Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 10:05 pm Temat postu: |
|
|
one maja plamienia... a Ty masz z tego co sie nie myle okres prawda? czy tylko pare kropelek krwi? Rossie idz kup test,zrob badanie krwi i nie martw sie tak! ciesz sie ze ciotka jest! antybiotyki Ci ja opozniały i nie doszukuj sie innej opcji bo nie wiem czy nastepny stosunek bedzie dla Ciebie przyjemnoscia czy obawa i stresem tak nie mozna no _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Rossie
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 10:08 pm Temat postu: |
|
|
ja już wiem ,że każde kolejne zblizenie bedzie przepełnione strachem ... a nawet powiem ,że jestem tego pewna.. dobrze tylko,że mam świetnego chłopaka,ktory mnie wspaniale wspiera wtedy kiedy mam złe obawy.. Po miesiączce mam zrobic test?(mam normalny okres) Ale to jest bez sensu..przecież nee bede po każdym stosunku leciała do apteki po test ... bo teraz to nawet z zabezpieczeniem według mnie nie jest bezpiecznie .. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 10:15 pm Temat postu: |
|
|
Rossie to ja nie wiem co juz Ci poradzic..ja wogole sie nie zabezpieczam moze kup globulki dopochwowe? Durexy nie sa złe trzeba tylko zaufac. a jak bedziesz sie kochac w dni niepłodne to czego masz sie obawiac?? ... nie mozna tak. musisz zapanowac nad strachem,przeciez jesli sie uwaza to nie ma jak zajsc w ciaze- przy antykoncepcji tym bardziej a chłopak chyba wie kiedy zbliza sie orgazm prawda? mysle ze umie na tyle zapanowac by wyjac na pare minut wczesniej. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Rossie
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 10:42 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope
umie,umie ;p zawsze to robi ;p tyle,że przed wytryskiem wydziela się jakis płyn w którym mogą,ale nee muszą być plemniki zdolne do zapłodnienia . Nee zabezpieczasz się? nee czujesz strachu? Wiesz dodajesz mi wiary w siebie i w pokonanie strachu dziekuje skoro dostałam okresu to przestaje sie martwić !! chcę się kochać bez strachu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 11:17 am Temat postu: |
|
|
Rossie wkoncu jestem hope nie? hmm nie boje sie bo moj tez wie kiedy wyjac heh a tydzien przed okresem to juz jedziemy do konca bardzo bym sie cieszyla zeby kiedys metoda zawiodła ale jak narazie nic nie zapowiada sie na to Ciesze sie ze wkoncu zrozumiałas i dotarło cos 3maj tak dalej i pamietaj ze masz czerpac przyjemnosc z sexu!
odp. zabezpieczenie i nie ma strachu pozdroffki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Rossie
|
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 9:54 am Temat postu: |
|
|
wind_of_hope powiedz mi jeszcze cos o seksie w wannie. My kochalismy sie raz podczas kapieli ,było cudownie,pianka i te sprawy ale czy sex w wodzie niesie takie same niebezpieczeństwo jak normalny? jak to jest z wytryskiem wtedy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 10:05 am Temat postu: |
|
|
Rossie hmm ja tez nie raz w wannie sie kochałam i szczerze powiem ze jesli nie nastapi wytrysk w Tobie to w ciazy nie bedziesz plemniki w wodzie gina-tym bardziej goracej ja tam wole kochac sie w niepłodne -wtedy nic do glowy mi nie przyjdzie hehe _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Rossie
|
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 10:24 am Temat postu: |
|
|
wind_of_hope w wodzie podobno trudno dojść do wytrysku... hmm.. Dziś jest trzeci dzień cyklu,a my w nastepnym tygodniu planujemy wspólny wypad.To będzie 10-17 dniem cyklu,czy to płodne?Muszę pomysleć o jakims dodatkowym zabezpieczeniu oprócz gumy..tylko nee wiem co ..? bo nee chciałabym globulek.. podpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 12:47 pm Temat postu: |
|
|
nom to beda płodne..ok 14dnia powinna byc owulacja takze wzmoznona czujnosc hehe Hmmm nic innego mi nie przychodzi procz globulek.. a moge wiedziec czemu nie chcesz?
sa jeszcze plastry,ale o tym to ja nic nie wiem bo nie stosuje
globulki tez sa dobre tyle ze sie pienia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 2:02 pm Temat postu: |
|
|
mam prośbę do osoby, która może mi powiedziec na podstawie moich ostatnich okresów kiedy w ciągu ostatniego miesiąca i tego miałam dni płodne i nie... sama umiem to robic, ale jak kochaliśmy się z chłopakiem 15 sierpnia i po ok 10 minutach od "wejścia" we mnie pękła nam gumka... chłopak nie doszedł i zapewnia mnie, abym się nie martwiła,ale jakoś nie mogę... sama nie umiem obiektywnie na to spojrzec... ale to były dni suche no i fakt, ze nie doszedł... nie wiem może się pocieszam... proszę o pomoc!
1) 3. marca-8.marca
2) 2.kwietnia-7.kwietnia
3) 1.maja-6.maja
4) 30.maja-4.czerwca
5) 28.czerwca-2.lipca
6) 23.lipca-28.lipca
proszę o dokładne rozpisanie długośc cykli i od kiedy do kiedy jakie dni na wasze rozumowanie i wiedzę _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|