaną się przez błonę dziewiczą przy tak małej ilości spermy? Mam 20 lat i nie jestem zbyt poinformowany w kwestii ciąży, jest to moja pierwsza dziewczyna z którą uprawiam nasz "niby" sex:)) także proszę o wyrozumiałość.. z góry dzięki;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 7:16 pm Temat postu: |
|
|
gothic napisze po raz ktorys z kolei, obalam mit ktory mowi ze dziewice nie moga zajsc w ciaze! bzdura! ...jasne ze moga, wiec jesli Twoja dziewczyna miala dni płodne, dodatkowo owulacje a sperma ktora znajdowała sie na wargach - dostała sie do jej sluzu to sa szanse na ciaze i nie ma znaczenia czy jest dziewica czy tez nie...na przyszlosc radze uwazac " gdzie sie leje" bo moze byc nieciekawie... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosiagosia
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 8:48 pm Temat postu: |
|
|
pomocyy! ostatnio uprawialam peeting z chlopakiem. bylismy oboje nadzy. znajdowalismy sie w pozycji hmm misjonarskiej lecz nie do konca bo przeciez on nie byl we mnie. zrobilam mu dobrze reka i mial wytrysk w okolice mojego podbrzusza. pozniej jednak sie okazalo ze sperma znalazla sie rowniez na lozku w miejscu gdzie znajdowaly sie moje genitalia. czy to mozliwe ze jestem w ciazy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 9:26 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem bardzo nikle szanse na ciaze wiec nie masz sie czym martwic. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gothic88
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 11:00 pm Temat postu: |
|
|
No toś mnie nieźle pocieszył, mam nadzieję że nie miała dni płodnych bo ma okres nieregularny i ciężko jest trochę to wyliczyć ale chyba tak na oko wyszło nam że płodne ma ok 24.06... Na razie jej nic nie powiem będę czekał niecierpliwie do następnego okresu...eh... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lenu0123
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 12:37 am Temat postu: |
|
|
Mam pytanie i bardzo proszę o odpowedź?Uprawialiśmy petting z moją dziewczyną w 9 dzień cyklu zazwyczaj cykle trwają 30-32 dni i po 2 tygodniach zrobiliśmy bobotest wynik był negatywny ale mocz był w otwarrtym pojemniku przez 2 godziny czy to może miec jakikolwiek wpływ?Czy powinienem się denerwowac? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 9:25 pm Temat postu: |
|
|
lenu- pettning i ciaza?! ... bzdura! chyba ze podczas pieszczot miales wytrysk w srodku partnerki! jesli nie to spokojna głowa. rodzicami nie bedziecie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lenu0123
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 12:23 am Temat postu: |
|
|
Wytrysku nie było tylko płyn przedejakulacyjny prawdopodobnie został przeniesiony ręką do pochwy a z tego co wiem nie ma jednego stanowiska co do obecności plemników w tym płynie;/ Wiem, że prrawdopodobieństwo ciąży jest małe ale mimo to bardzo się stresuję a z tym moczem co pisałem to to, że był w otwartym pojemniku przez 2 h może miec jakiś wpływ na wynik testu? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
on
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 1:03 am Temat postu: |
|
|
witam razem z dziewczyna mamy probelm otoz ostatnio 18 czerwca uprawialismy petting i wydzielila mi sie plyn preejakulacyjny i njaprawdopodobniej otarlem sie reka o penis a nastepnie wlozylem palec na glebokosc ok 3 cm w pochwe czy jest mozliwe ze zajdzie sie w ciaze
jeszcze dodam ze mojej dziewczynie spoznia sie okres 5 dni ma ostatnio za duzo stresu prawko klotnie itp ale niepewnosc zawsze jest prosze o odp... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|