Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Escapelle, part. 6

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Lut 15, 2010 3:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zgadzam sie z nowicjuszka, powtorzyc test minimum 14 dni od stosunku. Babka w aptece cie naciagnela.

Otrzymał 7 podziękowań w 7 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pon Lut 15, 2010 8:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie zrozumialysmy sie!
Dzisiaj robilam test - 14 dni po stosunku! Dzisiaj robilam bo dzisiaj byl 14 dzien!

A na tescie napisali madrze,ze mozna go robic juz 8 dnia po stosunku. Nie 8 dniowa ciaza tylko 8 dzien po stosunku - bo 2 razy sprawdzalam.

Ja robilam rano - jednak,ze tak to ujme z 2 moczu. Wyszedl negatywny. Wierzyc? Wspolzylam 1 lutego, 2 lutego bralam escapelle. Dzisiaj jest 15 luty i zrobilam test.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Lut 15, 2010 9:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mysle ze wynik testu byl juz wiarygodny

PostWysłany: Pon Lut 15, 2010 9:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nawet nie z porannego moczu? No to super! Ulzylo mi troche! Tylko powiedzcie mi gdzie cholera podzial sie okres? Poszedl do sasiadki i sie zasiedzial na kawie??? To niech wraca!
Wiarygodny...uffff OBY OBY
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Lut 15, 2010 10:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Brak okresu spowodowany jest prawdopodobnie a wlasciwie napewno końską dawką hormonów zawartą w escapelle.

PostWysłany: Pon Lut 15, 2010 11:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny prawda jest taka,ze gdyby nie Wy to juz dawno zeszlabym na zawal. Jeszcze wy mnie trzymacie przy zyciu. Ale boje sie cholernie i tak...

Gdy libido rosnie - poziom szarych komórek maleje!
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Lut 16, 2010 1:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiemy wiemy Wink

Na prawde nie masz się czym przejmować. Escapelle to końska dawka hormonów. Cykl nie ma prawa być normalny po niej...

spokojnie czekaj. test wyszedł negatywny, więc w ciąży nie jesteś, także teraz tylko czekaj, aż skończy się huśtawka hormonalna spowodowana zażyciem escapelle Smile

A co do testu...chodziło mi o to, że żaden test nie jest w stanie wykryć ciąży 8 dni po stosunku, bo jej fizycznie jeszcze nie ma Smile W Twoim wypadku, test który wykonałaś 15 dni po zdarzeniu jest juz wiarygodny Smile
malixa

PostWysłany: Wto Lut 16, 2010 1:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

14 Laughing
policzmy razem - 1 luty sex, pozniej 15 luty test z 2 sikniecia - czyli 14 Smile
wiem wiem - upierdliwa jestem:P
ale to przez te nerwy z czekania
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Lut 16, 2010 1:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Policzyłyśmy ;D Rachunek sie zgadza:D W ciazy nie jestes.

PostWysłany: Wto Lut 16, 2010 2:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny wasza stoicka cierpliwosc jest nieiarygodna...
kochane jestescie

ps. a ja sobie jeszcze od czasu do czasu wejde i pomarudze z przerazenia:P
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 10 z 40