Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy to rak mózgu ?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 14, 15, 16  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Neurologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
medlin
Gość

PostWysłany: Nie Mar 19, 2006 12:29 am    Temat postu: w jakiej cenie jest rezonans / tomografia? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam chciala bym sie dowiedziec w jakiej cenie jest rezonans/tomografia glowy? mam nadzieje,ze cena mnie nie zrazi. pozdrawiam
Powrót do góry
Sara

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Mar 19, 2006 1:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tomografia głowy w Szczecinie (u mnie) jest po ok.300 zł
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
669
Gość

PostWysłany: Nie Cze 18, 2006 12:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam bóle głowy, które powtarzają się co jakiś czas. Odczuwam je tak jakby mózg był nie stabilny i obijal sie o czaszke. Trwa to czasem pare godzin, a czasem pare dni. Czasem mam też zawroty głowy połączone z całkowitym zanikiem wzroku. Nasilają się u mnie również stany lękowe, odczuwam ciągłe zagubienie oraz często stan apatii. Wątpie, że jest to rak mózgu i nie mam pojęcia co to może być. Może ktoś mógłby mnie nakierować na coś??
Powrót do góry
anetka23
Gość

PostWysłany: Nie Cze 18, 2006 10:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze lakarz!! Moim zdaniem moze to byc migrena, wiec neurolog wskazany.
Powrót do góry
ten kolejny
Gość

PostWysłany: Nie Cze 18, 2006 1:39 pm    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A nie wie ktośz co mi jest?
-Uczycie gorąca trawajace pokilka sekund
"czubek głowy" wrażliwy na dotyk, gdy mocniej nacisne zaczyna mnie boleć
ból tej wypukłości nana końcu głowy, szczególnie wieczorem
-strasznie nasilenie tych obajwów dzień po spożywaniu jakiegoś alkoholu
Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Nie Cze 18, 2006 4:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

alkohol szkodzi!!!!

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
my...
Gość

PostWysłany: Sro Cze 21, 2006 6:02 pm    Temat postu: odp... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trzeba zrobić badanie i to jak najszybciej by jak najwczesniej zlikwidowac gozek...mi sie to udalo...choc wiele miesiecy lekcewazylam symptomy choroby!!!Sad
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro Cze 21, 2006 8:35 pm    Temat postu: Re: odp... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

my... napisał:
Trzeba zrobić badanie i to jak najszybciej by jak najwczesniej zlikwidowac gozek...mi sie to udalo...choc wiele miesiecy lekcewazylam symptomy choroby!!!Sad

To do mnie? ten 2 wyzej. i jeszcze o czy mmoże swiadczyć od dawan poiekszony prwy węzeł chłonny w gradle, polewej zwyklej wielkosci
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob Lip 15, 2006 11:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sad ja od kilku nocy nie spie po nocach od kad byłam u neurologa dostałam duzo badań do zrobienia. tez najpierw zaczełam szukac co może powodowac objawy wystepujące u mnie ( silne bule głowy-baardzo silne, zawroty głowy, trudnosci w wymowie -- nigdy wcześniej takich nie miałam, i jak to sie dowiedziałam fachowa nazwa zmiany charakterologiczne, grżenie i drętwienie kończyn górnych, zmęczenie), czekam co mi bedzie i najbardzije obawiam sie najgorszego raka. n
nie wiem juz jak mam sobie radzic najgorsze ze nie moge spac, bo albo sie boje co mi jest albo mnie boli. za 6 dni ostatnie i najważniejsze badania . BOJE SIE
Powrót do góry
gk
Gość

PostWysłany: Wto Lip 18, 2006 6:20 pm    Temat postu: bóle głowy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć, mam podobny problem - bóle głowy od roku i jest coraz gorzej, teraz bolą mnie też oczy. Nie wiem co mam robić, bo ciągle tylko chodzę do lekarzy i nic. Mam niestabilność kręgosłupa szyjnego, ale chodzę na rechabilitację już od roku i nic.
Może ty też masz coś z kręgosłupem szyjnym? Nic ci nie doradzę więcej bo sama nie wiem co robić. Pozdrowienia, trzymaj się.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Neurologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 14, 15, 16  Następny
Strona 3 z 16