Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Escapelle, part. 6

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
newshit

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sty 29, 2011 3:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Damianno ja po Escapelle od razu senna się zrobiłam i było mi niedobrze, następnego dnia to samo, a przez kilka dni trochę marudziłam i byłam strasznie zmęczona, długo spałam, trwało to jakiś tydzień aż dostałam okres i już jest u mnie wszystko ok, więc to wszystko zależy od organizmu Smile

nowicjuszka Wiem, wiem, już nie panikuję Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Damianno

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sob Sty 29, 2011 5:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje wam za pomoc Smile troch sie uspokoilem Wink szkoda ze te humory czasami sa nie do wytrzymania ale niestety narobilem, to teraz musze wytrzymac Razz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Sty 29, 2011 11:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no na humory to nic nie poradzisz Razz taka nasza natura. przed okresem jestesmy nie do zniesienia, a jak juz wyleje na dobre to zamieniamy sie w potulne myszki Wink Wink przywyknij Razz

Powrót do góry
Nostalgia

PostWysłany: Nie Sty 30, 2011 1:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
Potrzebuję usłyszeć Waszej opinii.
Kochałam się z moim mężczyzną w czwartek i pękła nam gumka. Do wytrysku w ogole nie doszło, bo przerwaliśmy, ale dla pewności jescze tego samego dnia ok. godziny 14 wzięłam Escapelle (był to mój ostatni dzień płodny). Dziś w nocy znów uprawialiśmy seks i gumka znowu pękła... Tym razem też w porę to zauważyliśmy i przerwaliśmy, tak więc wytrysku nie było. Wiem, że na ulotce jest napisane, że Escapelle nie działa na kolejne niezabezpieczone stosunki, ale mimo wszystko łudzę się tym, że nie minęły jeszcze 72h od ostatniego jej zażycia a i tak normalnie powinnam mieć dni bezpłodne.. Czy jest sens, żebym się w ogóle martwiła?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Sty 30, 2011 1:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli nie było wytrysku to niepotrzebnie brałaś tabletkę. Nie ma się czym martwić. W ciąży nie będziesz. Po tabletce wszystko się może poprzesuwać także gdyby się krwawienie opóźniało to sie nie denerwuj.

A skoro te prezerwatywy wam tak pękają to albo kupujcie grubsze, albo idź do ginekologa po tabletki. Nie będzie stresu...
Nostalgia

PostWysłany: Nie Sty 30, 2011 1:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Taki mam zamiar, to już tylko moja głupota, że znów dałam się ponieść chwili...
Ale martwię się tym, że w samym śluzie też są jakieś plemniki i teoretycznie ryzyko zawsze istnieje...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Sty 30, 2011 10:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w sluzie nie ma plemnikow(to zwykłe podniecenie)..pojawiaja sie dopiero przed samym wytryskiem Smile
a ze do niego było daleko wiec i plemnikow tez nie było Smile

Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Pon Sty 31, 2011 10:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeżeli wytrysku nie ma nie martw się tym, że będziesz w ciąży mając nawet dni płodne.. moim zdaniem niepotrzebnie brałaś tabletkę, ale jestem w stanie zrozumieć ten chwilowy stres i robienie coś z emocji.. jeżeli kolejnej nocy znowu uprawiałaś sex to jesteś osobą bardzo odważną, bo ku ostatniemu zdarzeniu i tutaj Cię poniosło.. moja rada jest taka,abyś dwa razy pomyślała i nawet porozmawiała z partnerem np o tym, żeby się starał, żeby uważał itp itd Smile

PostWysłany: Pon Sty 31, 2011 2:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuję Wam za odpowiedzi, tego potrzebowałam usłyszećWink
Powrót do góry
SamotnyWilk

PostWysłany: Nie Lut 06, 2011 1:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nostalgia napisał:
Witam,
Potrzebuję usłyszeć Waszej opinii.
Kochałam się z moim mężczyzną w czwartek i pękła nam gumka. Do wytrysku w ogole nie doszło, bo przerwaliśmy, ale dla pewności jescze tego samego dnia ok. godziny 14 wzięłam Escapelle (był to mój ostatni dzień płodny). Dziś w nocy znów uprawialiśmy seks i gumka znowu pękła... Tym razem też w porę to zauważyliśmy i przerwaliśmy, tak więc wytrysku nie było. Wiem, że na ulotce jest napisane, że Escapelle nie działa na kolejne niezabezpieczone stosunki, ale mimo wszystko łudzę się tym, że nie minęły jeszcze 72h od ostatniego jej zażycia a i tak normalnie powinnam mieć dni bezpłodne.. Czy jest sens, żebym się w ogóle martwiła?

Przede wszystkim, escapelle nie jest do tak czestego stosowania. Powinnas byc bardziej odpowiedzialna. To spora dawka hormonow to po pierwsze. Po drugie jezeli wam tak czesto pekaja gumki, to moze chlopak nie potrafi ich zakladac? Jakie gumki uzywacie?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Następny
Strona 36 z 40