Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Dni płodne i niepłodne----temat specjalny

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 95, 96, 97  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jessica2314

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sie 31, 2007 9:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie. okres mialam 1 sierpnia. kochalam sie z chlopakiem od 21 sierpnia bez zabezpieczenia. a teraz spoznia mi sie okres 3 dni.. czy jest mozliwe zebym zaszla w ciaze?? prosze o szybka odpowiedz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Sie 31, 2007 10:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a wytrysk byl w sordku??
Powrót do góry
Rossie

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 6:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uuu dawno mnie tu nee było. Łojjj mam problem.. strasznie się czuję od jakiegoś czasu..okres miałam ostatnio 18.08,kochaliśmy się 8-ego dnia cyklu.,nee doszedł,ale myśle,że tam mogło się coś jeszcze znaleść jak wkładał kolejny raz.... Confused potem było już normalnie z zabezpieczeniem,ale dosyć długo bez. Od tamtego czasu źle się czuję,bardzo boli mnie brzuch,nee mogę nic jeść,spać...czuję się tak ciężko,czuję taki ciężki brzuch..nee wiem bardzo dziwne uczucie... żeby to nee było nic najgorszego Exclamation Sad pomocy ! i goroąco pozdrawiam Razz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 6:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rossie a co z globulkami? uZywałas? 8 dzien cyklu to prawie ze płodne,skoro nie doszedł to spoko majonez, mamuska nie bedziesz Smile
mi tez słabo i mdłosci mam ale to przed ciotka Razz

Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 8:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rossie wszystko będzie ok.... a samopoczucie takie to przez pogodę, bo też czuję się "ciężka" i w ogóle... Smile buźka

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 1:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ajj dziewczyny dziekuje Wam za wsparcie duchowe Smile strasznie bolą mnie biodra i jajniki...krzyż... ale pamietam ,że w tamtym miesiącu w tych dniach cyklu było podobnie..(15 dzień)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 1:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to chyba sie nie dowiem czy globulki poszły w ruch Razz
15 dzien to owulacja wiec ma prawo wszystko bolec Smile pzdr. Wink

Powrót do góry
Rossie

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 1:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aaaaa no patrz....wind_of_hope
Heh zapomniałam napisać. Nee poszły... ja byłam zabardzo "wystraszona" tym,że miałabym je uzyć ... Confused ten lekarz z sieci zbyt wiele mi o nich nagadał.. i najpierw był stosunek przerywany,a potem z prezerwatywą. Tylko ten przerywany...hmm.. nee doszedł we mnie.. wytrysk był poza mną.. ALE był bardzo duży,jak nigdy! to źle czy dobrze? powiem jeszcze,że SEX był bardzo udany Smile Very Happy
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 3:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rossie łooo to szkoda Sad no nic. Ale co czy dobrze ?ze wytrysk był duzy? hehe pewnie ze dobrze Smile widac obojgu Wam sie podobało a facet "fontanne" uruchomil Razz Razz tak trzymac Smile pzdr. Very Happy

Powrót do góry
Rossie

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 7:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind.. Uruchomił ,oj uruchomił heh Wink nigdy nee było mi tak dobrze ;D było super ! ale boję się ,ze to się może już nee tak pięknie skończyć... Crying or Very sad te dolegliwości... Crying or Very sad ciagle mam zgage.. ( ale ostatnio się zatrułam i wymiotowałam ,miałam także biegunkę) ale od tego przecież nee bolą jajniki ... i coraz więcej śluzu .. POMOCY Crying or Very sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 95, 96, 97  Następny
Strona 81 z 97