Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anitaaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 05, 2006 5:29 pm Temat postu: |
|
|
gdzie ten link bo go nie widze ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anitaaa
|
Wysłany: Wto Cze 06, 2006 4:04 pm Temat postu: |
|
|
dzieki za linki zaraz sobie poczytam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Cze 09, 2006 5:16 pm Temat postu: |
|
|
jjj |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Cze 09, 2006 5:17 pm Temat postu: |
|
|
chcę przytyć pomóżcie mi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Olka16 Gość
|
Wysłany: Pią Cze 09, 2006 6:15 pm Temat postu: |
|
|
Mam podobny problem! Mam 16 lat, jestem troszkę wyzsza od Ciebie, waze tyle samo lub nieco więcej. Jem baaaardzo dużo. Wkurza mnie jak wszystkie laski wokół chca się odchudzać, a ze mnie taki "szkielet". Każdy myśli że się odchudzam albo że mało jem. Tak strasznie mi się podoba jak moje kumpele mają więcej ciałka i sa silniejsze. Większość chłopaków podkreśla że podobają im się dziewczyny, które mają większe tyłki, większe piersi i po prostu są grubsze. Nie otyłe, ale wolą ten miękki tłuszczyk niż moje twarde kości!
Pozdro dla wszystkich dziewczyn: nie ważne czy chuda czy gruba, kazda dziewczyna ma swoje dobre strony. W życiu kjazdej z nas znajdzie sie ktoś kto je dostrzeże.. Ja na to liczę.. i wiele jeszcze przede mną. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Cze 09, 2006 9:19 pm Temat postu: |
|
|
Wiekszosc tych problemow polega na bardzo dobrej przemianie materi:D przeciesz wam wpisale jak przytyc... czytajcie posty wczesniej... na tym srodku pprzytylo tylu ludzi:P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anitaaa
|
Wysłany: Pią Cze 09, 2006 10:04 pm Temat postu: |
|
|
Przejzalam te linki co podałeś i pojawilo sie swiatełko w tunelu tylko sie zastanawiam nad jednym a manowicie czy ten specyfik dziala jednakowo na facetow i kobitki czy nic nam sie nie stanie od tego bo jenak kobity sa inaczej zbudowane moze zadaje glupie pytanie ale zawsze jakies obawy pozostają |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aska Gość
|
Wysłany: Wto Cze 13, 2006 11:47 am Temat postu: |
|
|
Ja tez mam ten problem.Mam 18 lat 167cm wzrostu i ważę 48kg.Jem duzo czesto opycham sie przed spaniem i nic.Badania mam ok ale mam dosyc bycia taką tyczką! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Cze 13, 2006 9:23 pm Temat postu: |
|
|
Wrzucilem wam diete, opisalem srodek dzialajacy bardzo dobrze co ja jeszcze mam zrobic?? czytajcie to co sie pisze. Podstawa jest dieta wpychajac w siebie wszystko nigdy nie przytyjecie. Dibencozide dziala bardzo dodobrze. Wielu ludzi je stosuje i z tego co ja sie orintuje nie posiada dzialn ubocznych i obojetne czy stosuje je kobieta czy facet |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|