Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia??

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Sie 31, 2007 3:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no pewnie ze w kazdej chwili okres moze sie rozregulowac Wink a ty panikaro znowu sobie wkrecasz Exclamation Smile daj na luzik kobieto heheh , przeciez stosunku nawte nie bylo ani wytrysko to jak chcesz byc w ciazy ?? Cool
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kamilka54

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sie 31, 2007 4:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ajjj jak ja Cię Kocham :*:*

Dobrze, już sobie "wykręcam" te chore myśli Smile
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Sie 31, 2007 10:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kamilka54 napisał:
Ajjj jak ja Cię Kocham :*:*

hehe, jakie wyznanie Cool
:*
Powrót do góry
aaaaaaaaaa

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 1:11 am    Temat postu: Upławy i peeting .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uprawiałam peeting tydzien po miesiączce ...teram mam upławy koloru lekko brązowego .Czy jest jakaś możliwośc że zaszłam w ciąze ( mój chłopak twierdzi że uważał ale zawsze troszke tego płynu ze sperma mogło zachaczy a moja wiadomo ) Czytałam gdzies na forum ze kobieta w 5 tyg. ciązy ila upławy koloru lekko brązowego. Jak myślicie mogłam zajśc ?

---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przenosze do odp. działu
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 6:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aaaaaaaaaa przez petting w ciaze? Confused Shocked watpie...moze jeszcze mieliscie na sobie bielizne? jesli nie doszlo do wytrysku to mozesz byc spokojna Wink
ps- to był Twoj 1wszy raz?

Powrót do góry
merym

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 11:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to teraz moja historia: lecze sie hormonalnie i przez ostatnie 9 miesiecy bralam mercilon teraz mam odstawione leki - pierwszy miesiac bez wiec nawet ciezko mi powiedziec ile trwa cykl i nawet nie wiem czy mialam owulacje w tym miesiacu..
"ocieralalismy" sie z moim chlopakiem bylismy w majtkach - czy moglam zajsc w ciaze? endokrynolog zapisala mi bromergon i luteine(3x1) bo mam cos tam podwyzszone i musze to brac zeby okres wystapil
okres spoznia mi sie 5 dni wzielam juz prawie cale opakowanie luteiny i mam niezlego stresa mam bole ale nic z nich nie wynika dla istoty rzeczy
co Wy na to? pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 11:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

merym przez samo ocieranie w ciaze nie zajdziesz Wink spokojnie. Okres moze spozniac sie od lekow...

Powrót do góry
merym

PostWysłany: Pon Wrz 03, 2007 9:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jesli on mial wytrysk? z jednej strony wydaje mi sie to prawdopodobne z ciaza bo mam bole w piersiach ale lekarka powiedziala ze sa od tego czekos podwyzszonego aa z drugiej strony to mysle ze przeciez od 3 lat bylam na roznych srodkach antykoncepcyjnych wiec po nie wzieciu lekow przez jeden miesiac superplodna od razu byc nie moge martwi mnie jednak ze po calym opakowaniu luteiny nie dostalam miesiaczki.. Sad
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Wrz 03, 2007 8:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bo po luteinie nie musisz od razu dostać miesiączki, możesz dostać za 2 tygodnie nawet.. wiec się nie martw.
Powrót do góry
elaa

PostWysłany: Pon Wrz 17, 2007 4:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hejka, mam problem. od dwoch tygodniu boje sie ze jestem w ciazy, nie kochalam sie z moim chlopakiem. czesto masturbujemy sie nawzajem, czyli on mi robi lacowke a ja jemu masuje czlonka. zawsze ma wytrysk, nie dotykamy sie narzadami bo jestesmy pod tym wzgledem bardzo ostrozni, nosze plastry antykoncepcyjne. boje sie ze w jakis sposob jego sperma mogla dostac sie do mnie i ze zaszlam w ciaze. ostatnio troche mnie mdli i lekko jestem senna, niewiem czy to przez stres czy przez ciaze. prosze o szczera odpowiedz !!!!

----edited by emilka----
nie pisz 3 identycznych postów w różnych tematach. wystarczy, jak napiszesz jeden! zapewniam Cię, że zostanie on zauważony. zostawiam jeden post, reszte kasuje.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 35 z 42