Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Rossie
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 9:35 pm Temat postu: |
|
|
Qrczę...własnie siedziałam na innym forum ..tyle sie tam naczytałam ,ze nee wiem juz co mam robić ..Zbliża się dzień kiedy ja i mój chłopak będziemy mieli czas tylko dla siebie ..(nawet 3 dni) bedziemy sie kochać do woli,a ja nadal nee wiem jakie zastosować zabezpieczenie...Tyle sie teraz naczytałam o patentex...MASAKRA ! same złe rzeczy piszą...że to żadne zabezpieczenie..Już nee wiem co mysleć .
WIND mam pytanie..jak stosowałas gobulki..jak to wygladało??ile było tej piany?? czy ona wyciekała z pochwy?czy stanowiła duży dyskomfort?Czy zabrudzi to posciel?czy mój partner też bedzie w tej pianie? Takie tam rzeczy pisały ,że Ty WIND jesteś teraz moją jedyną nadzieję... potrzebuje Twojej rady.. Czy sama prezerwatywa miedzy 10-17 dniem cyklu wystarczy ? nastja?? a Ty coś wiesz na ten temat??
----edit by emilka---
Rossie, rozumiem Twoje zdenerwowanie i wątpliwości, ale nie pisz taką grubą czcionką, bo to strasznie daje po oczach i razi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 8:27 am Temat postu: |
|
|
Rossie ja co prawda nie używałam jeszcze tych globulek, ale bardzo chcę spróbowac i wiesz co? Tobie też radzę, bo jakby nie patrzec globulki+prezerwatywa (jak wspomniałaś) to dwa zabezpieczenia.. 10-17 dzień cyklu=dni płodne Każdy ma swoje zdanie nawet te osoby na innych forach, ale tak jak Wind powiedziała dyskomfort stanowi piana.... w sumie podczas stosunku jest nam tak dobrze (itp:)), że możemy na to wcale nie zwracac uwagi:) dla partnera też możesz to powiedziec, a on (gdy nie chcecie miec dzidzi) odpowie: Kochana piana pianą, dla mnie ważna jest przyjemnośc (mój to by jeszcze tak powiedział-jak Tobie będzie dobrze to dla mnie tym bardziej) Więc zaopatrz się w te globulki i korzystaj z takiej okazji... mmm 3 dni razem:) (optymistka jestem)
całuję _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 10:12 am Temat postu: |
|
|
no laski zabieram sie do pisania hehe z tym staraniem o dzidzie moja nie jest tak łatwo- wiem kiedy mam owulacje,itp tyle ze moj lof jeszcze nie jest gotowy na baby a oszukac go ? niee..nie w moim stylu..mamy po 22,23 lata - jak na faceta to zbyt wczesnie a ja? ja juz od 2 lat pragne byc mama wiec pozostaje mi czekac i wierzyc ze metoda zawiedzie..a co do dni płodnych to nie ma mowy zeby skonczył we mnie heh upary jak osioł. przed okresem nie ma sprawy,takze widzicie musze jeszcze sporo poczekac kiedy bedzie mi dane zajscie w ciaze.
A teraz do rzeczy:
co do piany...to wyciekała i było jej troche, nie pamietam czy kapała bo to było ze 3 lata temu.. ale mozna jakis recznik podłozyc nie?
no i jesli partner bedzie w gumce to pewnie troche piany na niej bedzie.
Dla mnie to wogole nie przeszkadzało-wiedziałam ze jestem zabezpieczona a to ze pieni sie? a tam...toz to zaden wstyd
nie chce Cie namawiac na te globulki..jesli nie pasuja Ci to moze wybierz sie do gina i zapytaj o srodki anty...
ps- 3 dni sexu? <olaboga> musi byc cudownie! wykorzystaj te chwile i nie martw sie o nic. jesli bedziecie uwazni to nie ma szans na ciaze..a 17-18 dzien cyklu to juz koncowka dni płodnych,owulacja nastepuje zazwyczaj w 14dniu i te 4 sa doliczone na wypadek przezycia plemnikow (72h) w pochwie nic sie nie boj i do dzieła! hehe zycze jak najwiecej przyjemnosci a jak najmniej stresu buziole _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Rossie
|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 4:34 pm Temat postu: |
|
|
Wind ja znów mam do Ciebie pytanko napisałam email do odradcy od patentexu. Odpisał mi kilka zdań co do globulek. Napisał ,że tej piany jest około pół garstki,ale zdziwiło mnie to co napisał potem .Po stosunku zalecił kąpiel,albo podtarcie nawilżanymi chusteczkami ,a potem kazał załozyć wkładkę ??!! ale po co wkładka?? Czy może cos wystapic juz po stosunkui juz kiedy nee ma piany???? masakra cały czas odkrywam wady tych globulek.. a już je nawet kupiłam pozdrawiam gorąco |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 5:40 pm Temat postu: |
|
|
ooo wkładke? ale jaka? nie bardzo rozumiem..ja nic nie wkładałam heh nie wiem za bardzo do czego ona ma byc;/ plamienia moga wystapic czy co? 1wsze słysze o tym
Rossie hmm skoro kupiłas to moze wyproboj i powiedz co Ty o tym sadzisz bo szkoda pieniedzy. Jednemu moze byc beznadziejna a drugiemu super extra. Czekam na opinie pzdr.
a umyc sie nie zaszkodzi heh moze tak dla własnej higieny...matko to było tak dawno temu ze nie pamietam nic.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Rossie
|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 6:21 pm Temat postu: |
|
|
co do kąpieli to wiadomo wraz z chłopakiem...mmmm a wkładka taka zwykła higieniczna..dokładnie było takie zdanie "PO wizycie w łazience zalecam wkładke higieniczną na bileinznę" i co o tym myśleć PS .jutro wypróbuję... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 6:38 pm Temat postu: |
|
|
moze ta wkladka jest potrzebna po to bo moze pozniej jeszcze "cos" wyplynac, resztki tej globulki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 7:42 pm Temat postu: |
|
|
no tez tak mysle a tam wkładka to nic mozna zalozyc hehe ...probuj probuj, czekam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 10:46 pm Temat postu: |
|
|
śmieszny paranoik z tego kolesia <lol>
Próbuj, próbuj bo ja tez mam już na nie chętkę _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Rossie
|
Wysłany: Sob Sie 25, 2007 3:44 pm Temat postu: |
|
|
hmm...8 dzień cyklu to napewno niepłodne?? moje cykle mają zwykle 29 dni(a ostatnio 35!!) Czy myslicie ,że 8-ego dnia mogę sie kochać bezpiecznie tylko z prezerwatywą??(jest z środkiem plemnikobójczym ) prosze o szybką odpowiedz...bo niedługo jadę |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|