Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 10:09 pm Temat postu: |
|
|
Skoro wiesz, ze ciąża jest niemożliwa, to nie martw się o okres.
Wiem, że trudno podchodzić w takich sytuacjach do sprawy realistycznie, ale uspokój się. Tu NIE MA MOWY O CIążY!
Napiszę po raz setny, że sama przeżywałam podobną sytuację i dzieci z niej nie było (na szczęście wtedy). Wyluzuj, bo oszalejesz! _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 7:38 am Temat postu: |
|
|
karioka napisał: | Skoro wiesz, ze ciąża jest niemożliwa, to nie martw się o okres.
Wiem, że trudno podchodzić w takich sytuacjach do sprawy realistycznie, ale uspokój się. Tu NIE MA MOWY O CIążY!
Napiszę po raz setny, że sama przeżywałam podobną sytuację i dzieci z niej nie było (na szczęście wtedy). Wyluzuj, bo oszalejesz! |
wlasnie!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 7:42 am Temat postu: |
|
|
nie martw się teraz już jak sama powiedziałaś, że jesteś "mądrzejsza" i każdym kolejnym razem będzie dużo dużo lepiej _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pe
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 10:44 pm Temat postu: |
|
|
witam.mam pytanie.przedwczoraj uprawialam peeting z moim chlopakiem.ocieral sie o moja lechtaczke i wejscie do pochwy az do ejakulacji.nie wszedl we mnie, ejakulacja byla na zewnatrz ale niewykluczone, ze wczesniej pojawily sie plemniki w plynie przedejakulacyjnym(podczas kontaktu z moimi narzadami).bylam dzien po okresie (cykle nieregularne 28-31 dni).jakie prawdopodobienstwo ciazy?dodam, ze jestem dziewica, choc wedlug was to bez znaczenia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamilka54
|
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 8:09 am Temat postu: |
|
|
5 dzień już cisza....
Dzisiaj zrobię test bo już nie mogę tego napięcia wytrzymac... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 8:24 am Temat postu: |
|
|
pe moim zdaniem mozesz byc spokojna po pierwsze wytrysk nie byl w pochwie tylko na zewnatrz, mam nadzieje ze po wytrysku juz sie nie bawiliscie?? a w tym plynie sa plemniki ale tylko na kilka sekund przed wytryskiem wczesniej nie no i jeden dzien po miesiaczce przy twoich cyklach jezeli faktycznie maja jakos kolo 28 dni to byl dzien nieplodny wiec spokojnie
Kamilka54 5 dni to nie tragedia.... mi w tym miesiacu okres spoznil sie 9 dni, a normalnie mialam co do dnia , a nawet co do godziny. nie przejmowalam sie bo polegalam na swojej wiedzy okres na pewno spoznil mi sie dlatego bo od jakiegos czasu mam mase problemow i duzo stresow, a ty nie powinnas sie tak zadreczac, na pewno wszystko jest ok ale jak chcesz zrob test moze to cie troche uspokoi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamilka54
|
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 8:30 am Temat postu: |
|
|
Dzięki pituszka naprawdę pomaga mi jak tutaj coś napisze...
Nie mam właściwie z kim porozmawiac (z moim facetem owszem, ale on ciągle tylko mnie uspokoja, ale w końcu nie wie jakie to głupie uczucie jak się okres spóźnia )...
Dzisiaj zrobię test i mam nadzieję że wszystko będzie ok... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 9:15 am Temat postu: |
|
|
nawet testu nie musisz robisz:)) zaoszczędzisz te parę zlotych:)
będzie dobrze, okres przyjdzie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
marta-19
|
Wysłany: Sob Lip 21, 2007 1:15 pm Temat postu: objawy ciaży |
|
|
Mam problem, nie wiem juz co robic, pomóżcie jak mozecie prosze.. W maju uprawiałam peeting, póżniej chlopk spuscil mi sie na brzuch i boje sie ze wycierając ją gdzies ja zatarlam i dotknelam sie tam.. w czerwcu normlanie mialam okres, teraz juz mi sie spoznia tydzien, nie wiem co robic... Wmawiam sobie ze to jest gorąco i to przez to mi sie przesuwa, ale czy napewno?
---edit by Wind_of_hope---
post został przeniesiony do tematu pt,"Czy przez petting moze dojsc do zapłodnienia" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Lip 21, 2007 1:47 pm Temat postu: |
|
|
marta-19 mysle ze nie ma powodu do niepokoju. Chyba widziałas gdzie wycierasz? poza tym wytrysk nie nastapił w środku tylko na brzuchu,a przez pepek plemniki nie przejda nie nApisałas ilodniowe masz cykle,czy miałas wtedy dni plodne. To wszystko ma znaczenie. Bez tego nikt Ci nie pomoze..Czekam na dalsze inf. i nie denerwuj sie tak.Na moje oko ciazy nie ma _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|