Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
magdanikola
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 2:52 pm Temat postu: |
|
|
Hej dziewczyny,mam nadzieję że mi jakoś pomożecie. 25 kwietnia miałam ostatnia miesiączkę (cykle mam co 28-29 dni). Wpadkę miałam 9 dnia cyklu,ok. 20 godzin pózniej wziełam tabletkę. Po 7 dniach wystapiuło krwawienie i trwało około 6-7dni zazwyczaj trwa jakieś 3-4. 23 maja powinnam dostać okresu a tu nadal nic. Robiłam testy wychodzą negatywnie(nawet dziś robiłam). Piszę tu już poraz kolejny,czytam wasze posty i widzę że dziewczyny wcześniej czy pózniej dostają miesiączki..jak sądzicie czy tabletka aż tak może opóznić miesiączke ?
Powrót do góry |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 3:21 pm Temat postu: |
|
|
może tak opóźnić miesiączkę, ale jak za tydzień-dwa nie dostaniesz, to przejdź się do lekarza, zeby wywołał. rzadko bo rzadko, ale czasami się zdarza, ze organizm potrzebuje "odblokowania" _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 3:21 pm Temat postu: |
|
|
Hmmm a mozesz napisać jakie to było krwawienie? Czy takie na okres czy inne? Może te hormony tak wszystko przyśpieszyły, hmmm dziwne. No ja testy teraz pokazuja wynik negatywny to powinny być wiarygodne więc może lepiej przejdź sie do gina będzie wszystko jasne. Może wtedy to krwawienie to była jakby miesiączka, może tyle chormonów ją przyśpieszyło, a teraz się mogła zatrzymać. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
magdanikola
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 3:40 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki dziewczyny...a to krwawienie które było 7 dni po tabletce to wyglądało jak miesiączka tylko trwało dłużej bo 6-7 dni a zazwyczaj mam po 3 dni...i jak bym to nawet wzieła za przyspieszona miesiączkę to i tak tydzień temu powinnam dostać kolejnej...dzia pobolewa mnie brzuch i plecy więc może może...ale nie nastawiam się tak bo już mnie raz to zmyliło..a i dodam jeszcze że mniałam bardzo obfity i gesty biały śluz jakieś kilka dni temu,nie przypominam sobie abym kiedykolwiek miała coś takiego...co to może być i czym spowodowane? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 10:04 pm Temat postu: |
|
|
mysle ze jak boli brzuch i plecy to wpadnie niedlugo okres bedzie dobrze, nie stresuj sie i idz do lekarza tak jak mowi Emilka. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
magdanikola
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 10:08 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki,naprawdę pomaga to forum ale same rozumiecie nerwy są i to sporo. W poniedziałek jestem umówiona do lekarza dam znać co powie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bardzomalami
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 3:29 pm Temat postu: pomocy! |
|
|
dziewietnastego dnia cyklu pekla nam gumka. nie przebywalam wtedy w domowej miejscowosci i lekarz powiedzial mi ze nie moze mi przepisac tej tabletki bo nie jestem zarejestrowana. tuz po powrocie do domu ( 5 dni) od razu poszlam do lekarza i zazylam escapelle. po zazyciu nie mialam zadnych dziwnych objawow np. tak jak niektore piszecie bólów brzucha itp. jak duza jest mozliwosc ze jestem w ciazy ??? blagam , pomozcie ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 6:49 pm Temat postu: |
|
|
5 dni od wpadki? To Ci powiem że jak dobrze zrozumiałam to stanowczo zapóźno bo tabletka działa tylko 3 doby od stosunku także wydałaś pieniądze niepotrzebnie. jeśli jednak źle zrozumiałam to napisz w której godzinie zarzyłaś i jak długie masz cykle. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 8:03 pm Temat postu: |
|
|
jesli tak bylo to zgadzam sie z Kinia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ana_
|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 8:14 am Temat postu: |
|
|
no niestety ja też się zgadzam.
Zastanawiam się tylko po co lekarz przepisał escapelle po 5 dniach wiedząc, że działa do 72 h i z każdą dobą skuteczność radykalnie maleje??? żeby dostac kasę za wizytę?
poczekaj jakies 2-3 tyg i zrób test |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|