Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pytka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Cze 27, 2006 12:34 pm Temat postu: |
|
|
hej czy któraś z Was próbowała już tego środka proponowanego przez Helloween |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Cze 30, 2006 4:48 pm Temat postu: |
|
|
JAk juz to przez "Helloweena" <wiem czepiam sie> wpisz sobie w googlach "Dibencozide MAgnum forum" i zobaczysz ile osob to testowalo...I takie szczere pytanie czego sie boisz?? widzisz w skladzie cos dziwnego?? tak naprawde to wapń, wit B6, B12...Ech:( Poza tym tak testowane ja to bralem. Zero skutkow ubocznych... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pytka
|
Wysłany: Sob Lip 01, 2006 5:33 pm Temat postu: |
|
|
sorki Helloweenie Nie boję sie tego środka, tylko chce wiedziec komu z forum to pomogło. Mój kolega (troche grubszy niż ja ) próbował już kilku takich środków m.in keratyny czy kreatyny jakoś tak:) i nic mu nie pomogło więc dlatego pytam. Ale myśle ze sie na to w krótkim czasie skusze dzieki bardzo! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 9:31 am Temat postu: |
|
|
Kreatyna yez jest fajnym srodkiem ale takim na dluzej. nic nie da wziecie go przez osobe nie cwiczaca badz cwiczaca krotko. Poza tym przy kreatynie jest potrzebna dosc dziwna dieta bogata w ... wode:D bo kretka zatrzymuje wode w organizmie<miesniach> zeby byc fair wobec wszystkich na jednym z for jakas osoba wpisala ze ten środek Dibencozide powoduje wzrost komórek rakowych... Nie wiem ile w tym prawdy... Bardzo duzo ludzi to stosowalo a taka wpis widzialem ttylko raz... Ale pisze.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pytka
|
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 4:01 pm Temat postu: |
|
|
O... to troche mnie tym przestraszyłes. od prawie tygodnia obżeram sie codziennie wszystkim po trochu ale na frytki juz nie moge patrzec:) Wytrzymam tak jeszcze z tydzien i wciekne na wagę a jak nic mi to nie da to lece po to Dibencozide.
A jeszcze jedno pytanie inny mój znajomy też brał tą kreatynę, z tego co wiem to nigdzie nie ćwiczył bo całe dnie przeleży przed TV lub wyjdzie gdzies na krótki czas i w ciągu miesiąca przytył prawie 20 kg!!! Jak to jest możliwe? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Lip 04, 2006 9:06 am Temat postu: |
|
|
Zapytaj o diete :d ale nie wiem nie spotkalem sie zeby osoba nie cwiczaca przytyla tyle : ale moze to byc kwestia ze kreatyne bierze sie z czyms. Tamten moze nie bral kretke bierze sie z tauryną lub glukozą. po glukozie tez tyjesz bo to czyste wegle - nie spalone ida w tłuszczD:DDDDD |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pytka
|
Wysłany: Wto Lip 04, 2006 9:58 pm Temat postu: |
|
|
Ale to zamieszane o ile pamietam to on to brał i dużo winogron i soku winogronowego pochłaniał.
Ok teraz czekam na moje rezultaty.Dzieki bardzo papa! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Lip 04, 2006 11:22 pm Temat postu: |
|
|
To ok :d sok dziala podobnie do glukozy:D pomaga wchlaniac kreatyne. Napisz potem jak tam waga:d |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolina Gość
|
Wysłany: Pon Lip 31, 2006 12:49 pm Temat postu: |
|
|
Kurcze..myslalam ze tylko ja mam taki problem jak by tu przytuc...ale widze ze jest nas wiecej....Mam dosc duzo niedowage mam jakies 177 cm wzroztu i waze jakies 54 kg no i nie wiem jak mam przytyc... staram sie jesc duzo tłustych potraw,jesm nawet jakies 10 minut przed pójsciem spac...ale to mi nic nie daje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Sie 01, 2006 11:00 am Temat postu: |
|
|
Kod: | Kurcze..myslalam ze tylko ja mam taki problem jak by tu przytuc...ale widze ze jest nas wiecej....Mam dosc duzo niedowage mam jakies 177 cm wzroztu i waze jakies 54 kg SadSadSadSadSadSad no i nie wiem jak mam przytyc... Sad staram sie jesc duzo tłustych potraw,jesm nawet jakies 10 minut przed pójsciem spac...ale to mi nic nie daje Sad |
odpowiedz mi na jedno zajebiscie latwe pytanie:
sa o tym 3 tematy w tym dwa cholernie długie serio nie chce Ci sie ich czytac!!!!!!!!
niech juz im nikt nie odpowiada bo wszystko zostało wyjasnione !! a że sie nie chce takiej czytac.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|