Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Dni płodne i niepłodne----temat specjalny

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 95, 96, 97  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Rossie

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 9:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Qrczę...własnie siedziałam na innym forum ..tyle sie tam naczytałam ,ze nee wiem juz co mam robić ..Zbliża się dzień kiedy ja i mój chłopak będziemy mieli czas tylko dla siebie ..(nawet 3 dni) bedziemy sie kochać do woli,a ja nadal nee wiem jakie zastosować zabezpieczenie...Tyle sie teraz naczytałam o patentex...MASAKRA ! same złe rzeczy piszą...że to żadne zabezpieczenie..Już nee wiem co mysleć .

WIND mam pytanie..jak stosowałas gobulki..jak to wygladało??ile było tej piany?? czy ona wyciekała z pochwy?czy stanowiła duży dyskomfort?Czy zabrudzi to posciel?czy mój partner też bedzie w tej pianie? Takie tam rzeczy pisały ,że Ty WIND jesteś teraz moją jedyną nadzieję... Smile potrzebuje Twojej rady.. Razz Czy sama prezerwatywa miedzy 10-17 dniem cyklu wystarczy ? nastja?? a Ty coś wiesz na ten temat??

----edit by emilka---
Rossie, rozumiem Twoje zdenerwowanie i wątpliwości, ale nie pisz taką grubą czcionką, bo to strasznie daje po oczach i razi Confused
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Czw Sie 23, 2007 8:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rossie ja co prawda nie używałam jeszcze tych globulek, ale bardzo chcę spróbowac i wiesz co? Tobie też radzę, bo jakby nie patrzec globulki+prezerwatywa (jak wspomniałaś) to dwa zabezpieczenia.. 10-17 dzień cyklu=dni płodne Smile Każdy ma swoje zdanie nawet te osoby na innych forach, ale tak jak Wind powiedziała dyskomfort stanowi piana.... w sumie podczas stosunku jest nam tak dobrze (itp:)), że możemy na to wcale nie zwracac uwagi:) dla partnera też możesz to powiedziec, a on (gdy nie chcecie miec dzidzi) odpowie: Kochana piana pianą, dla mnie ważna jest przyjemnoścSmile (mój to by jeszcze tak powiedział-jak Tobie będzie dobrze to dla mnie tym bardziej) Więc zaopatrz się w te globulki i korzystaj z takiej okazji... mmm 3 dni razem:) (optymistka jestem)

całuję
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Sie 23, 2007 10:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no laski zabieram sie do pisania hehe Razz Razz z tym staraniem o dzidzie moja nie jest tak łatwo- wiem kiedy mam owulacje,itp tyle ze moj lof jeszcze nie jest gotowy na baby Sad a oszukac go ? niee..nie w moim stylu..mamy po 22,23 lata - jak na faceta to zbyt wczesnie a ja? ja juz od 2 lat pragne byc mama Laughing wiec pozostaje mi czekac i wierzyc ze metoda zawiedzie..a co do dni płodnych to nie ma mowy zeby skonczył we mnie Razz heh upary jak osioł. przed okresem nie ma sprawy,takze widzicie musze jeszcze sporo poczekac kiedy bedzie mi dane zajscie w ciaze.
A teraz do rzeczy:
co do piany...to wyciekała i było jej troche, nie pamietam czy kapała bo to było ze 3 lata temu.. Rolling Eyes ale mozna jakis recznik podłozyc nie?
no i jesli partner bedzie w gumce to pewnie troche piany na niej bedzie.
Dla mnie to wogole nie przeszkadzało-wiedziałam ze jestem zabezpieczona a to ze pieni sie? a tam...toz to zaden wstyd Wink
nie chce Cie namawiac na te globulki..jesli nie pasuja Ci to moze wybierz sie do gina i zapytaj o srodki anty... Very Happy
ps- 3 dni sexu? <olaboga> musi byc cudownie! wykorzystaj te chwile i nie martw sie o nic. jesli bedziecie uwazni to nie ma szans na ciaze..a 17-18 dzien cyklu to juz koncowka dni płodnych,owulacja nastepuje zazwyczaj w 14dniu i te 4 sa doliczone na wypadek przezycia plemnikow (72h) w pochwie Laughing nic sie nie boj i do dzieła! hehe zycze jak najwiecej przyjemnosci a jak najmniej stresu Exclamation buziole Razz

Powrót do góry
Rossie

PostWysłany: Pią Sie 24, 2007 4:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind ja znów mam do Ciebie pytanko Wink napisałam email do odradcy od patentexu. Odpisał mi kilka zdań co do globulek. Napisał ,że tej piany jest około pół garstki,ale zdziwiło mnie to co napisał potem .Po stosunku zalecił kąpiel,albo podtarcie nawilżanymi chusteczkami ,a potem kazał załozyć wkładkę ??!! ale po co wkładka?? Czy może cos wystapic juz po stosunkui juz kiedy nee ma piany???? masakra cały czas odkrywam wady tych globulek.. a już je nawet kupiłam Rolling Eyes pozdrawiam gorąco Razz Smile Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Sie 24, 2007 5:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ooo Confused wkładke? ale jaka? nie bardzo rozumiem..ja nic nie wkładałam heh Wink nie wiem za bardzo do czego ona ma byc;/ plamienia moga wystapic czy co? 1wsze słysze o tym Confused
Rossie hmm skoro kupiłas to moze wyproboj i powiedz co Ty o tym sadzisz bo szkoda pieniedzy. Jednemu moze byc beznadziejna a drugiemu super extra. Czekam na opinie Laughing pzdr. Wink
a umyc sie nie zaszkodzi heh Laughing moze tak dla własnej higieny...matko to było tak dawno temu ze nie pamietam nic..

Powrót do góry
Rossie

PostWysłany: Pią Sie 24, 2007 6:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co do kąpieli to wiadomo Smile wraz z chłopakiem...mmmm Razz a wkładka taka zwykła higieniczna..dokładnie było takie zdanie "PO wizycie w łazience zalecam wkładke higieniczną na bileinznę" Confused i co o tym myśleć Question Arrow PS .jutro wypróbuję... Razz
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Sie 24, 2007 6:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze ta wkladka jest potrzebna po to bo moze pozniej jeszcze "cos" wyplynac, resztki tej globulki Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Sie 24, 2007 7:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tez tak mysle Wink a tam wkładka to nic Laughing mozna zalozyc hehe ...probuj probuj, czekam Razz

Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Pią Sie 24, 2007 10:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

śmieszny paranoik z tego kolesia <lol>
Próbuj, próbuj bo ja tez mam już na nie chętkęWink

PostWysłany: Sob Sie 25, 2007 3:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm...8 dzień cyklu to napewno niepłodne?? moje cykle mają zwykle 29 dni(a ostatnio 35!!) Czy myslicie ,że 8-ego dnia mogę sie kochać bezpiecznie tylko z prezerwatywą??(jest z środkiem plemnikobójczym Smile ) prosze o szybką odpowiedz...bo niedługo jadę Cool
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 95, 96, 97  Następny
Strona 79 z 97