Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia??

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
karioka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sro Lip 18, 2007 10:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro wiesz, ze ciąża jest niemożliwa, to nie martw się o okres. Wink
Wiem, że trudno podchodzić w takich sytuacjach do sprawy realistycznie, ale uspokój się. Tu NIE MA MOWY O CIążY!

Napiszę po raz setny, że sama przeżywałam podobną sytuację i dzieci z niej nie było (na szczęście wtedy). Wyluzuj, bo oszalejesz!
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Lip 19, 2007 7:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

karioka napisał:
Skoro wiesz, ze ciąża jest niemożliwa, to nie martw się o okres. Wink
Wiem, że trudno podchodzić w takich sytuacjach do sprawy realistycznie, ale uspokój się. Tu NIE MA MOWY O CIążY!

Napiszę po raz setny, że sama przeżywałam podobną sytuację i dzieci z niej nie było (na szczęście wtedy). Wyluzuj, bo oszalejesz!

wlasnie!!! Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Czw Lip 19, 2007 7:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie martw się teraz już jak sama powiedziałaś, że jesteś "mądrzejsza" i każdym kolejnym razem będzie dużo dużo lepiej

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lip 19, 2007 10:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam.mam pytanie.przedwczoraj uprawialam peeting z moim chlopakiem.ocieral sie o moja lechtaczke i wejscie do pochwy az do ejakulacji.nie wszedl we mnie, ejakulacja byla na zewnatrz ale niewykluczone, ze wczesniej pojawily sie plemniki w plynie przedejakulacyjnym(podczas kontaktu z moimi narzadami).bylam dzien po okresie (cykle nieregularne 28-31 dni).jakie prawdopodobienstwo ciazy?dodam, ze jestem dziewica, choc wedlug was to bez znaczenia.
Powrót do góry
Kamilka54

PostWysłany: Pią Lip 20, 2007 8:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

5 dzień już cisza.... Sad
Dzisiaj zrobię test bo już nie mogę tego napięcia wytrzymac... Sad
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Lip 20, 2007 8:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pe moim zdaniem mozesz byc spokojna Smile po pierwsze wytrysk nie byl w pochwie tylko na zewnatrz, mam nadzieje ze po wytrysku juz sie nie bawiliscie?? Smile a w tym plynie sa plemniki ale tylko na kilka sekund przed wytryskiem wczesniej nie Smile no i jeden dzien po miesiaczce przy twoich cyklach jezeli faktycznie maja jakos kolo 28 dni to byl dzien nieplodny wiec spokojnie Smile

Kamilka54 5 dni to nie tragedia.... mi w tym miesiacu okres spoznil sie 9 dni, a normalnie mialam co do dnia , a nawet co do godziny. nie przejmowalam sie bo polegalam na swojej wiedzy Smile okres na pewno spoznil mi sie dlatego bo od jakiegos czasu mam mase problemow i duzo stresow, a ty nie powinnas sie tak zadreczac, na pewno wszystko jest ok ale jak chcesz zrob test moze to cie troche uspokoi Smile
Powrót do góry
Kamilka54

PostWysłany: Pią Lip 20, 2007 8:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki pituszka naprawdę pomaga mi jak tutaj coś napisze...
Nie mam właściwie z kim porozmawiac (z moim facetem owszem, ale on ciągle tylko mnie uspokoja, ale w końcu nie wie jakie to głupie uczucie jak się okres spóźnia Razz )...
Dzisiaj zrobię test i mam nadzieję że wszystko będzie ok...
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Pią Lip 20, 2007 9:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nawet testu nie musisz robisz:)) zaoszczędzisz te parę zlotych:)
będzie dobrze, okres przyjdzie

PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 1:15 pm    Temat postu: objawy ciaży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam problem, nie wiem juz co robic, pomóżcie jak mozecie prosze.. W maju uprawiałam peeting, póżniej chlopk spuscil mi sie na brzuch i boje sie ze wycierając ją gdzies ja zatarlam i dotknelam sie tam.. w czerwcu normlanie mialam okres, teraz juz mi sie spoznia tydzien, nie wiem co robic... Wmawiam sobie ze to jest gorąco i to przez to mi sie przesuwa, ale czy napewno?

---edit by Wind_of_hope---
post został przeniesiony do tematu pt,"Czy przez petting moze dojsc do zapłodnienia"
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 1:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

marta-19 mysle ze nie ma powodu do niepokoju. Chyba widziałas gdzie wycierasz? poza tym wytrysk nie nastapił w środku tylko na brzuchu,a przez pepek plemniki nie przejda Laughing Laughing nie nApisałas ilodniowe masz cykle,czy miałas wtedy dni plodne. To wszystko ma znaczenie. Bez tego nikt Ci nie pomoze..Czekam na dalsze inf. Wink i nie denerwuj sie tak.Na moje oko ciazy nie ma Very Happy

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 30 z 42