Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pytka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 16, 2006 1:28 pm Temat postu: Jak przytyć ?? - temat zbiorczy |
|
|
Wszędzie na forum jest napisane jak schudnąć. a ja chciałabym przytyć , chociaz jem jak przecietny człowiek a czasem nawet przejadam sie ale nic to nie daje. Mam 160 wzrostu i waże przy tym 45 kg wiec to troche za malo. Badania mam wszystkie ok lekarze nawet nie wierzyli czy to moje . Poradzcie mi jak tu skutecznie przytyc. A czy ktoś ma podobny problem??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Maj 16, 2006 4:02 pm Temat postu: |
|
|
A ile masz lat? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pytka
|
Wysłany: Wto Maj 16, 2006 4:37 pm Temat postu: |
|
|
19, no prawie 20 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Freya
|
Wysłany: Wto Maj 16, 2006 5:51 pm Temat postu: |
|
|
ale to jeszcze masz szanse przytyć
narazie ciesz się smukłą sylwetką |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pytka
|
Wysłany: Wto Maj 16, 2006 6:23 pm Temat postu: |
|
|
prawie wszyscy zazdroszczą mi tej smukłości ale mimo wszystko te 3 czy 5 kg przydałoby mi sie bo źle się czuję z taką wagą. Macie jakies skuteczne sposoby zeby sie "przytłuścić"? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anitaaa
|
Wysłany: Nie Cze 04, 2006 6:15 pm Temat postu: |
|
|
Ja tez bym chciala przytyc ze 4 kiloski mysle ze nie jestem taka w sam raz ale bym chciala zeby mi sie gdzieniegdzie cos odłożyło udalo mi sie przytyc narazie 2kg bo zaczelam jesc duzo wiecej tłustych dań takie jak np: frytki, jadam je prawie codziennie zreszta bardzo je lubie, trzeba jesc duzo mącznych i ziemniaczanych dan jak np pierogi, makaron, ziemniaczki itp.to napewno pomoże, ja np jadam kolacje poznym wieczorem moze to niezdrowe ale moze dzieki temu przytyłam troszke, no i oczywiscie slodycze Jak ktos ma jeszcze jakies inne lepsze pomysły to piszcie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anitaaa
|
Wysłany: Nie Cze 04, 2006 6:18 pm Temat postu: |
|
|
sorki za dwa posty wyslalam jednego i mi sie nie wyslalał i sprobowalam drugi raz a tu sie dwa zrobiły |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Nie Cze 04, 2006 11:32 pm Temat postu: |
|
|
Moze na poczatek tak jedz duzo !! najwiecej jak sie da:D bo wtedy organizm nie zdarzy spalic tego co zjadlas. Dwa jedz poznym wieczorem- idac spac organizm zatraca wikszosc mozliwossci spalenia tego co zjadlas i odklada to w formie luszczu. No i jak na czleka cwiczacego polecam Ci jedna z odzywek:d mianowicie dibencozide Magnum. Ulatwia on wiazanie bialek a nie cwiczac przybezie Ci baaardzo duzo masy<nawet do 10kilo> POza tym zwiekszy twoj apetyt. niektorym zwieksza o 2razy. Poza tym zeby nie bylo: srodek w pelni naturalny nie ma zadnych szkodliwych dzialan:d koszt ok 30zl. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pytka
|
Wysłany: Pon Cze 05, 2006 10:42 am Temat postu: |
|
|
no oki a gdzie to kupić chociaż zdecyduje sie na to w ostateczności. przeważnie jem wieczorem tak kolo 20-21 no ale nie moge jakoś przytyć. a znowu jak pojem slodyczy to pozniej jestem pełna i nic wiecej w siebie nie wciągne:( no ale sprobuje ta metode. wielkie dzieki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Cze 05, 2006 5:23 pm Temat postu: |
|
|
Kupisz w sklepach kulturystycznycj:D albo na necie.
tu nasz linka poczytaj. i sama poszukaj w necie. guzo tego:D |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|