Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lolek007
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 29, 2007 3:22 pm Temat postu: |
|
|
chodzi o to czy jest jakas mozliwosć by tak zaszła wciaży??wole sie spytać bo nie wiem.bo ty kapneło tylko na pochwe taka kropla wieksza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Sob Wrz 29, 2007 3:33 pm Temat postu: |
|
|
możliwość jest zawsze;) ale sie nie strsuj bo w tym przypadku naprawde jest mała bo nie dosżło do penetracji i było to tuż przed miesiączką wiec endometrium i tak sie złuszczy pewnie zanim doleci zygota;] czystko hipotetycznie o ile by powstała co tez jest niemal że nie możliwe;P
wiec chill |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 29, 2007 3:37 pm Temat postu: |
|
|
mikmik, po czym wnioskujesz, że było to tuż przed miesiączką? ;> _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
|
Wysłany: Sob Wrz 29, 2007 9:31 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: | powinna dostać okresu ale zawsze jej sie o 5dni spóźnia |
a po Tym,
skoro kolega teraz pisze,to znaczy że ejakulacja jego na nią była nie dawno;P
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Wrz 29, 2007 9:54 pm Temat postu: |
|
|
no przestań. teraz to kombinujesz.
primo: dziewczyna mogła być podczas zdarzenia w środku cyklu i dopiero jak okres się nie pojawił, chłopak zaniepokojony, pyta się, czy taka sytuacja mogła być groźna
secundo: ja w ogóle nie rozumiem stwierdzenia: "wczoraj powinna dostać okresu ale zawsze jej sie o 5dni spóźnia" bo jak się zawsze spóźnia, to dziewczyna ma po prostu dłuższy cykl
tertio: skoro miesiączka się spóźnia, to oznacza (co w tym przypadku tak naprawdę nie wiadomo, czy jest prawdą czy po prostu za 4 dni powinna jej dostać), że cykl się przesunął i w związku z tym dni płodne też _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 29, 2007 10:22 pm Temat postu: |
|
|
mikmik moze daj sie kobietkom wypowiedziec w tych sprawach co bo Ty chyba nie znasz sie na okresach,szczytach płodnosci itp _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
|
Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 1:56 am Temat postu: |
|
|
znam sie;P wbrew pozorom:d przestudiowałem to dość dokładnie i wielokrotnie począwszy od hormonów przysadki mózgowej inicjujących dojrzewanie pecherzyka graafa no w sumie moge powiedzieć że naprawde dużo o tym wiem podejrzewam ze wiecej niż nie jedna koboeta;];P jak miałem stres:P
źle zinterpretowałem może post kolegi albo miałem w głowie jakiś inny jeszcze który wcześniej przeczytałem;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 8:10 am Temat postu: |
|
|
Pomijając wypowiedź mikmik'a , tą nade moim postem, nie możesz Wind sądzić, że facet to już się nie zna na sprawach kobiecych.. Więc skąd tyle ginekologów mężczyzn? Chyba ich też to musiało interesować, nie?
Ok- koniec offtop'a |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 12:45 pm Temat postu: |
|
|
jeszcze tylko ja jedno też nie twierdzę, że mikmik się nie zna, ale w tej konkretnej sprawie, to wg mnie zbyt pochopnie stwierdził, że stosunek był przed okresem. i tylko to. kropeczka _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 1:01 pm Temat postu: |
|
|
Yalissea napisał: | Pomijając wypowiedź mikmik'a , tą nade moim postem, nie możesz Wind sądzić, że facet to już się nie zna na sprawach kobiecych.. Więc skąd tyle ginekologów mężczyzn? Chyba ich też to musiało interesować, nie?
Ok- koniec offtop'a |
Yalli no racja ale tak sie rozpisuje jakby co m-c okres mial ok juz nic nie pisze _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|