Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Escapelle, part. 6

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wiesiu15

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 04, 2010 7:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uprawiałem sex z dziewczyną w piątek , pekła nam prezerwatywa , spuściłem się na pewno w nią.
BYŁY to DNI NIEPŁODNE . 16-18h po zażyła tabletkę ESCAPELLE . Pytanie moje brzmi . CZY JST MOZLIWOŚĆ ZE ZAJDZIE W CIĄŻE ????? PROSZE O szybką odp
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Pon Paź 04, 2010 8:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeżeli były to dni niepłodne szans na ciążę nie ma... nawet tabletki nie musiała brać...
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Paź 04, 2010 9:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie,zgadzam sie z Nastja. jak moze zajsc w ciaze jak ma dni NIEpłodne? Shocked samo siebie wyklucza.
po tabletce moze ale nie musi spoznic sie okres takze zeby nie było paniki jak nie bedzie w terminie Cool

Powrót do góry
wiesiu15

PostWysłany: Pon Paź 04, 2010 9:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatni okres miała 9 września a kochaliśmy się 1 października i wtedy stało się co się stało . Cykl jej miesiączki to 28 dni
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Paź 04, 2010 10:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma szans na ciaze.
były dni niepłodne Smile

Powrót do góry
wiesiu15

PostWysłany: Wto Paź 05, 2010 3:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki bardzo w takim razie nie mam się o co martwić ,dziękuje jeszcze raz

Dodano po 17 godzinach 25 minutach:

ale czy to będzie 100% pewne nie wiadomo :/
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Wto Paź 05, 2010 4:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

100% pewności nie ma nikt w tych sprawach, organizm to organizm, jeżeli jednak wiemy jakie są zasady i możliwości możemy powiedzieć coś na te 99% i ja Ci mówię, że ciąży nie będzie.. ok rozumiem Ciebie, panika, bo w ogóle pęknięta prezerwatywa, doszedłeś w niej, ale rzecz taka jak DNI NIEPŁODNE mówią same za siebie..

i jeżeli codziennie mogłoby się zachodzić w ciążę, tzn w każdej fazie cyklu, czy to w dni menstruacji, czy też kilka przed okresem to każdy bałby się uprawiać sex, a w sklepie czy aptekach zbrakłoby prezerwatyw, tabletek anty, globulek itp Wink

PostWysłany: Wto Paź 05, 2010 9:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może będzie dobrze Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Paź 05, 2010 9:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no dokładnie, ja moge jeszcze poprzec swoja wypowiedz własnym doswiadczeniem Wink my co m-c kochamy sie do konca w dni niepłoodne i ani razu nie zaszłam w ciaze. ta metoda działa pod warunkiem ze ma sie regularne cykle, liczy sie z faktem ze ktoregos dnia moze sie zdarzyc mała niespodzianka, no i zna swoj organizm. ALE Wam nie polecam takiego "experymentowania" Razz
jesli sa niepłodne to chocby nie wiem co nie zajdzie sie w ciaze.
od tego masz PŁODNE i owulacje zeby doszlo do zaplodnienia. spokojna głowa. Mr. Green

Powrót do góry
wiesiu15

PostWysłany: Sro Paź 06, 2010 8:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakoś nie jestem przekonany że będzie dobrze Sad(
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 29 z 40