Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia??

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Sie 12, 2007 2:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie! zgadzam sie z Sonia Very Happy do ciaZy potrzebne sa dni płodne, owulacja i wytrysk wewnatrz! nie zajdziesz napewno przez płyn i na dodatek w bieliznie Rolling Eyes na Boga no Wink coraz to lepsze historie słysze Laughing uspokoj sie i nie panikuj!

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
motka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sie 12, 2007 8:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatnio zaczęło>dokładnie od 3 dni< pobolewać mnie podbrzusze..okres mam dostać we wtorek..ale boję się ze nie dostane:( pozatym w ciągu kilku dni zgrubłam 3kg-jak to wytłumaczyć?? czy przy zbliżającym sie okresie wzrasta waga??Sad( nie pamietam czy były dni płodne czy niee..a jeśli płodne to mam powody do zmartwień??Sad
Powrót do góry
Sonia

PostWysłany: Pon Sie 13, 2007 11:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MOTKA nawet jesli bys miala dni plodne to nie ma mozliwosci zajscia w ciaze,naprawde:)a to ze brzuszek CIe boli to chyba okres sie zbliza n abank,bo mnie tez przed amym okresem brzuszek pobolewa:)czekaj spokojnie na okres i nie denrwoj sie bo sie spozni.pozdrawiam:)a waga to nie wiem szczerzemowiac.
Powrót do góry
skidoo

PostWysłany: Pon Sie 13, 2007 11:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w ciagu kilku dni 3kg ?? albo kilkunastu albo wymien baterie w wadze Smile i spoko loko !!
Powrót do góry
whisk

PostWysłany: Czw Sie 16, 2007 8:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam:) Po raz pierwszy zajrzałam na to forum dzisiaj, ponieważ i mnie dopadły pewne wątpliwości... Ale na razie nic nie piszę, nie panikuję bo poczytałam dużo wpisów i nawet troszkę uśmiechnęłam się jak czytałam o lęku przed ciążą jeśli miało się już 4 miesiączki;)
Byłam z paczką przyjaciół na wakacjach, do stosunku pomiędzy mną a moim chłopakiem nie doszło, ale peeting uprawialiśmy regularnie.
Czekam teraz na miesiączkę i i myślę sobie, że kocham tego chłopaka, który ciągle mi powtarza, że "gdyby każdy bez współżycia miał zajść w ciążę to dla dzieciaczków łóżeczek by zabrakło" Smile
Pozdrawiam i mam nadzieję, że zagoszczę tu na dłużej Smile
Powrót do góry
julka1808

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 5:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej. ostatnio panikowałam ze spóźniającą sie miesiączką, niepotrzebnie bo przyszła w 33dc ( 8. 08 ) trwała w miarę normalnie. 18 sierpnia chyba była owulacja,bo poczułam wypływający śluz ( przezroczysty i wodnisty ), wieczorem podczas przytulania chłopak pieścił mi piersi i od tamtej pory czuje lub to moje takie wrażenie jakby kłucie szpilką, mrowienie. Przeczytałam ze podczas owulacji piersi są bardziej wrażliwe i czy to moje kłucie w sutkach może być spowodowane, że chłopak za bardzo sie do nich przyssał. Dzięki z góry za odpis. Sorki wielkie że tak przynudzam.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 5:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak moze to byc przyczyna, czasmi tgak bywa ze piersi podczas owulacji sa bardziej czule na dotyk, a bardziej intensywne pieszczoty powoduja lekki bol Smile
Powrót do góry
julka1808

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 6:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka dziękuję że odpisałaś, możliwe jest że odczuwam to do tej pory, czy to też robi moja wyobraźnia lub to chyba moja wina bo co pewien czas dotykam sutków sprawdzając czy dalej coś czuje i chyba bardziej je tym podrażniam. Musze przestać o nich myśleć i sprawdzać czy coś czuje, bo nieprzestaną mnie bolec.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Sie 23, 2007 9:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

julka1808 od samego pieszczenia piersi nie zajdziesz w ciaze Rolling Eyes Shocked kto Ci takich głupot nagadał eee?...przestan je dotykac to przestana bolec Wink

Powrót do góry
Kamilka54

PostWysłany: Pią Sie 31, 2007 3:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam... Smile
A ja to jak zwykle tutaj z powodu ogarniającej mnie paniki Neutral
Więc tak uprawiałam peeting z chłopakiem...On mówi że nie doszedł więc wszystko ok. Byliśmy w ubraniach, i on mógł mi tylko wprowadzic coś rękami...
Ale teraz spóźnia mi się okres i znowu mam jakieś chore myśli...
A i peeting uprawialiśmy w piątek a niedziele powinnam miec okres więc teoretycznie dni nie płodne...Poprzedni okres spóźnił mi się AŻ 11 dni... Neutral
Czy to aby możliwe że teraz mi się rozregulował skoro wcześniej miałam regularnie (najwyzej odchyły 1 dzień)?? I dodam że miesiączkuję jakieś 3 lata
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 34 z 42