Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Dni płodne i niepłodne----temat specjalny

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 95, 96, 97  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sie 20, 2007 2:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nastja a ilodniowe masz cykle?? moze na pm przejdziemy- postaram sie pomoc Question Razz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Rossie

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sie 20, 2007 7:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope globulki sie pienią,wyciekają... nee wiem ,ale dla mnie to stanowi pewien dyskomfort ..Hmm..Dziewnie bym się czuła.. Wolałabym cos innego?
A czy plastry można zakupić bez recepty? no tak właśnie wiem ,że to szczyt płodności akurat te dni...dlatego wraz z moim chłopakiem chcemy pomysleć o odpowiednim i bardzo skutecznym zabezpeiczeniu,żeby potem nee mieć stracha i znów nee lecieć po test... Pozdrawiam wind_of_hope Smile Razz
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Pon Sie 20, 2007 10:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rossie bardzo mądrze to napisałaś.. popieram Cię co do tego... strach i niepewnośc to najgorsze co może byc, a ze stosunku z najukochańszą osobą pod słońcem chcemy odczuwac przyjemnosc i potem miłe wspomnienia:)
a co do globulek to nie wypowiadam się, bo nie używałam.. chciałabym spróbowac i to bardzo, ale proszę o dokładne napisanie nazwy i jak to z nimi jest.. Wind może Ty powiesz coś tak po sobie??
pozdrówka

PostWysłany: Pon Sie 20, 2007 10:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nastja te globulki to patentex oval kosztują około 12 zł . Stosuje się je tak : 10 min przed stosunkiem wkładasz głęboko do pochwy i czekasz aż zaczną się rozpuszczać.. Potem możesz się juz kochać Smilea stosowałaś może plastry??bo ja chcę wypróbować,ale nee wiem jak to z nimi jest ... może ktoś z was wie??
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Sie 20, 2007 11:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rossie dziekuje za pzdr Wink Wink czym zesz zasłuzyłam?
hmm wszystko juz powiedzialas ,nie wiem co jeszcze dodac..no jesli czujesz dyskomfort to nie nalegam..ja tam machnełam reka i mysle"co ma byc niech bedzie,pienia sie czy nie oby zabezpieczenie było Razz co do plastrow to nie mam pojecia czy sa na recepte..Kurcze poza tym to chyba nie ma wiecej zabezpieczen...bo spirali to nie bede polecaC hehe Wink
Nastja z tego co pamietam a było to 4 lata temu Razz hehe to poza piana nie czułam zadnego dyskomfortu. Tyle ze okres mi sie spoznil o tydzien i myslałam ze moze cos nie tak poszlo,ale teraz wszystko ok. Takze jak dla mnie to były spoko. Chemi nie biore i nie bede brac wiec globulki były jedyna opcja Wink no a teraz...wogole nie zabezpieczam sie Wink stosuje kalendarzyk-nie polecam nikomu Wink mam nadzieje ze kiedys zawiedzie i bede dzidzie tulic i całowac hehe Razz Razz

Powrót do góry
fifi

PostWysłany: Wto Sie 21, 2007 1:37 am    Temat postu: pomoc w obliczeniu dni plodnych Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres rozpoczol mi sie 23 lipca a skonczyl 28 lipca...cykl mam nieuregulowany zbytnio ale najczesciej 28 dniowy...kiedy mialalm dni plodne?

---edit by Pituszka
Temat przenosze do pokrewnego.
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sie 21, 2007 9:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuję Wam za odpowiedzi tylko jeszcze z nich się nie dowiedziałam ile taka globulka czasu działaSmile)

ROSSIE nie używałam plastrów.
Moderator

PostWysłany: Wto Sie 21, 2007 11:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nastja hmmm a nawet nie pamietam,ale na ulotce powinno pisac..ja przykładowo zaaplikowałam ja 10 min przez stosunkiem i kochałam sie gdzies.30 min to czułam ze jeszcze piana jest Smile moze to własnie po pianie sie poznaje? nie pamietam,nie chce wprowadzac w bład Wink Very Happy

Powrót do góry
Rossie

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 5:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope jak chcesz tulić dzidzie to kochaj sie w dni najwiekszej płodności,14 dzień bez stosunku przerywanego może zaowocować w bobaska Smile pozdrawiam mocno Razz
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 8:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o tak Wind hehe staraj się dzidzi w dniach od 14-17:))
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 95, 96, 97  Następny
Strona 78 z 97