Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Dni płodne i niepłodne----temat specjalny

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 95, 96, 97  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 8:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiem Wam dziewczynki, że delikatnie odchodzicie od temaciku. Offtop.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Rossie

PostWysłany: Sro Wrz 05, 2007 4:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Yalissea
Moim tematem było akurat to ! i chciałam zasięgnąć porady na ten właśnie temat
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Wrz 07, 2007 8:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobrze, ale jeżeli chcesz się coś dowiedzieć innego niż powinno być zawarte w nazwie tematu, to stwórz nowy Wink

Kończymy dyskusję.
Powrót do góry
Rossie

PostWysłany: Pią Wrz 07, 2007 10:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nee jestem moderatorem .Gdybym umiała to napewno bym to zrobiła,poza tym chciałam zasięgnąć porady wind i nastji Smile więc pytałam właśnie tutaj
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Wrz 08, 2007 9:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oki juz nie ma sprawki Smile przeciez forum jest od pytan Wink heh pzdr. Wink

Powrót do góry
Rossie

PostWysłany: Sob Wrz 15, 2007 6:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Qrde...wczoraj powinnam dostać okresu...a tu nic,dziś też nic... kochałam się 8 dnia cyklu..tak bardzo się boję Sad we mnie nie doszedł,ale jeśli cos zostało na penisie przed kolejnym wprowadzeniem go do pochwy... przy tak długim cyklu 8 dzień to chyba niepłodny był Sad Sad boję się...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Wrz 15, 2007 10:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rossie nie panikuj Razz . Napewno jest wszystko oki i okres bedzie Smile. moze wyjezdzałas gdzies ostatnio i nastapiła zmiana klimatu?moze brałas antybiotyki? stres tez ma swoj udział...nie mozesz zamartwiac sie tak bo opozniasz tylko ciotke. 1 dzien spoznienia to nie tragedia! a ile najwiecej Ci sie spozniało? aha i czy masz jakies objawy zblizajacego sie okresu? bole piersi itp Wink pzdr. i nie martw sie Exclamation

Powrót do góry
buras20

PostWysłany: Pon Wrz 17, 2007 12:08 am    Temat postu: kiedy dni nie płodne Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam małe pytanko ... kochałem sie z dziewczyna 15 września 8 września zaczął sie okres trwał do 13 wrzesnia czyli 6 dni czy moja dziewczyna dnia 15 wrzesnia była płodna czy nie i mam drugie pytanko czy jesli gumka nie pęknie wszystko jest ok to czy jest możliwe ze moja dziewczyna jest w ciąży zaznaczam ze nie spusciłem sie w niej ale słyszałem ze jest cos takiego jak przedwczesny wytrysk ale raczej takiego nie miałem do dnia dzisiejszego nie ma żadnych objaw ciąży nie wymiotowała wszystko ok proszę o rade

-----edited by emilka-----
temat przeniesiony do działu "Dolegliwosci intymne" i przyłączony do tematu specjalnego.
Powrót do góry
Rossie

PostWysłany: Pon Wrz 17, 2007 7:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope dostałam okresu Smile Smile teraz chyba mogę być pewna,że wszystko ok? tym razem jest bardzo obfity..ale o dziwo jak nigdy nie boli mnie brzuch,wcześniejszymi razami umierałam z bólu,a teraz nic.. Hmm trochę to dziwne..Mam nadzieję,że to normalny okres i że ciąże w tym przypadku można wykluczyć..Czekam na Twoją odpowiedź.Pozdrawiam gorąco
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Wrz 17, 2007 8:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rossie nie martw sie, jak okres jest to jest dobrze Wink a brzuch przeciez nie zawsze musi bolec no nie Cool
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 95, 96, 97  Następny
Strona 82 z 97