Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
medlin Gość
|
Wysłany: Nie Mar 19, 2006 12:29 am Temat postu: w jakiej cenie jest rezonans / tomografia? |
|
|
Witam chciala bym sie dowiedziec w jakiej cenie jest rezonans/tomografia glowy? mam nadzieje,ze cena mnie nie zrazi. pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sara
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Mar 19, 2006 1:39 am Temat postu: |
|
|
Tomografia głowy w Szczecinie (u mnie) jest po ok.300 zł |
|
Powrót do góry |
|
|
|
669 Gość
|
Wysłany: Nie Cze 18, 2006 12:00 am Temat postu: |
|
|
mam bóle głowy, które powtarzają się co jakiś czas. Odczuwam je tak jakby mózg był nie stabilny i obijal sie o czaszke. Trwa to czasem pare godzin, a czasem pare dni. Czasem mam też zawroty głowy połączone z całkowitym zanikiem wzroku. Nasilają się u mnie również stany lękowe, odczuwam ciągłe zagubienie oraz często stan apatii. Wątpie, że jest to rak mózgu i nie mam pojęcia co to może być. Może ktoś mógłby mnie nakierować na coś?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka23 Gość
|
Wysłany: Nie Cze 18, 2006 10:14 am Temat postu: |
|
|
Po pierwsze lakarz!! Moim zdaniem moze to byc migrena, wiec neurolog wskazany. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ten kolejny Gość
|
Wysłany: Nie Cze 18, 2006 1:39 pm Temat postu: .... |
|
|
A nie wie ktośz co mi jest?
-Uczycie gorąca trawajace pokilka sekund
"czubek głowy" wrażliwy na dotyk, gdy mocniej nacisne zaczyna mnie boleć
ból tej wypukłości nana końcu głowy, szczególnie wieczorem
-strasznie nasilenie tych obajwów dzień po spożywaniu jakiegoś alkoholu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Nie Cze 18, 2006 4:41 pm Temat postu: |
|
|
alkohol szkodzi!!!! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
my... Gość
|
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 6:02 pm Temat postu: odp... |
|
|
Trzeba zrobić badanie i to jak najszybciej by jak najwczesniej zlikwidowac gozek...mi sie to udalo...choc wiele miesiecy lekcewazylam symptomy choroby!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 8:35 pm Temat postu: Re: odp... |
|
|
my... napisał: | Trzeba zrobić badanie i to jak najszybciej by jak najwczesniej zlikwidowac gozek...mi sie to udalo...choc wiele miesiecy lekcewazylam symptomy choroby!!! |
To do mnie? ten 2 wyzej. i jeszcze o czy mmoże swiadczyć od dawan poiekszony prwy węzeł chłonny w gradle, polewej zwyklej wielkosci |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Lip 15, 2006 11:07 pm Temat postu: |
|
|
ja od kilku nocy nie spie po nocach od kad byłam u neurologa dostałam duzo badań do zrobienia. tez najpierw zaczełam szukac co może powodowac objawy wystepujące u mnie ( silne bule głowy-baardzo silne, zawroty głowy, trudnosci w wymowie -- nigdy wcześniej takich nie miałam, i jak to sie dowiedziałam fachowa nazwa zmiany charakterologiczne, grżenie i drętwienie kończyn górnych, zmęczenie), czekam co mi bedzie i najbardzije obawiam sie najgorszego raka. n
nie wiem juz jak mam sobie radzic najgorsze ze nie moge spac, bo albo sie boje co mi jest albo mnie boli. za 6 dni ostatnie i najważniejsze badania . BOJE SIE |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gk Gość
|
Wysłany: Wto Lip 18, 2006 6:20 pm Temat postu: bóle głowy |
|
|
Cześć, mam podobny problem - bóle głowy od roku i jest coraz gorzej, teraz bolą mnie też oczy. Nie wiem co mam robić, bo ciągle tylko chodzę do lekarzy i nic. Mam niestabilność kręgosłupa szyjnego, ale chodzę na rechabilitację już od roku i nic.
Może ty też masz coś z kręgosłupem szyjnym? Nic ci nie doradzę więcej bo sama nie wiem co robić. Pozdrowienia, trzymaj się. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|