Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sylviaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 9:29 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję Wam za szybkie odpowiedzi
A jesli zaczne opakowanie przed wlasciwa miesiaczka i skoncze je po tych 21 dniach to od tej pory bede miala okres juz zawsze w tym dniu tygodnia co skoncze je brac i czy on od razu wystapi po tej 21 tabl.? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 9:35 pm Temat postu: |
|
|
krwawienie z odstawienia będzie występowało w przeciągu 7 dni przerwy, niekoniecznie od razu - jest na nie całe 7 dni - może sie nawet pojawić 7mego. a w przypadku pierwszych 3ech opakowań może się nawet nie pojawić ale wtedy trzeba normalnie zacząć kolejne opakowanie 8mego dnia po przerwie _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylviaa
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 10:27 pm Temat postu: |
|
|
Emilko i tak samo bedzie jak zaczne opakowanie w zlym czasie, tj w czasie mylnego krwawienia po escapelle lub np 4 dnia wlasciwej miesiaczki [pomijajac kwestie zabezpieczenia]?
dzieki za odpowiedzi
p.s.
chyba ze bym byla w ciazy to bym nawet nie wiedziala,wiec chyba nie bede zaczynac opakowania nie bedac pewna ze to wlasciwa miesiaczka [tylko nie wiem jak bede pewna..] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 10:52 pm Temat postu: |
|
|
tak, będzie tak samo.
co do właściwej miesiączki, to warto z tabletkami poczekać po prostu do kolejnego krwawienia i już. a jakbyś była w ciąży biorąc tabletki, to krwawienie z odstawienia nie powinno wystąpić. ale w Twoim przypadku wydaje mi się, że ciaża jest mało prawdopodobna, bo raczej nieplodne dni i jeszcze do tego escapelle _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
justyna85
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 11:08 pm Temat postu: |
|
|
oczywiscie to znowu ja z tym samym problemem dziekuje za wczesniejsze odpowiedzi :DDD mam taki maly problem wiem znowu panikuje ale to jest silniejsze w sobote o godzinie 8 rano wzielam escapelle dzisaj jest juz sroda a ja nie mialam zadnych plamien... czy to normalne ?? czy wszystko ok?? czytam tutaj ze duzo dziewczyn mialo jakies pamienia po 3 dniach itd a ja jeszcze nie;/ a minelo juz 5 dni a jutro juz bedzie 6;/ nic sie zemna nie dzieje dobrze sie czuje nic mi nie dolega;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 11:47 pm Temat postu: |
|
|
kobieto, te plamienia to skutek uboczny/objaw niepożądany - jak sama nazwa wskazuje lepiej jak go nie ma - oznacza to, że organizm lepiej toleruje taką bombkę hormonalną. zawsze mnie to zastanawiało, czemu dziewczyny panikują jak nie mają skutków ubocznych. tylko się cieszyć _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylviaa
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 6:18 am Temat postu: :) |
|
|
Emilka dzięki Ci bardzo za słowa otuchy, to jest mi bardzo potrzebne teraz [bez przesady 2 liceum i ciąża? nie wiem, co bym zrobiła]. Też wydaje mi się, że to były niepłodne, ginekolog też tak twierdzi ale wiadomo, płodne czy niepłodne a ciąża i tak może być - zwłaszcza, że mam nieregularne. Ale jestem dobrej myśli.
Pozdrawiam ciepło |
|
Powrót do góry |
|
|
|
justyna85
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 10:56 am Temat postu: |
|
|
dzieki emilka za mile slowa masz racje dzisiaj juz sie nie stresuje i smiac mi sie z tego chce co ostatnio napisalam czlowiek czasami napisze takie bezsensu rzeczy i nie pomysli:P masz racje te plamienia i inne rzeczy to skutki uboczne dzieki za odp:) juz teraz nic nie pisze heheeh ale jak juz wszystko bedzie ok okres sie pojawi itd :DDD to wtedy napisze ze wszystko jest w porzadku:) pozdrawiam was dziewczyny:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
justyna85
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 7:33 am Temat postu: |
|
|
Czesc dzewczyny dzisiaj rano jak wstalam to pociekla zemnie krew az do kolan pewnie to juz okres cio?? a jajniki mnie bola jak chol.... nigdy jeszcze nie mialam takiego okresu ze sie ze mnie tak " lało" no ale pewnie wszystko ok?? mam takie pytanko czy dzisiaj od razu moge wzizc Yasmin?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 12:39 pm Temat postu: |
|
|
justyna pewnie ze wszystko ok |
|