Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia??

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lolek007

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Wrz 29, 2007 3:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chodzi o to czy jest jakas mozliwosć by tak zaszła wciaży??wole sie spytać bo nie wiem.bo ty kapneło tylko na pochwe taka kropla wieksza
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Sob Wrz 29, 2007 3:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

możliwość jest zawsze;) ale sie nie strsuj bo w tym przypadku naprawde jest mała bo nie dosżło do penetracji i było to tuż przed miesiączką wiec endometrium i tak sie złuszczy pewnie zanim doleci zygota;] czystko hipotetycznie o ile by powstała co tez jest niemal że nie możliwe;P
wiec chill
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Wrz 29, 2007 3:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mikmik, po czym wnioskujesz, że było to tuż przed miesiączką? ;>
mikmik

PostWysłany: Sob Wrz 29, 2007 9:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
powinna dostać okresu ale zawsze jej sie o 5dni spóźnia

a po Tym,Razz
skoro kolega teraz pisze,to znaczy że ejakulacja jego na nią była nie dawno;P
Very Happy
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Wrz 29, 2007 9:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no przestań. teraz to kombinujesz.

primo: dziewczyna mogła być podczas zdarzenia w środku cyklu i dopiero jak okres się nie pojawił, chłopak zaniepokojony, pyta się, czy taka sytuacja mogła być groźna
secundo: ja w ogóle nie rozumiem stwierdzenia: "wczoraj powinna dostać okresu ale zawsze jej sie o 5dni spóźnia" bo jak się zawsze spóźnia, to dziewczyna ma po prostu dłuższy cykl
tertio: skoro miesiączka się spóźnia, to oznacza (co w tym przypadku tak naprawdę nie wiadomo, czy jest prawdą czy po prostu za 4 dni powinna jej dostać), że cykl się przesunął i w związku z tym dni płodne też
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Wrz 29, 2007 10:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mikmik moze daj sie kobietkom wypowiedziec w tych sprawach co Question Razz bo Ty chyba nie znasz sie na okresach,szczytach płodnosci itp Razz

Powrót do góry
mikmik

PostWysłany: Nie Wrz 30, 2007 1:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

znam sie;P wbrew pozorom:d przestudiowałem to dość dokładnie i wielokrotnie począwszy od hormonów przysadki mózgowej inicjujących dojrzewanie pecherzyka graafa no w sumie moge powiedzieć że naprawde dużo o tym wiem podejrzewam ze wiecej niż nie jedna koboeta;];P Very Happy jak miałem stres:P

źle zinterpretowałem może post kolegi albo miałem w głowie jakiś inny jeszcze który wcześniej przeczytałem;)
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Wrz 30, 2007 8:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pomijając wypowiedź mikmik'a , tą nade moim postem, nie możesz Wind sądzić, że facet to już się nie zna na sprawach kobiecych.. Wink Więc skąd tyle ginekologów mężczyzn? Chyba ich też to musiało interesować, nie? Cool

Ok- koniec offtop'a
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Wrz 30, 2007 12:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeszcze tylko ja jedno Wink też nie twierdzę, że mikmik się nie zna, ale w tej konkretnej sprawie, to wg mnie zbyt pochopnie stwierdził, że stosunek był przed okresem. i tylko to. kropeczka Very Happy
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Wrz 30, 2007 1:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Yalissea napisał:
Pomijając wypowiedź mikmik'a , tą nade moim postem, nie możesz Wind sądzić, że facet to już się nie zna na sprawach kobiecych.. Wink Więc skąd tyle ginekologów mężczyzn? Chyba ich też to musiało interesować, nie? Cool

Ok- koniec offtop'a

Yalli no racja Razz ale tak sie rozpisuje jakby co m-c okres mial Smile ok juz nic nie pisze Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Następny
Strona 38 z 42