Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nusika
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 5:23 pm Temat postu: Ratunku |
|
|
Witam...
Mam duzy problem, moze jestem histeryczka ale od 3 dni strasznie sie stresuje..otoz..Ostatnio z moich chlopakiem uprawialam peeting, on dotykal moich warg sromowych penisem.. nie wiem czy doszlo do wylania przez niego spermy on tez nie wie (troche dziwne) robil mi takze 2 razy palcowke... boje sie ze cos moglo spowodowac przejscie spermy do mnie.... dziekuje za odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 6:37 pm Temat postu: |
|
|
jak to możliwe że on nie wie czy miał wytrysk czy nie:D faceci z reguł takie rzeczy odczuwają:PPP hehehehe wiem po sobie:P
po tym forum doskonale widać ja wygląda edukacja seksualna w naszych polskich szkołach, młodzież nawet nie wie jak sie zachodzi w ciąze to jest na prawde smutne;] jedni myślą że przez stosunek analny można w ciąże zajść inni że przez spodnie olaboga przecież wbrew pozorom w ciąże nie jest tak łatwo zajść ;] jak się wydaje to nie jest tylko wytrysk w pochwie i juz ciąża a to się składa ogromna ilość czynników;]
i jak sie zaczynacie bawić w takie rzeczy to błagam poczytajcie troche o tym chociaż to minimum wiedzy jak i kiedy w ciąże można zajść ile żyją plemniki w jakich warunkach itp itd. ja to w wieku 13 lat juz wszystko wiedziałem a w wieku 15 to doktorat mógł bym pisać;] gonadach:D |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 7:04 pm Temat postu: |
|
|
nusika przez palce w ciaze nie zajdziesz matko droga ! Dziewczyno ile Ty masz lat? czy Wy nic nie wiecie o antykoncepcji,potem przez głupote w ciaze zachodzicie...ahhhhhh brak słow..wez poczytaj ksiazki medyczne, forum i dowiesz sie co nieco..wg mnie w ciazy nie jestes,chyba ze....facet miał wytrysk w srodku i mialas owulacje _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 7:08 pm Temat postu: |
|
|
nusika spokojnie tak jak napisal mikmik w ciaze wcale nie tak latwo jest zajsc (wiem cos o tym)A swoja droga ciekawi mnie jak mezczyzna moze nie wiedziec czy mial wytrysk ,Ty chyba tez sie powinnas zorientowac Wiec najprawdopodobniej do niego nie doszlo A pozatym tak jak napisala wind w ciaze nie zachodzi sie przez palce Poczytajcie sobie troszku z partnerem lub porozmawiajcie z kims kto wie cos o antykoncepcji , oraz o tym w jaki sposob mozna zajsc w ciaze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 7:27 pm Temat postu: |
|
|
śmiesznie:D wybaczcie spam ale niemoge ze śmiechu:D ciąże przez palec, w sumie w jakiejś parodii bodajże była to parodia znaków kosmici sikali przez palce wiec nigdy nic nie wiadomo co koleżanke spotkało
Ostatnio zmieniony przez mikmik dnia Czw Wrz 27, 2007 8:55 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nusika
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 7:35 pm Temat postu: |
|
|
chyba nie dokonca zostalam zrozumiana... albo zle cos napisalam...no to tak... po tym jak moj chlopak sie sam zadawalal palcami mnie dotykal... Wiem wiele ale jestem straszna histeryczka i wszedzie widze dzieci tak mam i nic an to nie poradze napisalam tu bo chcialam porady a nie zjazdu z gory na dol... pozdrawiam
...chcialam porozmawiac... i poszukac zrozumienia bo nie wszyscy sa az tak obyci jak ten nie przyjemny pan... mam wiedze o ciazy i o tym co mozna a co nie... chcialam wysluchac opinii innych.. tyle
-----edited by emilka-----
połączyłam posty. jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lolek007
|
Wysłany: Sob Wrz 29, 2007 2:54 pm Temat postu: Czy Jeśłi Sperma Poleci Na Pochwe Mozna zajsć w ciaży?? |
|
|
ostatnio wytrysnełem sie na plecy dziewczyny i sperma poleciała ,kapneła na jej pochwe czy moze przez to zajsć wciąży??
------edited by emilka------
usunęłam jeden z tematów. nie widzę potrzeby pisania dwóch identycznych postów w innych tematach. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 29, 2007 3:05 pm Temat postu: |
|
|
lolek007 po 1wsze:zalezy w ktorym dniu cyklu była . po 2gie: jak duzo tej spermy kapneło..? wg mnie nie powinna byc w ciazy chyba ze miala szczyt plodnosci i sperma dostała sie do sluzu..ale watpie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lolek007
|
Wysłany: Sob Wrz 29, 2007 3:12 pm Temat postu: |
|
|
wiesto tak kpneło to nie było tak ze na pochwe sioe wytrysnellem poprostu na plecy i to tak poleciało i kapneło na pochwe.wczoraj powinna dostać okresu ale zawsze jej sie o 5dni spóźnia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
|
Wysłany: Sob Wrz 29, 2007 3:19 pm Temat postu: |
|
|