Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
newshit
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 29, 2011 3:11 pm Temat postu: |
|
|
Damianno ja po Escapelle od razu senna się zrobiłam i było mi niedobrze, następnego dnia to samo, a przez kilka dni trochę marudziłam i byłam strasznie zmęczona, długo spałam, trwało to jakiś tydzień aż dostałam okres i już jest u mnie wszystko ok, więc to wszystko zależy od organizmu
nowicjuszka Wiem, wiem, już nie panikuję |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Damianno
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 29, 2011 5:51 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje wam za pomoc troch sie uspokoilem szkoda ze te humory czasami sa nie do wytrzymania ale niestety narobilem, to teraz musze wytrzymac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Sty 29, 2011 11:30 pm Temat postu: |
|
|
no na humory to nic nie poradzisz taka nasza natura. przed okresem jestesmy nie do zniesienia, a jak juz wyleje na dobre to zamieniamy sie w potulne myszki przywyknij _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nostalgia
|
Wysłany: Nie Sty 30, 2011 1:39 pm Temat postu: |
|
|
Witam,
Potrzebuję usłyszeć Waszej opinii.
Kochałam się z moim mężczyzną w czwartek i pękła nam gumka. Do wytrysku w ogole nie doszło, bo przerwaliśmy, ale dla pewności jescze tego samego dnia ok. godziny 14 wzięłam Escapelle (był to mój ostatni dzień płodny). Dziś w nocy znów uprawialiśmy seks i gumka znowu pękła... Tym razem też w porę to zauważyliśmy i przerwaliśmy, tak więc wytrysku nie było. Wiem, że na ulotce jest napisane, że Escapelle nie działa na kolejne niezabezpieczone stosunki, ale mimo wszystko łudzę się tym, że nie minęły jeszcze 72h od ostatniego jej zażycia a i tak normalnie powinnam mieć dni bezpłodne.. Czy jest sens, żebym się w ogóle martwiła? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Sty 30, 2011 1:47 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli nie było wytrysku to niepotrzebnie brałaś tabletkę. Nie ma się czym martwić. W ciąży nie będziesz. Po tabletce wszystko się może poprzesuwać także gdyby się krwawienie opóźniało to sie nie denerwuj.
A skoro te prezerwatywy wam tak pękają to albo kupujcie grubsze, albo idź do ginekologa po tabletki. Nie będzie stresu... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nostalgia
|
Wysłany: Nie Sty 30, 2011 1:51 pm Temat postu: |
|
|
Taki mam zamiar, to już tylko moja głupota, że znów dałam się ponieść chwili...
Ale martwię się tym, że w samym śluzie też są jakieś plemniki i teoretycznie ryzyko zawsze istnieje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Sty 30, 2011 10:55 pm Temat postu: |
|
|
w sluzie nie ma plemnikow(to zwykłe podniecenie)..pojawiaja sie dopiero przed samym wytryskiem
a ze do niego było daleko wiec i plemnikow tez nie było _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 10:36 am Temat postu: |
|
|
jeżeli wytrysku nie ma nie martw się tym, że będziesz w ciąży mając nawet dni płodne.. moim zdaniem niepotrzebnie brałaś tabletkę, ale jestem w stanie zrozumieć ten chwilowy stres i robienie coś z emocji.. jeżeli kolejnej nocy znowu uprawiałaś sex to jesteś osobą bardzo odważną, bo ku ostatniemu zdarzeniu i tutaj Cię poniosło.. moja rada jest taka,abyś dwa razy pomyślała i nawet porozmawiała z partnerem np o tym, żeby się starał, żeby uważał itp itd _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nostalgia
|
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 2:18 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję Wam za odpowiedzi, tego potrzebowałam usłyszeć |
|
Powrót do góry |
|
|
|
SamotnyWilk
|
Wysłany: Nie Lut 06, 2011 1:47 pm Temat postu: |
|
|
Nostalgia napisał: | Witam,
Potrzebuję usłyszeć Waszej opinii.
Kochałam się z moim mężczyzną w czwartek i pękła nam gumka. Do wytrysku w ogole nie doszło, bo przerwaliśmy, ale dla pewności jescze tego samego dnia ok. godziny 14 wzięłam Escapelle (był to mój ostatni dzień płodny). Dziś w nocy znów uprawialiśmy seks i gumka znowu pękła... Tym razem też w porę to zauważyliśmy i przerwaliśmy, tak więc wytrysku nie było. Wiem, że na ulotce jest napisane, że Escapelle nie działa na kolejne niezabezpieczone stosunki, ale mimo wszystko łudzę się tym, że nie minęły jeszcze 72h od ostatniego jej zażycia a i tak normalnie powinnam mieć dni bezpłodne.. Czy jest sens, żebym się w ogóle martwiła? |
Przede wszystkim, escapelle nie jest do tak czestego stosowania. Powinnas byc bardziej odpowiedzialna. To spora dawka hormonow to po pierwsze. Po drugie jezeli wam tak czesto pekaja gumki, to moze chlopak nie potrafi ich zakladac? Jakie gumki uzywacie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|