Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wiesiu15
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 11, 2010 6:26 pm Temat postu: |
|
|
nie wiem ale dzięki . w piątek idzie do ginekologa bedzie wszystko wiadomo. moja ciotka mówiła że to po tej tabletce się ten okres skrócił ale nie wiem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 5:38 pm Temat postu: |
|
|
wiesiu15 napisał: | dostała właśnie w ten co miała dostać tylko ze był stanowczo za krótko . dlatego pytam czy to może być to spowodowane ta tabletka |
krótkie plamienie to zasługa escapelle.. ciąża jest wykluczona. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiesiu15
|
Wysłany: Czw Paź 14, 2010 12:12 pm Temat postu: |
|
|
robiła test po 12 dniach wyszedł "brak ciąży" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Paź 14, 2010 12:32 pm Temat postu: |
|
|
12dni to za wczesnie! ile mozna wałkowaC to samo! przeciez pisane było tyle razy ze test najlepiej powinno sie wykonac po 16 dniach a nawet pozniej! nigdy wczesniej bo wynik jest nieprawidlowy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiesiu15
|
Wysłany: Czw Paź 14, 2010 4:53 pm Temat postu: |
|
|
sam juz nie wiem . zrobi jeszcze jeden w niedziele lub poniedziałek |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Paź 14, 2010 9:58 pm Temat postu: |
|
|
jestes facetem to skad masz wiedziec. posluchaj rad bardziej doswiadczonych co Ty myslisz ze zapłodnienie nastepuje w ciagu godziny czy nawet mniej? to trwa czasem kilka dni. dlatego nie ma co sie spieszyc z testami zeby tylko sobie "polepszyc" myslenie. zrobcie w odp czasie i dopiero potem sie cieszcie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiesiu15
|
Wysłany: Czw Paź 14, 2010 10:04 pm Temat postu: |
|
|
a Ty jak mowisz bedzie cos z tego czy nie ??. ginekolog powiedział że jest bardzo mała szansa na ciąże |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Paź 14, 2010 11:36 pm Temat postu: |
|
|
wiesiu15 PRzez 3 strony tłumaczymy Ci z dziewczynami że NE MA SZANS na ciazę, lekarz to potwierdził...Czego jeszcze chcesz?
Znasz w ogóle REGULAMIN Forum??Jeszcze trochę i dostaniesz ostrzeżenie... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiesiu15
|
Wysłany: Pią Paź 15, 2010 10:16 am Temat postu: |
|
|
dobrze dziękuje :** |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zuza91
|
Wysłany: Pią Lis 26, 2010 12:40 am Temat postu: |
|
|
Mam takie pytanie:jak długo po zażyciu escapelle mogą wystąpić zaburzenia okresu?
Powiem dokładnie..: 3 października odbył się stosunek, podczas którego zsunęła się prezerwatywa(została w środku), nie pękła, więc teoretycznie nic się nie powinno wydarzyć, tym bardziej, że było to zaraz przed terminem okresu, na wszelki wypadek jednak mniej więcej po 40 godzinach od stosunku zażyłam escapelle. Okresu dostałam 10 listopada, a od tamtego czasu drugiego krwawienia nie było. Dodam jeszcze, że jakiś tydzień temu zaczęły boleć mnie piersi (w moim przypadku typowy objaw zbliżającej się miesiączki) jednak krwawienia jak na razie nie ma; kilka dni temu też złapało mnie przeziębienie. Czy to może być przyczyną braku okresu, bo zaczynam się denerwować ?
Z góry dzięki za odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|