Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia??

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nusika

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Wrz 27, 2007 5:23 pm    Temat postu: Ratunku Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam...
Mam duzy problem, moze jestem histeryczka ale od 3 dni strasznie sie stresuje..otoz..Ostatnio z moich chlopakiem uprawialam peeting, on dotykal moich warg sromowych penisem.. nie wiem czy doszlo do wylania przez niego spermy on tez nie wie (troche dziwne) robil mi takze 2 razy palcowke... boje sie ze cos moglo spowodowac przejscie spermy do mnie.... dziekuje za odpowiedz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Czw Wrz 27, 2007 6:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak to możliwe że on nie wie czy miał wytrysk czy nie:D faceci z reguł takie rzeczy odczuwają:PPP hehehehe wiem po sobie:P

po tym forum doskonale widać ja wygląda edukacja seksualna w naszych polskich szkołach, młodzież nawet nie wie jak sie zachodzi w ciąze to jest na prawde smutne;] jedni myślą że przez stosunek analny można w ciąże zajść inni że przez spodnie olaboga przecież wbrew pozorom w ciąże nie jest tak łatwo zajść ;] jak się wydaje to nie jest tylko wytrysk w pochwie i juz ciąża a to się składa ogromna ilość czynników;]
i jak sie zaczynacie bawić w takie rzeczy to błagam poczytajcie troche o tym chociaż to minimum wiedzy jak i kiedy w ciąże można zajść ile żyją plemniki w jakich warunkach itp itd. ja to w wieku 13 lat juz wszystko wiedziałem a w wieku 15 to doktorat mógł bym pisać;] gonadach:D
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Wrz 27, 2007 7:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nusika przez palce w ciaze nie zajdziesz Rolling Eyes Shocked matko droga ! Dziewczyno ile Ty masz lat? czy Wy nic nie wiecie o antykoncepcji,potem przez głupote w ciaze zachodzicie...ahhhhhh Confused brak słow..wez poczytaj ksiazki medyczne, forum i dowiesz sie co nieco..wg mnie w ciazy nie jestes,chyba ze....facet miał wytrysk w srodku i mialas owulacje Rolling Eyes

Powrót do góry
mama Julki
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Wrz 27, 2007 7:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nusika spokojnie tak jak napisal mikmik w ciaze wcale nie tak latwo jest zajsc (wiem cos o tym)A swoja droga ciekawi mnie jak mezczyzna moze nie wiedziec czy mial wytrysk ,Ty chyba tez sie powinnas zorientowac Wink Wiec najprawdopodobniej do niego nie doszlo WinkA pozatym tak jak napisala wind w ciaze nie zachodzi sie przez palce Razz Poczytajcie sobie troszku z partnerem lub porozmawiajcie z kims kto wie cos o antykoncepcji , oraz o tym w jaki sposob mozna zajsc w ciaze Shocked
Powrót do góry
mikmik

PostWysłany: Czw Wrz 27, 2007 7:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

śmiesznie:D wybaczcie spam ale niemoge ze śmiechu:D ciąże przez palec, w sumie w jakiejś parodii bodajże była to parodia znaków kosmici sikali przez palce wiec nigdy nic nie wiadomo co koleżanke spotkało

Ostatnio zmieniony przez mikmik dnia Czw Wrz 27, 2007 8:55 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
nusika

PostWysłany: Czw Wrz 27, 2007 7:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba nie dokonca zostalam zrozumiana... albo zle cos napisalam...no to tak... po tym jak moj chlopak sie sam zadawalal palcami mnie dotykal... Wiem wiele ale jestem straszna histeryczka i wszedzie widze dzieci tak mam i nic an to nie poradze napisalam tu bo chcialam porady a nie zjazdu z gory na dol... pozdrawiam

...chcialam porozmawiac... i poszukac zrozumienia bo nie wszyscy sa az tak obyci jak ten nie przyjemny pan... mam wiedze o ciazy i o tym co mozna a co nie... chcialam wysluchac opinii innych.. tyle

-----edited by emilka-----
połączyłam posty. jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień"
Powrót do góry
lolek007

PostWysłany: Sob Wrz 29, 2007 2:54 pm    Temat postu: Czy Jeśłi Sperma Poleci Na Pochwe Mozna zajsć w ciaży?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatnio wytrysnełem sie na plecy dziewczyny i sperma poleciała ,kapneła na jej pochwe czy moze przez to zajsć wciąży??

------edited by emilka------
usunęłam jeden z tematów. nie widzę potrzeby pisania dwóch identycznych postów w innych tematach.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Wrz 29, 2007 3:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lolek007 po 1wsze:zalezy w ktorym dniu cyklu była . po 2gie: jak duzo tej spermy kapneło..? wg mnie nie powinna byc w ciazy chyba ze miala szczyt plodnosci i sperma dostała sie do sluzu..ale watpie Smile

Powrót do góry
lolek007

PostWysłany: Sob Wrz 29, 2007 3:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesto tak kpneło to nie było tak ze na pochwe sioe wytrysnellem poprostu na plecy i to tak poleciało i kapneło na pochwe.wczoraj powinna dostać okresu ale zawsze jej sie o 5dni spóźnia
Powrót do góry
mikmik

PostWysłany: Sob Wrz 29, 2007 3:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

raczej cieżko z ciążą musicie próbować dalej;]
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 37 z 42