Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia??

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 4:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wydaje mi się, że nawet jak tam dotknęlaś z minimalną ilością spermy na palcach to nie ma ciąży... chyba, że sobie ..... (to zrobiłaś paluszkami)-ale to by bło głupie... i podpisuje się pod pytaniem wind: miałaś dni pł czy npł??
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 4:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z dziewczynami Smile nic dodac nic ujac Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kamilka54

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 24, 2007 8:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam...
Już 9 dni spóźnia mi się okres....
Bolą mnie piersi, czasami brzuch...Chłopak mówi że po prostu zaczynam wyszukiwac objawów i je znajduje...
Staram się nie myślec o tym....ale tak się nie da :/
No ale JAKIM CUDEM mogłabym byc w ciąży przez coś takiego??
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Wto Lip 24, 2007 11:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak bola cie piersi i brzuch to okres pojawi sie lada chwila:)
tylko spokojnie Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lip 24, 2007 12:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oczywiscie ze tak Smile bol piersi to oznaka okresu. Chłopak ma racje- postaraj sie wyluzowac bo nigdy nie doczekasz sie ciotki Wink pzdr. Razz

Powrót do góry
Kamilka54

PostWysłany: Czw Lip 26, 2007 7:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziś już spóźnia mi się 11 dzień...
Nie wiem co myślec...Nadal bolą mnie piersi i podbrzusze (tak jak przed okresem). Wczoraj kupiłam BoboTest i chyba dziś go zrobię...Ale tak się boję że chyba nie będę w stanie Confused
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Lip 26, 2007 11:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kamilka54 zrob ten test na pewno sie uspokoisz Smile w ciazy przeciez nie jestes na bank Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Lip 26, 2007 3:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie ile mozna sie stresowac? przeciez tak sie nie da zyc Shocked Exclamation ciagle zadrecZAnie sie itp..popieram Pituszke- zrob test i uspokoj sie raz na zawsze Wink i ciesz sie z wyniku heh Very Happy

Powrót do góry
malwinka88

PostWysłany: Czw Lip 26, 2007 7:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hejka ... dziewczyny mam taki problem ... mam nieregularny cykl waha się od 28 do 31 dni ... pieściłam się z moim chłopcem 12 dnia od okresu ... w tym czasie on miał na sobie spodnie, ale na chwilkę wyszedł do łazienki ... potem mnie dotykał ... dzisiaj (po 31 dniach od ostatniej miesiączki)) dostałam okres, ale jest jakiś dziwny, raczej brązowa wydzielina niż krew i jest bardzo skąpy ... czy jest możliwość, żebym była w ciąży? Naczytałam się różnych opinii, że w czasie ciąży występują takie właśnie "krwawienia" i są bezbolesne...zaczęłam się martwić Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Lip 26, 2007 10:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

malwinka88 ale nie doszedł w Tobie prawda? od samych pieszczot sie nie zachodzi w ciaze Wink musiałby nastapic wytrysk wewnatrz i musiałabys miec dni płodne.
A co do okresu- to nie jest przypadkiem poczatek okresu? ja mam własnie nw 1wszych dniach brazowa wydzieline,dopiero po paru godz. zaczyna leciec krew Wink byc moze martwisz sie na zapas. Very Happy

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 31 z 42