Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Escapelle, part. 6

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Lut 06, 2011 6:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przecież tylko raz wzięła tabletkę..Więc o co chodzi?
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lut 06, 2011 11:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wilk ale po co te rady? myslisz ze Ciebie posłuchaja? a tabletki anty to nie hormony? tez hormony i kobiety je biora.a esc nie jest wit C to fakt ale chroni przed wpadkami. to co maja liczyc na fart ze sie udało czy lepiej isc po recepte? chyba to 2gie.. nie uwazasz? a co do gumek to wszystkie pekaja, czy durex czy unimil. teraz moze naucza sie sprawdzac przy kazdej zmianie pozycji Smile a od esc jeszcze nikt nie umarł.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pawelek656

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lut 08, 2011 2:30 pm    Temat postu: Pomozcie??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A wiec tak kochalem sie z moja dziewczyna 2 doby temu wlasnie teraz mija2 doba pekla nam gumka ale wytrysku nie bylo dodam ze jak pekla to od razu to zobaczylismy a nei bylo tak ze 5 min sie kochalismy z peknieta...od razu zadzwonilem do znajomego ginekologa ktory nam przypisal tabletke escapelle wykupilismy ta tabletke i po 4 godz ja wziela...miala wtedy dni nie plodne i ok tyg do okresu...teraz mija 2 dobra nic ja nie boli dobrze sie czuje...co myslicie na ten temat czy istnieje ryzyko ciazy czy nie???
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Lut 08, 2011 4:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pawełek wg mnie niepotrzebne wydawanie kasy.
miała dni niepłodne a mało tego wytrysku nie było wiec po co ta escapelle?
ja sie bierze wtedy gdy jest blisko owulacji lub w jej trakcie. jesli sa dni niepłodne to nie ma szans na ciaze, rozumiesz? a to ze wziela tabletke moze spowodowac lekkie opoznienie okresu, czym nie powinniscie sie martwic.
w ciazy nie jest, spokojnie Smile

Powrót do góry
pawelek656

PostWysłany: Wto Lut 08, 2011 4:55 pm    Temat postu: :):):) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no miejmy nadzieje ze tak bedzie ginekolog mowil tez ze bedzie dobrze i to nie jeden a dwoch jeden co u niego bylem a drugi co zadalem mu pytanie online...miejmy nadzieje ze tak bedzie...durexy zawiodly ludzie:D
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Wto Lut 08, 2011 5:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pawełek656 moją radą dla Was jest szklanka wody zamiast, jeżeli przy takiej sytuacji dziewczyna będzie przyjmować escapelle.. serio mówię, bo szkoda organizmu... ani to były dni płodne, ani owulacja... spanikowaliście trzeba przyznać... emocje wzięły górę, a jednak tak być nie powinno, gdy już sobie przeanalizowaliście, że były dni niepłodne, bo z Twojej pierwszej wypowiedzi tak wynika. Ciąży nie będzie na pewno, więc śpijcie spokojnie Smile

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Wto Lut 08, 2011 7:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pawelek656, zgadzam się z dziewczynami Wink nie potrzebnie wydałeś kasę i po prostu szkoda organizmu dziewczyny .. jestem pewna, że z tej sytuacji ciąży nie byłoby, gdyż ani owulacji nie było ani wytrysku .. także tak czy siak ciąży nie ma Wink
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Lut 08, 2011 10:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
.durexy zawiodly ludzie:D

a co Ty myslałes ze to gumki-cud? to ze sa jednymi z najdrozszych to nie znaczy ze sa super i mozna im ufac, mało tego im ciensze tym wieksza szansa ze pekna. trzeba sprawdzac przy kazdej zmianie pozycji i bedzie git Razz

Powrót do góry
pawelek656

PostWysłany: Sro Lut 09, 2011 12:35 pm    Temat postu: :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem sprawdzalismy i wlasnie trafilismy na to jak pekla...niestety ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze...

Dodano po 59 minutach:

Wiecie jestesmy mloda para no przyznam fakt spanikowalismy i postanowilismy ze bedzie najlepiej jak wlasnie na wszelki wypadek wezmie tabletke..."Czlowiek uczy sie na bledach" dzisiaj mija juz 3 doba od wziecia tabletki zadnych objawow ani nic tak jak by jej wogole nie brala...
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Lut 09, 2011 2:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To się cieszcie. Bo skutki uboczne nie są pożądane...
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40  Następny
Strona 37 z 40