Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Dni płodne i niepłodne----temat specjalny

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 95, 96, 97  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nati 1987

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 10:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tylko tyle ze boli mnie brzuch i wiecej jem nie mam zadnych nudnosci ani nic Smile ale to chyba jeszcze za wczesnie bo dopiero 2 tydzien
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wi$ienka

PostWysłany: Pon Lis 05, 2007 5:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie. Jak mam obliczyc dni plodne kiedy ostatnia miesiaczka spoznila mi sie tydzien. Planowo powinnam dostac ja 15 pazdziernika, a dostalam 21 pazdziernika, a okres trwal 4 dni. Kochalam sie 4 listopada i nie wiem czy sa to dni plodne czy nie, bo nie wiem jak obliczyc teraz cykl,czy brac pod uwage stary grafik czy nowy. Shocked
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lis 05, 2007 8:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak sie okres przesunał to liczysz po nowemu Smile Wink

Powrót do góry
wi$ienka

PostWysłany: Wto Lis 06, 2007 5:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tzn. ze teraz cykl bedzie 31dniowy?
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Lis 06, 2007 6:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najlepiej obliczyc plodne dni z najdluzszego i najkrotszego cyku i wtedy uwazac w te wszystkie plodne dni..
Powrót do góry
wi$ienka

PostWysłany: Sro Lis 07, 2007 3:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm..tak czy siak wychodzi, ze kochalam sie w dni plodne Shocked Mielismy zabezpieczenie, ale nie zwrocilam uwagi czy gumka byla cala jak wyciagal(mowi, ze tak)bo sie calowalismy ale na lozko byla jakas wydzielina. Nie wiem czy to byl moj sluz czy cos innego...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lis 08, 2007 10:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wi$ienka napisał:
Hmm..tak czy siak wychodzi, ze kochalam sie w dni plodne Shocked Mielismy zabezpieczenie, ale nie zwrocilam uwagi czy gumka byla cala jak wyciagal(mowi, ze tak)bo sie calowalismy ale na lozko byla jakas wydzielina. Nie wiem czy to byl moj sluz czy cos innego...

wi$ienka ja mysle ze to sluz...podczas płodnych jst go mnostwo i bardzo czesto "kapie" hehe Razz Wink nie stresuj sie tak mocno Laughing Very Happy

Powrót do góry
onaXD

PostWysłany: Czw Lis 08, 2007 10:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Smile
Mam pytanie: mój cykl trwa ok 33 dni ale jeszcze nie jest do końca regularny. Czy bezpieczniej jest oprawiać sex przed okresem czy od razu po okresie (bez zabezpieczenia) ?
Powrót do góry
onaXD

PostWysłany: Czw Lis 08, 2007 11:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

---- link kasuje - to nie miejsce na reklame -----
pozdrawiam Pituszka
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Lis 08, 2007 11:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak masz cykle nieregularne to lepiej sie zabezpieczac bo twoje dni plodne moga sie przesowac, w twoim wypadku wiadomo ze sa dni nieplodne na 100% w czasie okresu Wink
ale moje zdanie jest takie ze lepiej przed okresem a nie po okresie Smile jak masz jakies objawy zblizajacego sie okresu np. bolace piersi to wtedy znaczy ze sa juz nieplodne dni i jest w miare bezpiecznie - ale powtarzam ze lepiej sie zabezpieczac Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 95, 96, 97  Następny
Strona 91 z 97