Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Escapelle, part. 6

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wiesiu15

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 11, 2010 6:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiem ale dzięki . w piątek idzie do ginekologa bedzie wszystko wiadomo. moja ciotka mówiła że to po tej tabletce się ten okres skrócił ale nie wiem
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Wto Paź 12, 2010 5:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesiu15 napisał:
dostała właśnie w ten co miała dostać tylko ze był stanowczo za krótko . dlatego pytam czy to może być to spowodowane ta tabletka

krótkie plamienie to zasługa escapelle.. ciąża jest wykluczona.

PostWysłany: Czw Paź 14, 2010 12:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

robiła test po 12 dniach wyszedł "brak ciąży"
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Paź 14, 2010 12:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

12dni to za wczesnie! ile mozna wałkowaC to samo! przeciez pisane było tyle razy ze test najlepiej powinno sie wykonac po 16 dniach a nawet pozniej! nigdy wczesniej bo wynik jest nieprawidlowy

Powrót do góry
wiesiu15

PostWysłany: Czw Paź 14, 2010 4:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sam juz nie wiem . zrobi jeszcze jeden w niedziele lub poniedziałek
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Paź 14, 2010 9:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jestes facetem to skad masz wiedziec. posluchaj rad bardziej doswiadczonych Smile co Ty myslisz ze zapłodnienie nastepuje w ciagu godziny czy nawet mniej? to trwa czasem kilka dni. dlatego nie ma co sie spieszyc z testami zeby tylko sobie "polepszyc" myslenie. zrobcie w odp czasie i dopiero potem sie cieszcie Wink

Powrót do góry
wiesiu15

PostWysłany: Czw Paź 14, 2010 10:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a Ty jak mowisz bedzie cos z tego czy nie ??. ginekolog powiedział że jest bardzo mała szansa na ciąże
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Paź 14, 2010 11:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesiu15 PRzez 3 strony tłumaczymy Ci z dziewczynami że NE MA SZANS na ciazę, lekarz to potwierdził...Czego jeszcze chcesz?

Znasz w ogóle REGULAMIN Forum??Jeszcze trochę i dostaniesz ostrzeżenie...
wiesiu15

PostWysłany: Pią Paź 15, 2010 10:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobrze dziękuje :**
Powrót do góry
Zuza91

PostWysłany: Pią Lis 26, 2010 12:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam takie pytanie:jak długo po zażyciu escapelle mogą wystąpić zaburzenia okresu?
Powiem dokładnie..: 3 października odbył się stosunek, podczas którego zsunęła się prezerwatywa(została w środku), nie pękła, więc teoretycznie nic się nie powinno wydarzyć, tym bardziej, że było to zaraz przed terminem okresu, na wszelki wypadek jednak mniej więcej po 40 godzinach od stosunku zażyłam escapelle. Okresu dostałam 10 listopada, a od tamtego czasu drugiego krwawienia nie było. Dodam jeszcze, że jakiś tydzień temu zaczęły boleć mnie piersi (w moim przypadku typowy objaw zbliżającej się miesiączki) jednak krwawienia jak na razie nie ma; kilka dni temu też złapało mnie przeziębienie. Czy to może być przyczyną braku okresu, bo zaczynam się denerwować ?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 31 z 40